merhabalar umarım doğru yerde doğru biçimde konu açmışımdır::1
saçlarımı kahve köpüğüyle boyadım fakat her zamanki gibi kutuda görünenden daha koyu oldu:84: boya zamanım geldi bu defa içine sarı boya eklesem nasııl olur dersiniz böyle bir deneyimi olan varmııııı:44:
ben yapmadım ama kullananların yorumlarını baya okumuştum herkes çok memnundu,harika bir renk çıkıyormuş ama doğru düzgün fotoğraf ekleyene rastlamadım,bununla ilgili açılmış baya konu var
merhabalar umarım doğru yerde doğru biçimde konu açmışımdır::1
saçlarımı kahve köpüğüyle boyadım fakat her zamanki gibi kutuda görünenden daha koyu oldu:84: boya zamanım geldi bu defa içine sarı boya eklesem nasııl olur dersiniz böyle bir deneyimi olan varmııııı:44:
yok yok tatlım kuaför demede bana ne dersen de :84: en son aççam derken hem bi düya paramı aldı hemde saçlarımı yaktı kısacık kestirmek zorunda kaldım kuaföre gitmeye resmen korkuyorum elimden gelse saçlarımı bile kendim kesicem yani
bence bal köpügü sarıdan daha açık tutuyor evde boyayınca..
buradada bakarsan bal köpügüne boyayan arkadaşlarla sarıya boyayanlara daha iyi anlarsın..
mesela ben koyu sarı yaptım hiç saıryla alakası yokkk:)bence yine bal köpügüne boya içine yaırm tup platin sarı ekle:)
posetcay
bence bal köpügü sarıdan daha açık tutuyor evde boyayınca..
buradada bakarsan bal köpügüne boyayan arkadaşlarla sarıya boyayanlara daha iyi anlarsın..
mesela ben koyu sarı yaptım hiç saıryla alakası yokkk:)bence yine bal köpügüne boya içine yaırm tup platin sarı ekle:)
canım ya çok çaresiz kaldım artık denemeyi düşünüyorum sanki fena olmazmış gibi geliyor bana da umarım hüsran olmaz sonuç teşekkür ederim yorumun için :)
canım ya çok çaresiz kaldım artık denemeyi düşünüyorum sanki fena olmazmış gibi geliyor bana da umarım hüsran olmaz sonuç teşekkür ederim yorumun için :)