Kizlar yardim bu dogum baslantisimi

Annesibebisleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
424
306
33
34
kizlar yardim en son buraya yaziyorum cunku diger yazdigim yerlerde kimse cevap vermedi((

Dun gece 4 defa tuvalete cikmam ile birlikte karin ve sirt sancilarim vardi cok cok agridi karnim cok sertlesiyordu. Doktoru aradim hepsi belirti dedi biraz daha bekle sonra gel dedi, ama ben uykusuzluktan baya derin bi uyku cekmisim gece hafif hafif agridi ama simdi gecti acaba yavas yavas basliyormu

Son düzenleme:
Canım doğum sancısı düzenli aralıklarla gelir öyle sürekli bir ağrı şeklinde olmaz.ayrıca gece 4 te başlamış şimdiye yerinde duramazdın artardı sabaha kadar.

Canım doğum sancısı düzenli aralıklarla gelir öyle sürekli bir ağrı şeklinde olmaz.ayrıca gece 4 te başlamış şimdiye yerinde duramazdın artardı sabaha kadar.

Evet ama 4 defa tuvalete ciktm once tuvalet sancisi zanettim sonra bittigjnde baktimki hala cok agriyor ve gidip geliyordu duzenli degildi yani.. Cok kafam karisti

Doğum sancısı gelse uyuyamazdın
Daha var ilk sancıda da şıp diye doğurulmuyo zaten ( bende böyle sanırdım )
Sancılar sıklaşınca doğum yaklaşıyo demek
Hastaneye her türlü yetişiliyo o sürede de zaten
Ben doğumu bile kk da yaptım desem yeridir bi ameliyathaneden bağlanmamıştım onu da çıkışta yazdım

Evet ama 4 defa tuvalete ciktm once tuvalet sancisi zanettim sonra bittigjnde baktimki hala cok agriyor ve gidip geliyordu duzenli degildi yani.. Cok kafam karisti
Duzenli gelir sancılar ki uyuma durumun olmaz ama yaklasmis sinyalleri veriyor... hazirliyor seni bir nevi allah hayirli doğum nasip etsin seni ve bebegini saglikla kurtarsin inşallah

Öyle ağrın gelse uyuyamazsin ki canım. Doktor da demiş zaten belirti diye doğum sancisi sıklıkla gelir yerinde duramazsin. Allah bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin, kolay doğum olur inşallah.

4 ay önce ben de "lan noluyor karnimda" diye kadınlar kulübünde aramalar yapmıştım gecenin yarısında. "Sancı olsa anlarsın sancı değil belirtidir o" cümlelerini okuyup yatağa girdim ve suyum geldi. Gayet de sanciymis o :) acı eşiğine bağlı olarak o sanciyla da durabiliyorsun gayet. Ben suni sanciyi alana kadar hastanede kosturuyordum. Suni sanciyi fark etmemen imkânsız bak :))

Bende olaylar şöyle gelişti. Bebek karnının bir yerinde toplanıp birkaç saniye durup eski pozisyonuna geri dönüyor. Buna kasılma diyorlar ama önceki kasilmalardan çok farklı. Bebeğin karnından çıkmaya çalışması gibi :) on saat sonra doğurdum zaten. O değil de ne biçim de dogurdum gurur duydum şimdi kendimle.

Canım bunun cevabını ız veremeyız. Geceyı atlatmıssın zaten bugun kontrole gıtmıssındır umarım

Ne oldu be
Napim o gebelik topiğinde ilk doğuma gidenlerden biriydim ( 15 gün erken doğum yaptım )
Hepimizde aynı telaşlar vardı ne zaman sancı gelir nasıl anlarız ya hastaneye yetişemezsek filan
Bende tüm belirti ve aşamaları an be an yazayım dedim sonrakilere faydam olsun
Millet benden çok panikledi, ebesi siz oldunuz resmen dedim

gülmekten yazamıyorum ya

gülmekten yazamıyorum ya
Orda da bana çok güldüler zaten ama sağ ol çok yardımcı oluyo verdiğin bilgilerde dediler
Sen bi de doktoru gör, yarım narkozla ameliyathanede bile susmadım
Yukarda bi lamba var geniş, ona yansıyo karnım meraktan daha da cin gibi açtım gözlerimi
Bana kaç dikiş atıyosunuz ? Kızımı görebilir miyim (ameliyat bitmedi ilk ağlama sesi duydum ) ? Gördüm, bu mor böyle olması normal mi ? Künye taktınız mı karışmasın
Sedyeden sedyeye hoplattılar odaya taşıdılar beni, orda da dedim ne zaman yemek yicem 1 saat mi bekleyecem daha
Hasta bakıcılar bana güldü evet dediler
Eşimde gülüyodu
Dedim niye gülüyosun, onlarda gülüyodu
Şu an Müslüm Gürses'ten daha yavaş konuşuyosun dedi ( Ben bülbül gibi şakıdığımı sanıyorum şaşırdım )
Yaa dedim bana hiç öyle gelmiyo
Narkozdan dediler
( Doğuma da kimseye haber vermeden gitmiştim, annem ve kayınvalidem geldiğinde ooo torun doğmuş bile dediler )

Konu sahibi nasılsın ?
Ameliyathanede misin yoksa sende
Sen benim yazdıklarımı uygulama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…