kızlar yardım beraber kilo verelimmm :)

kızlar bu arada bı cızelge hazrlayım dyrum herkes boyunu ve kılosunu yazsın yarın sabah baslasın cızelge tarhı her pazarda hep beraber tartılalım bakalım ne dersınız????

Maydanoz sapı çayının yapılışı tarifi:

1) Ocağa cezve (çaydanlık) su koyun ve kaynatın .
2) Su kaynadığında, çeyrek kase taze maydanoz yaprağı veya sapı ekleyin. Asla kurutulmuş maydanoz yaprakları veya sapları kullanılmamalıdır.
3) Yaklaşık beş dakika kadar kaynatın.
4) Çaydanlıktan maydanozu çıkartın. Maydanoz sapı veya yapraklarını sıkın ve atın. Tekrar kullanmayın
5) Maydanoz Çayınız hazırdır. Dilerseniz sıcak dilerseniz soğuk servis edebilirsiniz.
:KK19: kilo arkadaslarım benım:KK19:
bu cayı her sabah ac karnına ıcıyoruz özellıkle göbek ve basenden cok gıdıyor komsu kızı vardı afedersınız kocaman bır gobek arkasında ıkı kısılık bır popo neyse ıkı ay bunu yaptı ıncecık oldu

kahvaltımızda mutlaka 1 haslanmıs yumurta yıyelım zeytınden uzak duralım cok ıstersek 1 2 tane yeterlı olur bunun yanında ekmek ymk ısteyen varsa yalnızca sabah yenecek dger ıstedgınız herseyı yıyın kahvaltı saglam olsun mutlaka ama saatlı olsun dyelım 10 da sıkı bı kahvaltı yaptık saat 2 de ara ogun yapmadan ögle yemegı yapalım yada saatı sız belırleyın braz sebz yemegı 1 kase corba salata yada yogurt yeterlı olur. ıkındı ıcın ya meyve ya kuru uzum yada mını bır tost olsun ama tost ılk baslangıcta dayanamayanlar ıcın aksamda yıne yogurt yada salata var ıstersek et yenebılır ekmeksız ve en az yaglı yanında corbaa yada et yerıne sebze yemegı aksam ogunu 6yı gecmeyecek 6dan sonra elma yogurt yenebılır cok acıkılırsa
bde aksam yemeklerınden once elme sırkesı kuru uygulanacak
şimdi tatlışlar varmı bu dıyette yanımda olan?? yada duzeltmek ısteyen??
bu arada kıloları yazmayı un utmayalım cızelgemız ıcın:KK15::KK15::KK15:

hmm öncelikle hoşgeldin :KK52:
ben oyle cok dıyet yapan bırı degılım ama elma sırkesını denemıslıgım var ve sonucta aldım bunu bı uygula ıstersen onun dsında ayran detoksu var ama tam anlamıyla yapabılen cıkmadı daha :KK28:
bde bolgesel zayıflama ıstersen lahana yagını denemelısın :D elma sırkesı ıstah kesıyo
ayran detoksu 1 gunde ıkı kılo
lahana yagıda hem ınceltıyo hem bagırsagı calıstırıyo:KK5::KK5:
Anladım canımmm. Bugün 9 çay diye bir karışıma başladım bakalım ne olcak :KK71: sonuçları da paylaşacagım sizinle şu ayran detoksunuda bi ara deneyeceğim :KK69:

çizelge için bilgi :

yaşım 21
boyum 163
pazar akşamı tok karna tartıldığımda 56.6 çıktım :oops:

hedefim 50 kilo olmak :cool:

çizelge için bilgi:aç karna tartıldığımda 72.2 idi en son tartım :) kg boy 1.70 yaşım 23 hedef 60 :)

Merhaba,

Sabah aç karına tartıldım 78.3 kg...Boy 172 cm...ben diyete geçen hafta başladım 18 inde...79.9 dim 1.6 kg vermişim...öncelik hedefim 70 sonrasında 65...2ayda inerim o kiloya...Hadi bakalım kolay gele ✊

kahvaltımızda mutlaka 1 haslanmıs yumurta yıyelım zeytınden uzak duralım cok ıstersek 1 2 tane yeterlı olur bunun yanında ekmek ymk ısteyen varsa yalnızca sabah yenecek dger ıstedgınız herseyı yıyın kahvaltı saglam olsun mutlaka ama saatlı olsun dyelım 10 da sıkı bı kahvaltı yaptık saat 2 de ara ogun yapmadan ögle yemegı yapalım yada saatı sız belırleyın braz sebz yemegı 1 kase corba salata yada yogurt yeterlı olur. ıkındı ıcın ya meyve ya kuru uzum yada mını bır tost olsun ama tost ılk baslangıcta dayanamayanlar ıcın aksamda yıne yogurt yada salata var ıstersek et yenebılır ekmeksız ve en az yaglı yanında corbaa yada et yerıne sebze yemegı aksam ogunu 6yı gecmeyecek 6dan sonra elma yogurt yenebılır cok acıkılırsa
bde aksam yemeklerınden once elme sırkesı kuru uygulanacak
şimdi tatlışlar varmı bu dıyette yanımda olan?? yada duzeltmek ısteyen??
bu arada kıloları yazmayı un utmayalım cızelgemız ıcın:KK15::KK15::KK15:
hergün yumurta sıkabiliyor , ben bazı günler haşlanmış patates ekliyorum bir iki dilim peynirle baharatla karıştırıyorum doyurucu ve tok tutuyor. Artı olarak ekmek yeme ihtiyacı duymuyorum bunuda ekleyebiliriz. :)

hergün yumurta sıkabiliyor , ben bazı günler haşlanmış patates ekliyorum bir iki dilim peynirle baharatla karıştırıyorum doyurucu ve tok tutuyor. Artı olarak ekmek yeme ihtiyacı duymuyorum bunuda ekleyebiliriz. :)
tabıkı ekleyelım :KK52: bu arada hosgeldın

meraba kızlar bilgisayarım bozulmuş yazamıyorum diyete devem geçen bir gün kaçırdım ama olsun bende 24 yaş 1.64 boyve 63.5 kilo hedef 58 olmak bilgisayar gelince gene sık sık girerim kendinize iyi bakın öpüyorum sizi

meraba kızlar bilgisayarım bozulmuş yazamıyorum diyete devem geçen bir gün kaçırdım ama olsun bende 24 yaş 1.64 boyve 63.5 kilo hedef 58 olmak bilgisayar gelince gene sık sık girerim kendinize iyi bakın öpüyorum sizi
ekledim canım snada bol opucuklerrr :KK15::KK15::KK15:

kızlarrr dün aksam iki tabak bol soslu makarna ile diyetim yerle bir oldu :):):) sabahları sütle nesfit yiyiodum 7.bucuk gibi sonra da is yerinde 10 gbi kahvaltı yapıodum artık sadece nesfite basladım kahvaltı yapmıom öğle yemeğine kadar zayıflayamıom gibi bu hafta sanki

kızlarrr dün aksam iki tabak bol soslu makarna ile diyetim yerle bir oldu :):):) sabahları sütle nesfit yiyiodum 7.bucuk gibi sonra da is yerinde 10 gbi kahvaltı yapıodum artık sadece nesfite basladım kahvaltı yapmıom öğle yemeğine kadar zayıflayamıom gibi bu hafta sanki
sanki sen biraz fazla kacırdın bu hafta lahmacunlar makarnalar flan :KK63:

Selam bu programda kaç kişiniz acaba? Haftalık kilo bildirecek olan?

Back
X