Kızlar yardım eder misiniz???

Sizce 11 ayda degismeyen adam bundan sonra degisirmi ? Zaten kabul de etmis bosanmayi. Siz bu adam 7-8 ay bu sekilde ayyas gibi geziyorda neden korunmaniza dikkat etmiyorsunuz ben asil onu anlamiyorum ? Adam icip icip koynunuza nasil giriyor onuda aklim almiyor cidden.
Bide tereddut ediyorsunuz pes dogrusu cidden pes. Turkiyede evlenince ilk sene cocuk yapilacak diye bir yasa mi cikti ?
Bu adamin alkolik oldugunu evlenmeden once nasil goremediniz ?

Bir insan her aksam iciyorsa alkoliktir.tedavi olmasi lazim.
Keyifci olsa arada kullanir adam hergun kullaniyormus sikinti.tedavi olmali

Boşanma talebinizi hemen kabul ettiğine göre yaşam tarzını değiştirmeye/ihtiyaç varsa tedavi olmaya niyeti yok demektir.

Bu koşullar altında sizin ve bebeğinizin mutlu/sağlıklı olmayacağı da açık ne yazık ki.

Sürekli içen hem koca hem baba nasıl olur ileride bunu düşünün.. kabul etmiş esiniz zaten.. bence bu sizin şansınız..

Benim eşimde her akşam içerdi. Çocuklardı falan derken canıma tak etti ve bir anda bitti dedim. Şok oldu. Benden beklemiyordu çünkü. Komalara girdi, araya sokmadık adam bırakmadı. Sonunda istemeyerekde olsa bir şans verdim. Eğer bir daha bir damla bile içtiğini görürsem şutlarım dedim. 2012 den beri içmiyor ama ben hala güvenmiyorum. Çünkü biliyorum ki bir damlayla bile başlayabilir içkiye.
Sonuç: Şimdiki aklım olsa çocuk falan dinlemem başlarda hemen boşardım. Alkolik adamın kahrı çekilmiyor sizde çekmeyin. Kaldı ki eşiniz boşanmayı kabul etmiş. Alkol için her şeyi feda edebiliyorlar. Sonradan benim gibi pişman olmayın ve kendinizi bir an önce kurtarın bu alkolikten.

gerçekten hep de kazayla oluyor ne hikmetse bu bebeler.
bi biz yapamadık kazayla.
keşke dikkat etseydin.
yazık o çocuğa.
ayrıca adam alkolik, yarın içip içip darp etmeyeceği ne malum?

Anne baba aileler ne diyor bu duruma ?
Mesleginiz var mi bosaninca calismak isterseniz aileniz arkada mi ?

Çok iyi bi mesleğim var annem hayatta değil maalesef olsaydı herşey çok daha ii olurdu maddi bi sıkıntım yok onun ailesine göreyse adam beni dövmüyo aldatmıyo onlarında maddi durumu iyi iyi yaşıyorum sesimi çıkarmadan oturmam gerektiğini düşünüyolar

İnşallah hakkinizda hayırlısı olur iyiki meslek sahibiymissiniz hersey daha iyi olur

Alkolik bi kocanız varsa tea yang zaten düzenli bormal bi cinsel gayatınız olmuyo maalesef gerçekten hayatta en son istediğim şey çocuktu

Alkolik bi kocanız varsa tea yang zaten düzenli bormal bi cinsel gayatınız olmuyo maalesef gerçekten hayatta en son istediğim şey çocuktu
kardeşim normal cinsel hayat yok derken?
tecavüz mü etti sana? eğer öyleyse zaten şikayet et hayvanı ve yanında 1 dk daha durma.
eğer öyle bir şey olmadıysa da sonuçta isteyerek ilişkiye girmişsin korunmalıydın çocuk istiyorsan.
hap var kondom var.
neyse olan olmuş yapacak bir şey yok.

