kızlar yardım annem cevaplarınızı bekliyor

CANIM2YAVRUM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
280
115
Kızlar, kız kardeşimi babannem seneler önce annemden gizlice üzerine yazdırmış.onun kızı olarak görünüyor.annem ne kadar bu duruma karşı çıksada babam onu susturmuş.annem kardeşime karşı vicdan azabı çektiğini söylüyor.ne kadar bu konuda duyguları bastırılmaya çalışılsada buna engel olamıyor.annem tekrar üzerine almak istiyor.ama kız kardesim boşver anne geçti artık diyor.sizce çokmu geç kalındı yaşı 30.annem soruyor üzerime alabilmek için neler yapmam lazim.neler gerekli?

aman yarabbi. neden yapmış babanneniz böyle bir şeyi? dava açabilir bence bir avukata danışın mutlaka. ayrıca boşvermeyin. hiç geç değil.

Kardesiniz istemiyorsa bence hic dokunmayin. Anneniz vicdanini rahatlatacak derken onun duzeni ( resmi islemler, banka isleri filan herseyi karisacak) bozulacak.
Resmi boyutun7 bilmiyorum bu arada alabilmesi icin neler yapilir. Tahminim mahkemeye basvurup annelik davasi filan acmasi lazim dna vs.

aman yarabbi. neden yapmış babanneniz böyle bir şeyi? dava açabilir bence bir avukata danışın mutlaka. ayrıca boşvermeyin. hiç geç değil.
Dava uzun sürermi.ne gibi sorunlar çıkar karşısına.babannem yaşıyor kötü olmakta istemiyor onunla.ama allah gecinden versin ama ölürsede kanıtlayamamaktan korkuyor.bunun için yoksa mezarını acarlar oralara kadar gelmesini istemiyor

Kardesiniz istemiyorsa bence hic dokunmayin. Anneniz vicdanini rahatlatacak derken onun duzeni ( resmi islemler, banka isleri filan herseyi karisacak) bozulacak.
Resmi boyutun7 bilmiyorum bu arada alabilmesi icin neler yapilir. Tahminim mahkemeye basvurup annelik davasi filan acmasi lazim dna vs.
Aslınd onlarıda düşünüyor ama gözümle kızımın nüfus kağıdında anne adıni kendi adıni görmek istiyor

Dava uzun sürermi.ne gibi sorunlar çıkar karşısına.babannem yaşıyor kötü olmakta istemiyor onunla.ama allah gecinden versin ama ölürsede kanıtlayamamaktan korkuyor.bunun için yoksa mezarını acarlar oralara kadar gelmesini istemiyor
hiç bilemedimki. burada hukukçu arkadaşlar var daha doğru yönlendirirler ama tahminim dna örneği ile annesi olduğunun kanıtlanması yeter gibi. ayrıca babannenizle kötü olsun artık çocuğunu öz evladını çalmış kadın. hala niye kötü olmak istemiyor ki? ayrıca dna örenğiyle her zaman kanıtlayabilir kanıtlayamamasından korkmasın birde ablanızın doğduğu hastanenin kayıtlarında da çıkar. bir avukata danışırsanız ücret almaz sadece danışma için. girin ofisine bilgi alın.

babannenin maaşımı var ölünce kardeşinin üstüne kalsın diye mi yaptı bunu baban da karşı çıkmamış herhalde o yüzden , eğer böyleyse bu bir şuç , bigün biri gider şikayet eder illaki ortaya çıkar gizli kalmaz hiçbişey , ceza alırsınız , işlemleri başlatın hemen anneniz üstüne alsın.

Bizde bilmiyoruz neden yaptı.bize dediği bana baksın diye yaptım
ruh hastası yaa.. normal insan torununu çalar mı? ay çok sinirlendim annenizin ilahi bir sabrı varmış..ne yapın edin açın davayı. hangi şehirdesiniz belki yardımcı olacak bir avukat çıkar.

babannenin maaşımı var ölünce kardeşinin üstüne kalsın diye mi yaptı bunu baban da karşı çıkmamış herhalde o yüzden , eğer böyleyse bu bir şuç , bigün biri gider şikayet eder illaki ortaya çıkar gizli kalmaz hiçbişey , ceza alırsınız , işlemleri başlatın hemen anneniz üstüne alsın.
Evet rahmetli dedeminde babannminde aylığı var.babannm suan çok hasta.tedavi görüyor.kardeşim evlendi

Allah akil fikir versin onemli olan insanin kendi ici simdi ablan onun annesi gorundugu icin mi bakacak bence annen basdan hata yapmis sessiz kalmayacakti. Sen 9ay karninda tasi annesi baskasi gorunsun

ruh hastası yaa.. normal insan torununu çalar mı? ay çok sinirlendim annenizin ilahi bir sabrı varmış..ne yapın edin açın davayı. hangi şehirdesiniz belki yardımcı olacak bir avukat çıkar.
Üzerine aldı ama kardesım bizim yanımızda büyüdü.annem ona vermedi.sadece nüfusu onların üzerine

Allah akil fikir versin onemli olan insanin kendi ici simdi ablan onun annesi gorundugu icin mi bakacak bence annen basdan hata yapmis sessiz kalmayacakti. Sen 9ay karninda tasi annesi baskasi gorunsun
kardeşin ilerde boşanır vs. durumda hakkı olmayan parayı nasıl alıcak ? bu yasak hukuk içinde ortaya çıkarsa ceza alır, riske girmeye gerek yok , bence hemen işlemleri başlatın.
annem şikayet etmeye gideceğim demiş. babannem sinirlenip annemi itmiş.

kardeşin ilerde boşanır vs. durumda hakkı olmayan parayı nasıl alıcak ? bu yasak hukuk içinde ortaya çıkarsa ceza alır, riske girmeye gerek yok , bence hemen işlemleri başlatın.
Peki cezayı kim alır.annemmi babannemmi.annem benim iznim olmadan yaptı diyor.mahkemede kim suçlu görünür

babannen ceza alır , babannen öldükten sonra ortaya çıkarsa bu sefer kızkardeşin ceza alır.
Mahkemeye annemmi kardesimmi vermeli.annem kardesimi ikna edemediği icin annem vermek istiyor.annem soruları soruyor ben yazıyorum. :)

X