kızlar yardım bi bakın lütfen :(

toprak-35

Kun fe yekun..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
2.898
2.661
133
merhaba arkadaşlar
çok tiksiniyorum ama anlatmam lazım kusura bakmayın çare bulamadım sizden yardım almak istedim
mutfağımda 1 hafta önce fare ölmüş..mutfak tuhaf kokmaya başladı baktık faredenmiş
her yeri ne kadar deterjan varsa sildim olmadı sirkeyle sildim hala kokuyo mutfağım
midem kalkıyo afedersiniz iş yaparken burnumu kapatıyorum öyle yapıyorum
havalandırıyorum hergün yine geçmiyo ne olur bana bi çözüm söyleyin en çok zaman geçirdiğim yere giremez oldum

Naftalin ?

Offf naftalinde cok pis kokar yahu Ama hasereyi giderir ,fareyi bilmem ..Bence bi kapak yumusaticiyi suyla kaynatin,camlar kapilar acik kalsin bi sure daha

çok sağol canım yarın alayım hemen

İnşALLAH etki eder.
Bi hastalığınız yoksa eğer çamaşır suyu katkılı birşeylerle silin.
Sonrada bulabikirseniz toz naftalin koku konusunda daha etkili.
Ama çok kullanmayın naftalin de zararlı bi bileşen

Offf naftalinde cok pis kokar yahu Ama hasereyi giderir ,fareyi bilmem ..Bence bi kapak yumusaticiyi suyla kaynatin,camlar kapilar acik kalsin bi sure daha

Ben çok seviyorum naftalin kokusunu
En azından ölüden lesten güzel bi koku

çamaşır suyuylada sildim canım etki etmedi aktarda vardır sanırım yarın toz naftalin bakayım

Belki kokuyu psikolojik hissediyorsundur :)
İnşALLAH fayda eder :)
oda olabilir eşim bana hiç koku falan gelmiyo diyo banada çok ağır geliyo anlamadım :) söylediklerinizide deneyeyim bakalım yine olursa psikolojiktir zaten artık

oda olabilir eşim bana hiç koku falan gelmiyo diyo banada çok ağır geliyo anlamadım :) söylediklerinizide deneyeyim bakalım yine olursa psikolojiktir zaten artık

Dediğimi yapın birde kokmuyor diyin.
Naftalin kokusunu sever misiniz bilmiyorum ama ben çok seviyorum
Yoğun bi koku olduğundan leş kokusunu bastirir sizde düşünmezsiniz :)
Küçük çocuğunuz varsa eğer dikkat edin naftaline

tamam denicem
hiç bilmiyorum kokusunu daha önce kullanmadım inşallah etkisi olur canım

tamam denicem
hiç bilmiyorum kokusunu daha önce kullanmadım inşallah etkisi olur canım

Kokusunu bilirsin ya eskiden hurcların içine anneler koyardi.
Yün kumaş battaniye gibi şeylerin içine

naftalin kokusunu severim desem gülmezsiniz herhalde tuhaftır kokusu ama güzeldir canım kokusu yüksek ilaçlar al alırken kokla keskin kokusu olanları kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…