Kızlar yardım bir şey danışacağım

Merhaba canım günaydın bende bu ay aşılama yapıcam ama benim eşimde sorun var ve doktor önce ımpryl verdi eşim ve bana tabi sonra beni en son muayene ettiğinde senin içmene gerek yok dedi eşin içsin yeterli dedi ve ayreten dediki tüp bebek tedavisi için bu ilacı kullaNıp normal yolla hamile kalan çokmuş bana gerek yok dediği için içmedim ama eşim bir kutu nerdeyse bitirdi bugün aşılama günüm belli olucak inşallah tutar bu ay 🤲🏻 Hepimiz isteyen tüm kullarını sevindirsin rabbim bizide🤲🏻

İnofolic mi?
ımpryl mi ?
Hangisini kullanmalıyım yumurtalarim kalitesiz miş ne yapmam gerekiyor.
Doktor bana inofolic combi yi verdi sabah aksam içiyorum
Rahmi gebeliğe hazırlayıp yumurta kalitesini arttırdığını söylemişti

Kesinlikle inofolic.Ben 7 aydır hamile kalamayınca kullandım o ay hamile kaldım

Bana da inofolic verdi 6 aydır kullanıyorum ama hala hamile olamiyorum
Valla ben 1 senedir gebelik olmayınca gittim doktora işte daha öncesinde kullanmıyodum bişey
Bu ay gittim
Duphaston ve ınofolıc combı verdi
Böyle deneyelim bikaç ay dedi bakalım

Duphaston ne işe yarıyor canım
Kısa bi süre adet düzensizliği yasamıstım ben on gün kadar o zaman kullandım, bu ayda o dediğim iki hapı verdi
Duphastonda adet düzensizliği varsa onu düzenler gebelik olusursada tutunmayı kolaylastırır dedi doktor
İnofolic combıyle beraber kullanırsak gebeliğe hazırlamıs oluruz rahmi dedi

Kısa bi süre adet düzensizliği yasamıstım ben on gün kadar o zaman kullandım, bu ayda o dediğim iki hapı verdi
Duphastonda adet düzensizliği varsa onu düzenler gebelik olusursada tutunmayı kolaylastırır dedi doktor
İnofolic combıyle beraber kullanırsak gebeliğe hazırlamıs oluruz rahmi dedi
Anladım canım sağol

Merhaba canım günaydın bende bu ay aşılama yapıcam ama benim eşimde sorun var ve doktor önce ımpryl verdi eşim ve bana tabi sonra beni en son muayene ettiğinde senin içmene gerek yok dedi eşin içsin yeterli dedi ve ayreten dediki tüp bebek tedavisi için bu ilacı kullaNıp normal yolla hamile kalan çokmuş bana gerek yok dediği için içmedim ama eşim bir kutu nerdeyse bitirdi bugün aşılama günüm belli olucak inşallah tutar bu ay 🤲🏻 Hepimiz isteyen tüm kullarını sevindirsin rabbim bizide🤲🏻
İnşallah canım ya benim eşimde sorun yok benim yumurta tembelliği varmış

Valla ben 1 senedir gebelik olmayınca gittim doktora işte daha öncesinde kullanmıyodum bişey
Bu ay gittim
Duphaston ve ınofolıc combı verdi
Böyle deneyelim bikaç ay dedi bakalım
Duphaston çatlamadan sonra vermisti bana doktorum siz ne icin kullaniyorsunuz?

Duphaston çatlamadan sonra vermisti bana doktorum siz ne icin kullaniyorsunuz?
Ben reglim bittikten hemen sonra gitmiştim rahim filmi için
Bu ay erteleyelim dedi filmi
Duphaston ve ınofolıc combı kullanalım dedi
Duphaston hep regli düzenliyomus hemde eğer döllenme olursa o yumurtanın tutunmasını kolaylastırıyomus
Öyle demişti doktor

Bana doktor impryl yazmisti. Öve öve de bitirememisti impyl i. Çok ta pahali bi ilac aldim kullandim hic bir faydasini görmedim. Tabi kişiden kişiye degisebilir

Bana doktor impryl yazmisti. Öve öve de bitirememisti impyl i. Çok ta pahali bi ilac aldim kullandim hic bir faydasini görmedim. Tabi kişiden kişiye degisebilir
bana da bu ürünü doktorum yazdı ve olumlu sonuç aldık hala da kullanıyorum ve faydasını görüyorum

Back
X