- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi gmz0634cck
-
Ben evleneli 11 ay oldu 3 aylık hamileyim.Eşim akşamları dükkanı geç kapatıyo ve ordan da içmeye gidiyo. Evlendiğimizden beri içmediği akşamı görmedim eve gelincede mutfakta içmeye devam ediyo. Beraber hiç bişey yapmıyoruz. Defalarca terk ettim her seferinde söz verdi ama boş. Düzelicem diye verdiği sözler yalanlarla durumu idare etmeye çalışmak oldu ama yakaladım. Şimdi yine ayrıyım ve boşanmak istediğimi söyledim kabul etti. Yarın gidip eşyalarımı alıcam sizce aceleci davranmıyorum değil mi((
Çok iyi bi mesleğim var annem hayatta değil maalesef olsaydı herşey çok daha ii olurdu maddi bi sıkıntım yok onun ailesine göreyse adam beni dövmüyo aldatmıyo onlarında maddi durumu iyi iyi yaşıyorum sesimi çıkarmadan oturmam gerektiğini düşünüyolar
Yine en baştan sorunlu evlilik ve hamile eş. Yazık bu çocuklara...
kardeşim normal cinsel hayat yok derken?Alkolik bi kocanız varsa tea yang zaten düzenli bormal bi cinsel gayatınız olmuyo maalesef gerçekten hayatta en son istediğim şey çocuktu
Ben evleneli 11 ay oldu 3 aylık hamileyim.Eşim akşamları dükkanı geç kapatıyo ve ordan da içmeye gidiyo. Evlendiğimizden beri içmediği akşamı görmedim eve gelincede mutfakta içmeye devam ediyo. Beraber hiç bişey yapmıyoruz. Defalarca terk ettim her seferinde söz verdi ama boş. Düzelicem diye verdiği sözler yalanlarla durumu idare etmeye çalışmak oldu ama yakaladım. Şimdi yine ayrıyım ve boşanmak istediğimi söyledim kabul etti. Yarın gidip eşyalarımı alıcam sizce aceleci davranmıyorum değil mi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?