Kızlar yaptıgım tepki dogrumu

Kvye gerektiğinde alttan al sorun değil cansu bu noktada artık. Kvden nefret ediyorsun biliyorum ama asıl sorun eşinde. Adam olan o kadar dolduruşa gelmez, o dayağı atan eşin, o gün çocuğunu köşeye sıkıştıran da eşin, kv değil. Boşver zıtlaşma kv ile en doğrusu...

Sen şu kpssye hazırlan ne olur gir sınava yine. O arada evden yapabileceğin işleri yap biraz para biriktirmeye çalış. Kvyi idare etmeye bak. Eşin bir daha şiddet uygularsa da polisi aramak istemiyorsan hiç değilse 183 hattını ara, bu polisin numarası değil, sosyal destek hattı, anlatırsan sıkıntını destek olurlar.
Tmm cnm destek için sağol zaten şuan sular duruldu vücudum mosmor yuzumdekiler geçti vücudumda ağrıyan yerler şimdi morarmış . Iyıyım yapılması gereken herşeyi yaptılar . Şimdi izliyorlar yeğenide2 gün kaldı . Noldu şimdi anlattı evimde mecbur donuyordum esinlede konuşuyordum

Amin insallah cansu benimde suan cok sıkıntili durumum.
bende ayrildim evden.ve artik annem gidersen o adama bizi sil kardesin yok ablan yok baban yok hepsiyle konusurum onlarda seni silsin diyor.onune yatarim yine gondermem cigneyip gecersende bu sehre bidaha gelme diyor.
ama su ruh halimde bile inan sana cok uzuluyorum.
allah cocuklarin icin yuvana huzur nese versin.kocanin kalbinede sevgi.
Rabbim sanada selametlik versin cnm. Güzel Dilek'lerin için allah razı olsun

Guzel kardesim bak burda ben okudum kac kisiyiz sana yardim teklif eden. Cocuklarinla birlikte bir omur guvende olabilirsin istesen. Cocuklarini okuturuz, pek cok yerden burs toplayabilirim, sana omrunun sonuna kadar kalacak calisacak yer bulabilirim, ayni seyi pek cok arkadas daha teklif etmis. Eminim el ele verirsek o arkadaslarla sana ve cocuklarina guzel bir gelecek saglayabiliriz. Izini bulamaz yanina bile yaklasamaz.neden hayir diyorsun? Yazik degil mi o cocuklara? Ileride psikolojileri altust olacak su anki hayatlari hayat degil ki? Gunah ya Allahin emaneti onlar sana, onlari dusunmek zorundasin. Bari onlar icin kabul etseydin bizi

Stockholm sendromunu dibine kadar yasadigini dusunuyorum. Ancak soyle olacak, cansuyu ve cocuklari zorla alacaksin evden, 1 ay kadar kocasindan uzak tutacaksin, bu arada cansu normallesmeye baslayacak, ondan sonra yardimlari zaten havada kabul eder. Yani boyle bir hayat yasayipta yardim kabul etmemek bana gore hic normal degil. Psikolojisi normal birinin boyle teklifleri cevirmesi ihtimal bile degil.

Amin insallah cansu benimde suan cok sıkıntili durumum.
bende ayrildim evden.ve artik annem gidersen o adama bizi sil kardesin yok ablan yok baban yok hepsiyle konusurum onlarda seni silsin diyor.onune yatarim yine gondermem cigneyip gecersende bu sehre bidaha gelme diyor.
ama su ruh halimde bile inan sana cok uzuluyorum.
allah cocuklarin icin yuvana huzur nese versin.kocanin kalbinede sevgi.

Ailen sahip cikiyorken ne zorun var hala? Cansunun arkasi yok.

Ailen sahip cikiyorken ne zorun var hala? Cansunun arkasi yok.
Zaten ailemin yanindayim.
arada nedendir bilmiyorum icimi tuhaf bi duygu olusuyor.ben bosanmak istemiyorum kaldiramiyacagi felan dusunuyorum.
sonra babamla annemle tartisiyorum onlar bana sabredemedin bi adami idare edemedin diyince o tarafa yoneliyorum.
bugun de en son babama dedim gel konusalim annem geldi dedim ben bosanmak istemiyorum.gidiyimmi ne diyosunuz diyince asla boyle bisey olmaz en kisa zaman da bosanmaya bak sen dediler.bende ustume gelmeyin olumsux bisey konusmayalim artik farzedinki bosandim bitti tamam dedi onlarda.