Keşke önlemini alsaydınız ve bu bebek olmasaydı. Böyle kocaya neden bebek? Hem de evliliğiniz daha çok yeni...

Bence hemen boşanın, bebek size verilir zaten doğunca. Nafaka da alın tabi ki...

Baştan belirteyim bu yazı çok uzun olacak. Okuyup okumamak sizin takdiriniz.

Psikiyatriste gittik, çözüm olmadı demişsiniz.

Öncelikle şunu belirteyim. Her insan alkolik olamaz. Her gün içen her insan alkolik değildir.

Alkolizm, Fosb geninin mutasyona uğraması sonucu gelişen bir rahatsızlıktır daha doğrusu bu gende bozukluk olan insanlar bağımlılığa genetik olarak diğerlerine nazaran daha eğilimlidir. Yani ağzına İlk yudumu vurduğu andan itibaren o bir alkoliktir ve muhtemelen ailesinde de alkolik olan kanbağına sahip bir yakını vardır.

Ikincisi, bir alkoliğin alkolü bırakması için kendinden daha büyük bir irade söz konusu değildir. Sakın kendinizi ve çocuğunuzu sevmediğini, onun hayatında bir şeyleri değiştirebilecek kadar güçlü olmadığınızı düşünüp kendinizi suçlamayın çünkü o hasta ve bu hastalıktan kurtulmak onun tekelinde. Alkolü bıraksa dahi pasif bi' alkoliktir ve ne yazık ki "cold turkey" denen alkolü birden kesme yöntemi hiç sağlıklı sonuçları olmayan bir alkol bırakma şeklidir.

Toplumun güvenliğini tehlikeye atacak yahut sizin can güvenliğinizi tehdit edecek şiddet olayına maruz kalmadığınız sürece iradesi dışında tedavi göremeyecek çünkü alkol beynin mantık kısmını devre dışında bırakır. O yüzden alkolikler içme eylemi esnasında birden fazla kez aynı şeyi tekrar edebilir yahut geçmişten o anla hiç alakası olmayan bir olayı hatırlayıp obsesyon haline getirip sinirlenebilir yahut efkarlanabilir.

Bu durumda önemli olan eşinizin alkol alırken size olan tavrı nedir? Şiddet, hakaret vb. bir şeye maruz kalıyor musunuz yoksa tek başına içmeyi mi tercih ediyor?

Bu yüzden alkolizmin tedavisi esnasında en önemli şey psikolojik destektir. Hem alkolik yakınları, hem de kendisi için. Buna ilave olarak alternatif tedaviler de uygulanabilir.

Eşinizin alkolik olduğu kanısına ortam içiciliğini evde de devam ettirmesinden vardım. Yani eşiniz masaya oturup kalkmasını bilmeyenlerden ve bu gün geçtikçe daha da kötü olacak.

Geçmişte bir alkolik yakını olarak tüm sürecin sizin için ne denli zor olduğunu iyi biliyorum.

Tüm bunları yazma sebebime gelince siz eşinizden ayrılsanız dahi o çocuğunuzun babası olmaya devam edecek. Çocuğunuzun böyle bir babası olması onu daha çok yaralamayacak mı ayrı olmanızdan? Tedavisi olmuyor diye kestirip atmadan önce çocuğunuz için bir şeyler yapsanız?
Çünkü kanser olmuş birine sen niye kanser oldun demek ne kadar saçmaysa alkolik birine de aynı sözleri sarf etmek o kadar saçmadır. Ikisinin de çözümü tedaviden ve o tedaviye vücudunun ve psikolojisinin vereceği yanıttan geçer.

Çocuğunuz için bir şeyler yapmak isterseniz şayet Adsız Alkolikler gibi derneklerden yardım alabilirsiniz. Böyle derneklerin alkolik yakınları için de psikolojik destek grupları vardır. Hiç değilse nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini öğrenir, eşinize ona göre yaklaşırsınız.

Sadece çocuğunuza iyi bir baba bırakmak için pes etmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…