Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelikle ilgili olabilir. Bi hcg testi de yaparsanız bunda çıktıysa ondada çıkar. Eğer hcg testinde çıkmazsa tekrar yumurtlama olabilir değerlendirirsin.
Gebelik olabilir, burada birçok arkadaş ovülasyonda tekrar pik yapmasıyla gebeliğini öğrendi. Ne kadar doğru bilemiyorum ama hormonlar değişiyor sonuç olarak, gebelik olabilir. Bence kaset test yerine kan tahlili ile netleştirebilirsiniz.
Gebelik olabilir, burada birçok arkadaş ovülasyonda tekrar pik yapmasıyla gebeliğini öğrendi. Ne kadar doğru bilemiyorum ama hormonlar değişiyor sonuç olarak, gebelik olabilir. Bence kaset test yerine kan tahlili ile netleştirebilirsiniz.
Benimde erken gebelikler çok çok silik çıkarken ovilasyon pik çıkmıştı hamileydim. Tabi sonrası kötü gitti ama kan verseniz iyi olur negatif çıkarsa bile tekrrar değerlendirirsiniz. Ama bence gebelik