kızlar yardım beraber kilo verelimmm :)

hoşgeldin tatlımmmm hep birlikte insallah bikaç aya kadar hayallerimize kavusucaz ben cok inanıyorumm ben de masa bası isteyim ama 6 da evdeyim yemeğim 7yi buluyo senin yapacak bisiyin yok o yüzden yemeğini azcık geç yiyeceksin ama olsun bol bol su iç spora az da olsa zaman ayır dans et mesela ac netten bi video falan olur yani hersey isteyince oluyo :)

leslie sansone diye biri varmış internetten videolarla evde yürüyüş gibi yapıyormuşsun. reglim başlayacak bugün-yarın bitsin ona bi bakacağım ;)

gunaydın canım:KK3:
bende yenı uyandım kahvaltı yapıyorum. bugunlerde yuzumde sıvılceler cıkmaya basladı acaba yumurtadan mı? dıyetten önce hiç yemezdim çunku ... neyse baya şiş hissediyorum kendımı sanırım bu hafta kotu gececek benım için. afıyet olsun bu arada 1 bardak ta benım yerıme ıc :KK50::KK23:
günaydım gizemcimm sivilceler her türlü nedenden olabilirr yumurta neden olur mu pek bi fikrim yok yanlış yönlendirmiyim seni stres falan yapıyorsan takma gitsinnn hayatımızı stresten negatif enerjiden arındıralım ki huzurlu olalım :) ben sabah galetayla peynir maydonoz bi tane zeytin yedim yeşil cayla işteee ve acıkmadım halla maşalahhh olacak bu iş insss 2.günüm daha ama ins devamı gelecek hep birlikte sizinle tabiii :))

leslie sansone diye biri varmış internetten videolarla evde yürüyüş gibi yapıyormuşsun. reglim başlayacak bugün-yarın bitsin ona bi bakacağım :KK66:

hımmm tabii olabilirrr reglken zor oluyo cidden spor da zorrr diyette zorr
adını diyet koymayalım gerci biz diyet değil sağlıklı yasama basladık bu yastan sonra :)) bende 23 üm isteee bakalım bide sigarayı bırakırsam kilolordan sonra ii olur :)

Sürekli atıştrma isteği beni öldürüyoooooo ve bununla savaşmak çok yoruyoooooo

merhaba kızlar :KK43:
diyeti bozdum bugun öglen annemle kavga ettık saatlerce agladım hiçbişey yemedim:KK61:
sonra sevgılımle dısarı cıktık mecburen hamburger yedım:oops: hem cok mutsuzum aglıyorum hemde cok uzgunum dıyetım bozuldu dıye off offfofffffff:cry::cry::cry:

merhaba kızlar :KK43:
diyeti bozdum bugun öglen annemle kavga ettık saatlerce agladım hiçbişey yemedim:KK61:
sonra sevgılımle dısarı cıktık mecburen hamburger yedım:oops: hem cok mutsuzum aglıyorum hemde cok uzgunum dıyetım bozuldu dıye off offfofffffff:cry::cry::cry:
oyy kıyamam yaaa üzülmee tatlımmm her ne ise geçer inşallah takma kuzuumm diyetide halledersin aksam dengele az ye mesela veya bol su ıccc :)) azcık yuru falann

oyy kıyamam yaaa üzülmee tatlımmm her ne ise geçer inşallah takma kuzuumm diyetide halledersin aksam dengele az ye mesela veya bol su ıccc :)) azcık yuru falann
off hıc sorma alt ust oldum ya ıkı haftalık bırıkımım bı hamburgerle gttı:KK42::KK42::KK42:

ayrıca belli bir diyet programına bağlı kalmak istemiyorum yani sabah şunu ye öğlen bunu ye daha çok sporla ve az yiyerek bişeyler yapmak istiyorum ve tabi ki dümdüz bi karın istiyorum. :mad:
canım ben senı yenı farkettım :KK76:
hoşgeldin aramıza sana diyet soylemıcem ama sirke kurunun tarıfını verıcem ınan cok az yedırıyo ozellıkle aksam yemegınde kullan ben denedım cok ıse yarıyo :KK59:
1corba kasıgı elma sırkesını 1bardak sıcak suya koy uzerıne 1b tatlı kasıgı bal ( ozellıkle gercek el yapımı ÇİÇEK balı ) ekle ıcebılecegın ısıya gelene kadar karstr yemekten 20 dk once ıc o kadar doyuyosunkı yemekten cok az yıyosun mıden sısıyo almıyo fazlasını:KK71::KK71:

afıyet olsun kuzum :KK50::KK50: yarın bomba gıbı baslamalı gune bana yumurtasız diyet tarifi verecek varmı?????
ben yumurta yemiyorum kuzum diyetimi biliyosun ama daha değişik bişi düşünürsen arastır bi vardır kesin :):):)
bugün yine aynı devam benn sabah sıcak su ile limon sonra yağsız sütle nesfit sonra yesil cay birazdan da kahvaltımı yapcam maydonoz peynir domates galeta ile :)

kızlar bıde göbek eriten kür varmıs bılen varmı aranızda??

canım ben yoğurt kürüne baslıcam günde bi kere bi kase yoğurda bir cay kasığı erdecal bi cay kasığı zencefil bi cay kasığı tarcın koyup yiyosun :) denicem bakalımmm göbişten kurtulduğum zamanları hayal edemiom bile :D

canım ben senı yenı farkettım :KK76:
hoşgeldin aramıza sana diyet soylemıcem ama sirke kurunun tarıfını verıcem ınan cok az yedırıyo ozellıkle aksam yemegınde kullan ben denedım cok ıse yarıyo :KK59:
1corba kasıgı elma sırkesını 1bardak sıcak suya koy uzerıne 1b tatlı kasıgı bal ( ozellıkle gercek el yapımı ÇİÇEK balı ) ekle ıcebılecegın ısıya gelene kadar karstr yemekten 20 dk once ıc o kadar doyuyosunkı yemekten cok az yıyosun mıden sısıyo almıyo fazlasını:KK71::KK71:

ilk fırsatta deneyeceğim öğle arasında marlete gidip malzemeleri alacağım hatta :D

günaydın kızlar kkahvaltıdan önce sirkeli suyumu içitim kahvaltı yapıyorum şimdi menemen yedim biraz yarim dilim kepek ekmek peynir şekersiz çay içiyorum spor yapamadım dün bugün yapmam lazım 2 gün ara verdimmi hantallaşıyorum

Canııııımmmm hiç üzme kendini aorunlar hallolur diyettede olur arada böyle kaçamaklar bende dün akşam yemeği yerine kocamaaan bi dilim yaşpasta yedim
gunaydın canım :KK52:
inşallah bugun daha cok dıkkat edıcem:KK43:
bde regl donemım gelsı sıslık var kılo aldgımı hıssedıyorum onada takıldım braz

Back
X