- 17 Temmuz 2014
- 602
- 140
- 83
- 31
- Konu Sahibi shudaninciler
buraya eklemeyı bılmıyorum tatlımtabloyu buraya ekleyebiliyor musunuz biz de görelim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buraya eklemeyı bılmıyorum tatlımtabloyu buraya ekleyebiliyor musunuz biz de görelim :)
en azından haftanın 5 gunu tutuyoruz kendımızıpuff sormaa yaaa kuzuum üzgünümm ama arada tutamadığım oluyo kendimi napim alısma süreci diyelim :):):)
bende tartı gunlerımde b raz kacırıyorum ama tartıldıktan sonraBu arada ben akapunktura gitmiştim yıllar evvel doktor 1 günü off günü yapmıştı istediğimden yiyordum abartmadan...tartı günümü off gün yapmıştım..böylece diyetin süresi uzuyor bıkkınlık vermiyor yani...
bende tartı gunlerımde b raz kacırıyorum ama tartıldıktan sonra![]()
ciddimisin cok sevindim hayırlı olsunkızlar diyet benm için biter burda hamileyim
kızlar diyet benm için biter burda hamileyim
işlerini hallet yavrum ne kilolar vermişşin sen 500 600 gram seni korkutabilirmi??Taşnma işlerim var çok yoğunum kızlar diyet yerle bir oldu 500 600 gr falan aldm ama telafi etcem bi 15 gün sonra sıkı bir diyetle döncem aranıza
işlerini hallet yavrum ne kilolar vermişşin sen 500 600 gram seni korkutabilirmi??
allah kolaylık vrersin cabucak bitir işlerini dön aramıza
çok sağol canm teşekkür ederimTebrikler canııııımmmm![]()
evet canm hamileyim çok teşekkür ederim bilgisayarım olsun sıs sık girer yazarım hamileyim ama dikat edecem geneciddimisin cok sevindim hayırlı olsunarada gel yınede sohbet etmeye
tebrik ederimm
![]()
ben de bayadır giremedim iş yerinden burayı engellemişlerdi bugün yine açılmış :) ben 55.6 cıktm tartı gününde 1 kilo gitmiş sanırım![]()