Kızlar yardım düşük mü yapıyorum...

Neyusa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
546
118
133
Ağrı
5 haftalık hamileyim,kese falan gözükmüştü,avucumun içi kadar kan gelmiş ve kan koyu renkli düşükmü yapıyorum yardım lütfen evde yalnızım,telaş içindeyim

tatlım sakin ol ve doktora gitt bunu doktor görmeden kimse bilemez ki geçmiş olsunnn

panik yapma canım,gidebiliyosan doktora git gidemiyosan ara sana ilaç verecektir.
kanaması olupta hamileliği devam eden bi sürü kişi okudum ben burda,sende içini rahat tut.

doktoru aradım yokmuş,napıcam yaa allahım nolur olmasın düşük olmasın

evt cnm panik yapma ne olduğunu burdan bilemeyiz mutlaka dr.a gitmelisin kanamalar önemlidir ama illa düşük diye bişi yok..

illa kendı doktorunun olması şart değil bence hemen en yakın hastane sağlık ocagı ne varsa işte git hemen.....

başka dr.a git şuan en yakın neresiyse oraya git cnm eğer düşük tehlikesi varsa sanırım bi iğne yapıyolar engellemek için işte erken davranmak lazım ama mrk etme olacağı varsa olur Allah sana sağlık versin

hemen bir hastaneye git. düşük olabilir de olmayabilir de. geçmiş olsun.

Şu an kanama yok ama bulanık akıntım inşallah değildir kızlar hazırlanıp çıkıcam sağolun

canım ne hissettiğini anlayabiliyorum ama önce sakin ol. bahsettiğin kanama koyu renk, olumlu düşünmen için bir sebep bu. çünkü canlı kırmızı bi kanama daha kötü, aktif bi kanama demek. ama kanama olması bile bi uyarıdır, en yakın kadın doğumcu nerdeyse hemen ona bi görün, ultrasonla anlaşılır ancak. umarım her şey yolundadır.

mümkün olduğu kadar hareket etme
uzanmaya çalış doktora gidene kadar
kanama düşük demek değil illa ki
ama başka bir doktora ya da acile gidebilirsin
durumu anlamış olursun
Allah yardımcın olsun

Evet kızlar kadın doğum acile gittim acilde hemşire vardı bana ne dedi biliyor musunuz?KANAMAN DEVAM EDİYOR MU:hAYIR,PEKİ KASIKLARIN AĞRIYOR MU:HAYIR OZAMAN POLİKLINİĞE GİT...BURDA DOKTOR YOK...,neyse polliklıniğe gittim sırada 70 kişi var...artık eşimle doktoruma gittik bekledik mecburen...Alttan baktı herşey normal dedi...5 haftalık oldu tam bugün ama kalp atışlarını duyamadı ...

progesteron verdi.3 günde rapor yazdı...stres yapma dedi...haftaya çarşamba gel kalp atışlarını duyalım dedi...gelişimi güzelmişi büyüyormuş...ama hala akıntım koyu kahfe...sabah ki gibi değil ama ara ara akıntım koyu kahverengi oluyor hayırlısı kızlar hayırlısı artık...

Haa birde acile gitmen için heralde oluk oluk kanaman olması gerekiyor...bizde herşeyi hemen büyütüyoruz(!)

tatlım panik yapma benimde 5 haftalıkken kanamam oldu ama bebeğim düşmedi doktorum progestan vermişti kullandım bir de bol dinlendim uzan ayakta fazla gezme ki bebeğin yerleşsin bir de bol kivi ye bebeğin anneyebtutunmasını sağlıyor ben çok yedim başıma geldiği için yazdım moralini yüksek tut bebişin sana tutunacaktır merak etme

İnşallah canım inşallah dua et ,hayırlısı olsun çok uzanmam mümkün değil,7 yaşında bi oğlum var ve okula yeni başladı ama mümkün olduğunca dinleicem hayırlısı artık nasipte varsa zaten olur ama nasipten çıktıysa da elden bişi gelmez

sana da geçmiş olsun sen de alırsın bebeğini sağlıcakla kucağına inşallah

Kızlar,dünden beri kanamam yok ama akıntım koyu kahve renginde,sanki reglinin son günlerindeymişim gibi akıntım...Doktorum önemmli değil dedi,ama benim içim korku dolu...Yürüsem bi ıslaklık hissetsem hemen tuvaletteyim..paranoyak oldum...geçer mi ki yaa

Canım öncelikle Allah hayırlı uğurlu etsin
inşallah hayal kırıklığına uğramazsın
kazasız belasız bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına laırsın
bence bol bol dinlen hatta hiç kalkma bile hiçbir şey yapma
bide pozitif düşün hiç
korkma bak artık sen bir can taşıyorsun
bebeğinde hisseder:89:
kendine dikkat et

Canım benim keşke bu söylediğin mümkün olsa,şimdilik doktor 3 gün rapor yazdı ama pazartesi iş başı yapıcam...hayırlısı artık napıym her şey Allahtan diyorum ama üzülmeden de edemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…