Kızlar yardım bebeğime Nasıl kilo aldırabilirim ve Nasıl günüyle dengeleyebilirim

vampirellamaria

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
103
30
13
29
Slm kızlar ben sata göre 38+0 hamileyim geçen hafta kontrole gittim yaklaşık üç hafta kadar geriden geldiğini öğrendim kızımın 2 kilo 257 grm dı tam bir hafta önce ve 4 cm açılmam olduğunu öğrendim iki gün yattım hastanede ciğer geliştirici vurdular iki doz neyse şimdi size sorum sizce sata göre yani 14 gün içinde mi doğum olur yoksa gelişimine usg göre yani 4 buçuk hafta içinde mi olur ve eğer 14 gün içinde olacaksa ben bebeğime Nasıl kilo aldırabilirim çöp gibi zayıf doğsun istemiyorum 3-3.5 kilo doğsun istiyorum ne yapabilirim Nasıl günüyle dengeleyebilirim ve Nasıl kilo aldırabilirim

Bol bol kaşar peyniri ye. Hakiki kaşar peyniri olsun.
Kavrulmamş fındık fıstık ceviz ye
Hakiki tereyağlı enaz 3 yumurta ye.
Karbonhidratlardan uzak dur sağlıksız olanlardan tabiki.
Ve doğal yoğurt.
Saat kur sabah erken saate 7 mesela
Uyanır uyanmaz başucuna koydğn fındk fstk kuru üzüm ye üzerine süt veya ayran iç
Tekrar uyıyacaksan uyu. Kalkınca tereyağlı yumurta kaşar peyniri domates salatalık güzel bi kahvaltı yap
Öğlen çorba et salata şeklinde beslen
Akşama da öyle.
Tavuktan uzak dur kırmızı et tüket bence

Tesekkür ederim cnm

Canım Doğum gelişime göre degıl haftasına göre olur yanı max 40-41 i görürse sezeryanla alıyor doktorlar muhtemelen 2 haftan vardır 3 olmasa bile inşallah 2.5 i geçer bebegın önemli olan o sanırım suan 2800 falan olmalıydı senınkı ama üzme kendını bende eylül annesıyım ınsallah benımkıde biraz zayıf maalesef ınsallah toparlar bu haftalarda 250-300 gr alabılır bende bolbol muz süt ceviz badem fındık yumurta meyve hercesit tuketıyorım pekmezi de önerenler var eylül anneleri topıgınde de var Bebekleri zayıf anneler ınsallah toparlar bebeklerımız

İnşallah cnm yaa

Muhakak muz kasar peynir ve pekmezi tavsiye ederim... 1 haftada 300 grm aldirmistim ben oyle biraktigim haftada 100 grm almisti.

Doğal yoğurt , doğal tereyağı , hergün wn az 1 yumurta, fındık badem ceviz, balık veya balık hapı, meyve . Bunlarla 2 hafta one gecmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…