kızlar yardım dualarınıza çok ihtiyacım var....

dreamer22

Ol de Olsun ALLAH'IM...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
582
4
96
İstanbul
Kızlar çok korkuyorum evde ve yalnız kalmaktan sanki hayırlı bi insan benimle evlenmiyecekmişim gibi geliyor bana, kuzenlerim teker teker evleniyolar:( bu benim için o kadar zorki anlatamamm:((((((((((((((((( ...:(((((((((((((((((((((.... benim içinde dua edermisinizz hayırlı bir insanla evlenmeyi çok istiyorumm ama pek olucak gibi durmuyor :((((( lütfen kızlar çok istiyorum bunu elbette Allah duaları kabul eder O el-Mucibtirr Allahtan ümit kesilmezz..:) Mutlak Hükümdarlık Elinde Bulunan Allah Yüceler Yücesidir ve Onun Her Şeye Gücü Yeter...LÜTFEN KIZLAR BENDE SİZİN İÇİN EDİYORUM HEP....

Allah hayırlı, salih kullarından olan bir eş ve mutlu bir yuva nasip etsin inşallah, sonra da bıcır bıcır evlatlar... Ama bu durumu fazla kafana takma canım. Geç olsun da güç olmasın...

''Rabbim sen her şeyi bilensin ve görensin.
sen herkese yardım edensin. sadece senden istiyorum, Rabbim bana hayırlı birini nasip et en hayırlısını tez zamanda inşallah''

senin için dua edicem:nazar:

Allah hayırlı, salih kullarından olan bir eş ve mutlu bir yuva nasip etsin inşallah, sonra da bıcır bıcır evlatlar... Ama bu durumu fazla kafana takma canım. Geç olsun da güç olmasın...[/QUOTEK KAFAMA TAKMADAN EDEMİYORUM GERÇEKTEN ÇEVREMDEKİLER EVLENİNCE İNSAN BÖYLE HİSSEDİYOR LÜTFEN DUANIZI ESİRGEMEYİN ÇOK ZOR ZAMANLAR GEÇİRİYORUM BU ARALAR ALLAH SİZİNDE GÖNLÜNÜZDEKİNİ HAKKINIZDA HAYIRLI EDER İNŞALLAHH ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL MSJINIZ İÇİN ....

''rabbim sen her şeyi bilensin ve görensin.
Sen herkese yardım edensin. Sadece senden istiyorum, rabbim bana hayırlı birini nasip et en hayırlısını tez zamanda inşallah''

senin için dua edicem:nazar:

çok teşk ederm gzl msjnız için allah sizden razı olsun bende sizin için dua edicem msjnız beni ferahlattıı inanın yabancı insanlar çoğuu zaman akrabadan daha yakın oluyoo inş sizde istediklerinize en kısa zaman ulaşırsınızzz gönlünüzde olanı rabbim hakkınızda hayırlı eylesin inşallah

çok teşk ederm gzl msjnız için allah sizden razı olsun bende sizin için dua edicem msjnız beni ferahlattıı inanın yabancı insanlar çoğuu zaman akrabadan daha yakın oluyoo inş sizde istediklerinize en kısa zaman ulaşırsınızzz gönlünüzde olanı rabbim hakkınızda hayırlı eylesin inşallah

bilmem mi akrabaları.:37:
yukarıdaki duayı ben okudum ve hiç beklemediğim anda karşıma çıktı
Rabbim sana da en hayırlısını nasip etsin inşallah:nazar::nazar::nazar:

bilmem mi akrabaları.:37:
yukarıdaki duayı ben okudum ve hiç beklemediğim anda karşıma çıktı
Rabbim sana da en hayırlısını nasip etsin inşallah:nazar::nazar::nazar:

gerçektenmii evlimisin şuann biri var mıı çok sevindim senin adına Allah mutluluğunuzu daim etsin bu gece benim içinde dua edermisin banada nasip olsun çok üzüüyorum çok yalnızım:(

gerçektenmii evlimisin şuann biri var mıı çok sevindim senin adına Allah mutluluğunuzu daim etsin bu gece benim içinde dua edermisin banada nasip olsun çok üzüüyorum çok yalnızım:(

evli değilim ama hazırlığındayım.
Rabbim sna da nasip etsin.
sürekli dua et.

ben dua ettim inşallah en hayırlı kişiyle karşılaşırsın buraya d güzel haberlerini yazarsın.
o duayı hiç bırakma.

evli değilim ama hazırlığındayım.
Rabbim sna da nasip etsin.
sürekli dua et.

ben dua ettim inşallah en hayırlı kişiyle karşılaşırsın buraya d güzel haberlerini yazarsın.
o duayı hiç bırakma.
evet bende ne zaman duua etsem buna benzer dua ediyorum inşallah kabul olur çok teşekkür ederm bana yaptığn dua için Allah senden razı olsun inşallah istedklerine tez zamanda kavuşursun çok sevindm evlenmene inşallah birlikteliğiniz sonsuza kadar mutlu bir şekilde sürer....çok şanslısın evleneceğin için bana da Allah nasip ederse sana haber vermek isterim ...çok üzülüyrm yalnızlığıma :(

Back
X