- 22 Nisan 2015
- 424
- 306
- 33
- 34
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
Canım doğum sancısı düzenli aralıklarla gelir öyle sürekli bir ağrı şeklinde olmaz.ayrıca gece 4 te başlamış şimdiye yerinde duramazdın artardı sabaha kadar.
Duzenli gelir sancılar ki uyuma durumun olmaz ama yaklasmis sinyalleri veriyor... hazirliyor seni bir nevi allah hayirli doğum nasip etsin seni ve bebegini saglikla kurtarsin inşallahEvet ama 4 defa tuvalete ciktm once tuvalet sancisi zanettim sonra bittigjnde baktimki hala cok agriyor ve gidip geliyordu duzenli degildi yani.. Cok kafam karisti
Doğum sancısı gelse uyuyamazdın
Daha var ilk sancıda da şıp diye doğurulmuyo zaten ( bende böyle sanırdım )
Sancılar sıklaşınca doğum yaklaşıyo demek
Hastaneye her türlü yetişiliyo o sürede de zaten
Ben doğumu bile kk da yaptım desem yeridirbi ameliyathaneden bağlanmamıştım onu da çıkışta yazdım
Canım bunun cevabını ız veremeyız. Geceyı atlatmıssın zaten bugun kontrole gıtmıssındır umarımkizlar yardim en son buraya yaziyorum cunku diger yazdigim yerlerde kimse cevap vermedi((
Dun gece 4 defa tuvalete cikmam ile birlikte karin ve sirt sancilarim vardi cok cok agridi karnim cok sertlesiyordu. Doktoru aradim hepsi belirti dedi biraz daha bekle sonra gel dedi, ama ben uykusuzluktan baya derin bi uyku cekmisim gece hafif hafif agridi ama simdi gecti acaba yavas yavas basliyormu
Ne oldu be
Ne oldu be
Napim o gebelik topiğinde ilk doğuma gidenlerden biriydim ( 15 gün erken doğum yaptım )
Hepimizde aynı telaşlar vardı ne zaman sancı gelir nasıl anlarız ya hastaneye yetişemezsek filan
Bende tüm belirti ve aşamaları an be an yazayım dedimsonrakilere faydam olsun
Millet benden çok panikledi, ebesi siz oldunuz resmen dedim
Orda da bana çok güldüler zatengülmekten yazamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?