Kızlar yardıımmm lütfen!!Klomenden sonraki tedavi ne ki???

kuzukusum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
99
3
28
Kızlar bana yardım edin lütfen çünkü gittikçe ümitsizliğe kapılmaya başladım. 3 ay klomen kullandım yumurtalarım yeteri kadar gelişip çatlamıyor. Sonraki tedavi ne oluyor bilgisi olan var mı? Direkt tüp bebek ya da aşılamaya mı geçiliyor bana ne tavsiye edersiniz??? Ne yapmalıyım

canım iğne vermiyolarmı sana çatlatma iğnesi yani bi tek klomen mi veriyolar sana bu arada klomnle gelşmiyorsa birde iğne edavisi gerek yani iğneyle gelişmesi için birde dr.bence bunu denemesi gerek sonraki aşama aşılama aşılamadan sonra tüp bebek bence aşılamada yap maddi açıdan durumunn iyiyse eğer direk tüp bebek derim

zamanını ayırdın çok sağol. Ben tedaviye yeni başladım aslında klomen kullandım sadece doktoruma danıştığımda direkt aşılama ya da tüp bebek deyince panikledim ama şöyle bir şey oldu.bugün sabaha karşı ağrıyalım uyandım idrarımı yaparken yanma ağrı oldu ve pıhtılar şeklinde kan geldi. 2-3 saat kadar kıvrandım ama sonra birden kesildi. Gürkan beyi aradım telaş yapma yumurta rahme düşerken hafif bir kanama olabilir dedi bu beni umutlandırdı tekrar. Ama hamile değilsem ilk önce aşılamaya karar verdim sonrasında tüp bebek Rabbim hepimîz için hayırlısını versin

merhaba bugun banada doktorum klomenve ecopirin verdi inşallah sonuç alırım 10 gün sonra tekrar gideceğim eğer sonuç iyiolmazsa laroskopi yapılacakk belki bu fikir iyi değil ama cok sıkıldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…