Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor bana inofolic combi yi verdi sabah aksam içiyorumİnofolic mi?
ımpryl mi ?
Hangisini kullanmalıyım yumurtalarim kalitesiz miş ne yapmam gerekiyor.
Bana da inofolic verdi 6 aydır kullanıyorum ama hala hamile olamiyorumDoktor bana inofolic combi yi verdi sabah aksam içiyorum
Rahmi gebeliğe hazırlayıp yumurta kalitesini arttırdığını söylemişti
Valla ben 1 senedir gebelik olmayınca gittim doktora işte daha öncesinde kullanmıyodum bişeyBana da inofolic verdi 6 aydır kullanıyorum ama hala hamile olamiyorum
Duphaston ne işe yarıyor canımValla ben 1 senedir gebelik olmayınca gittim doktora işte daha öncesinde kullanmıyodum bişey
Bu ay gittim
Duphaston ve ınofolıc combı verdi
Böyle deneyelim bikaç ay dedi bakalım
Kısa bi süre adet düzensizliği yasamıstım ben on gün kadar o zaman kullandım, bu ayda o dediğim iki hapı verdiDuphaston ne işe yarıyor canım
Anladım canım sağolKısa bi süre adet düzensizliği yasamıstım ben on gün kadar o zaman kullandım, bu ayda o dediğim iki hapı verdi
Duphastonda adet düzensizliği varsa onu düzenler gebelik olusursada tutunmayı kolaylastırır dedi doktor
İnofolic combıyle beraber kullanırsak gebeliğe hazırlamıs oluruz rahmi dedi
Rica ederim kuzumAnladım canım sağol
Tşk ederimKesinlikle inofolic.Ben 7 aydır hamile kalamayınca kullandım o ay hamile kaldım
İnofolic toz şeklinde miValla ben 1 senedir gebelik olmayınca gittim doktora işte daha öncesinde kullanmıyodum bişey
Bu ay gittim
İnşallah canım ya benim eşimde sorun yok benim yumurta tembelliği varmışMerhaba canım günaydın bende bu ay aşılama yapıcam ama benim eşimde sorun var ve doktor önce ımpryl verdi eşim ve bana tabi sonra beni en son muayene ettiğinde senin içmene gerek yok dedi eşin içsin yeterli dedi ve ayreten dediki tüp bebek tedavisi için bu ilacı kullaNıp normal yolla hamile kalan çokmuş bana gerek yok dediği için içmedim ama eşim bir kutu nerdeyse bitirdi bugün aşılama günüm belli olucak inşallah tutar bu ayHepimiz isteyen tüm kullarını sevindirsin rabbim bizide
![]()
Duphaston çatlamadan sonra vermisti bana doktorum siz ne icin kullaniyorsunuz?Valla ben 1 senedir gebelik olmayınca gittim doktora işte daha öncesinde kullanmıyodum bişey
Bu ay gittim
Yumurta catladiktan sonra miDuphaston çatlamadan sonra vermisti bana doktorum siz ne icin kullaniyorsunuz?
EvetYumurta catladiktan sonra mi
Ben Ağustos'ta klomen ve çatlatma iğnesi yapmıştım ancak çatlamamis kist olmus Yasmin denilen bir doğum kontrol hapı verdiYumurta catladiktan sonra mi
Ben reglim bittikten hemen sonra gitmiştim rahim filmi içinDuphaston çatlamadan sonra vermisti bana doktorum siz ne icin kullaniyorsunuz?
bana da bu ürünü doktorum yazdı ve olumlu sonuç aldık hala da kullanıyorum ve faydasını görüyorumBana doktor impryl yazmisti. Öve öve de bitirememisti impyl i. Çok ta pahali bi ilac aldim kullandim hic bir faydasini görmedim. Tabi kişiden kişiye degisebilir