Stockholm sendromunu dibine kadar yasadigini dusunuyorum. Ancak soyle olacak, cansuyu ve cocuklari zorla alacaksin evden, 1 ay kadar kocasindan uzak tutacaksin, bu arada cansu normallesmeye baslayacak, ondan sonra yardimlari zaten havada kabul eder. Yani boyle bir hayat yasayipta yardim kabul etmemek bana gore hic normal degil. Psikolojisi normal birinin boyle teklifleri cevirmesi ihtimal bile degil.
Olup olacagi boyle giderse facia.insan katil olur. Allah saglikli omur versin 60 yil daha yasasa cansu bu herifle beraber dayanabilecek mi acaba? Yani kimsenin canina kastim yok da bu herif ölmez de. Nasil rahata kavusacak peki bu kadin?

Benim bir tanidigim var adam karisini hep dövmüs dövmüs kadinda unutkanlik olusmus hastalik olarak bu seferde hanzo herif kadini neden hep unutuyorsun herseyi diye dövmüs kadinin sonu tabiki fazla dayanamasi öldü insallah seninde sonun byöle olmaz cansu senin iccin gercekten üzülüyorum ama sen hayatini degistirmek istemiyorsun:KK43:

İnsan çocuğu içindemi bişey yapmaz ya nasıl insanlarsınız benim aklım almıyo, bak sana yardım etmeye hazır insanlar varmış. Nasıl annesin dicem ağır olucak, yazık günah değil mi o çocukların hayatını kaydırıyosunuz, bari çocuk yapmayın ya.

Kocasını Allah sanan kadınlar ne çok ya, cidden okurken o kadar sinirlendim ki ne yazıyım şaşırdım. Beni döverken çocuğum çığlık çığlığa izliyo dedin ya nasıl bi vicdan ya bu, yani çocuğum o duruma gelicek ben o adamı varya gebertirim. Kim ki ya o, neyi büyütüyosun kafanda bu kadar. Bırak şu adamı , nasıl bi ruh halin var ya hayret.

Benim bir tanidigim var adam karisini hep dövmüs dövmüs kadinda unutkanlik olusmus hastalik olarak bu seferde hanzo herif kadini neden hep unutuyorsun herseyi diye dövmüs kadinin sonu tabiki fazla dayanamasi öldü insallah seninde sonun byöle olmaz cansu senin iccin gercekten üzülüyorum ama sen hayatini degistirmek istemiyorsun:KK43:
Dayak olayı yöne olursa 155ararım .

Görmüyorum Allah'ta onlara gostermesin

Peki neden katlanıyorsun? Şiddete ve çocuklarının böyle bir ortamda büyümesine neden izin veriyorsun? Ilerde senin çocukların da şiddet eğilimli olacak.

Bak ben simdi hamileyim, eşimle yüksek sesle konuşmamaya o kadar dikkat ediyoruz ki, bebegimiz etkilenmesin diye, ben her gun iğne oluyorum bazen aglıyorum çok ağrı yapıyor bundan bile o kadar pişman oluyorum ki ağladım bebeğimi üzdüm diye.. sürekli mutlu ve huzurlu bi ortam sağlamaya çalışıyoruz cünkü o bize Allah'ın emaneti o istemedi gelmeyi biz istedik gelmesini.. onu üzmeye hakkımız yok..

Sen diyorsun ki esim beni dövuyor çocuğum çığlık çığlığa izliyor

Çocuğunuza haksızlık etmiyor musunuz?

Son düzenleme:
Olup olacagi boyle giderse facia.insan katil olur. Allah saglikli omur versin 60 yil daha yasasa cansu bu herifle beraber dayanabilecek mi acaba? Yani kimsenin canina kastim yok da bu herif ölmez de. Nasil rahata kavusacak peki bu kadin?

Nasil kavusacagini soyledik, nasil kavusmayacagini da biliyor ve de uyguluyor. Allah akil fikir versin.

Back
X