Bakın kaynanam ne yaptı geldi hic konuşmadı bende konuşmadım . Esim geldi birlikte iki sevgili gibi saatlerce konuştular benle hic muhatap olmadılar . 5 yaşındaki oğlum herseyi görüyor giderken kaynana gel sarılayım dedi oğlum gitmedi . Bende bebeğime bakıyordum gittim kızıma su getirmeye esim oğlumu karanlık yerde köşeye sıkıştırmış sen babaannene neden sarilmiyossun oğlumda küçülmüş . Rengi atmış gorunce hemen aldım . Kaynanamda gülüyor dedim anne oğlunu uyaracagina 5 yaşındaki cocuğa neler yapıyor cocuğum sakat olur dili gider korkak olur neden gülüyorsun dedim . Daha cok güldü garip olan ben miyim anlamadım . Esim ortancayi alıyor oğlumu 5 yaşındaki oğlumu götürmüyor babaannesini götürmeye bende hayır dedim götürme 5 yaşındaki oğlum üzülür sonra kaynanama dedim bu cocuk askerden mı gelmis amacınız nedir gitti 5 yaşındaki oğlumu aldı onuda götürdü eşimde cocukları Yukari yolladı kendi gitti nedir çilem neden kaynanam geldi anlamadım geldi biraz olan huzurumu bozdu ağlıyorum ağlıyorum Allah'a havale ediyorum . Inanın sesim çıkmadı dedim guzel bir sekilde yolculayayim ama oğlumu öyle gorunce dayanamadım oğlum zaten zayıf bisey iyi yaptim mı bilmiyorum. Konu evlatlarım olunca susamıyorum gülmesi aklımdan çıkmıyor