kızlar yardım edermisiniz ,sizce hangisi?

askrhpozitif

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
24.362
92.109
798
İstanbul
kızlar hepınıze tsk ederım, cok yardımcı oldunuz.
1 almaya karar verdım ,
yalnız sımdıdede şöyle bir durum var sipariş vereyim derken aynı modelın su yeşilini gordum ve yine ben kararsız kaldım
eklentı olarak yukleyemedım kusura bakmayın kızlar , ama asagıdakı linkten bakabılırsınız modelın 2 rengıde mevcut sizce hangısı

http://m1309.hizliresim.com/1f/5/sb1zh.jpg

1. Eki Görüntüle 793920 Eki Görüntüle 793923

2.Eki Görüntüle 793921 Eki Görüntüle 793922

3.Eki Görüntüle 793914

4.Eki Görüntüle 793918

5.Eki Görüntüle 793919

kızlar hangısı sızce yardım edebılırmısınız ,yakın bı arkadasın kına gecesınde gıyıcem , başka altarnatıflerede acıgım kızlar :26:

Son düzenleme:
1 veya 2
diğer renkler böyle orta yaş bayanlara gider daha çok. tahminimce daha gençsiniz sizin renkleriniz 1 ve 2
hele leopar ne bööööö. leopar aksesuarlarda olunca güzel yoksa kıyafetlerde 35 yaş altındai bayanlara hiç yakışmıyor.

birinci çok güzel...daha öncede görmüştüm çok beğenmiştim..bu arada nerde giyeceksin ona göre seçelim...
leopar desenli kuyruğu uzun olan günlük hayatta giyilmez zaten özel bi günde falan düüğün nişan gibi..

3.yü çok beğendim
3. benımde hoşuma gıttı ama düğüne uygun olurmu bılemedım , daha günlük gıbı geldı
evet bıraz baktım ama , cok fazla hoşuma gıden bsey bulamadım , fazla vaktımde yok bırden verılmıs bı karar açıkçası , evet 23-24 yasındayım ,leoparı sımdıye kadar hıc gıymedım , nasıl durur bı fıkrım yok
1 ya da 2 aynı modelin rengi başka zaten sanırım:26:
yok aynı model degıller
Bir ve dört....
Dördü alırım
dordun kemer detayı hoşuma gıtmedı sankı kemer olmasa daha ıyı olacak gıbı geliyor

günlük hayat ıcın gıymıcem ccanm , bı arkadaşımın kınası ıcın bakıyorum, dugun ıcın henüz hıc bır fıkrım yok
ikinci... renkler çok güzelll...

evet , tarzıda cok hoşuma gıttı , hele beldeki kuşakla şalın uyumuna bayıldım

4 ve 5 olmasın bence
diğerleri arasından seçimini yap
bir de özel bir gün falan için mi canım
yani ona göre de değişebilir yorumlar belki

30 yaşındaysan 1 30 yaş altıysan 2
23-24 yasındayım cnm
tskler cnm
bence 2 numara,çok beğendim

İkiyi çok beğendim gerçi modellerin hepsi hoş.
evet 2. nın tarzı cok hoşuma gıttı benımde , hele beldeki kuşakla şalın uyumu cok hos durmus
evet oda cok şık geldı gözüme

4 ve 5 olmasın bence
diğerleri arasından seçimini yap
bir de özel bir gün falan için mi canım
yani ona göre de değişebilir yorumlar belki
canm arkadaşımın kına gecesı ıcın gömlek kot gıtmek ıstemedım,klasık gıyımde yok dolabımda olmuşken bu tarz bısey olsun ıstedım
1 yada 2 su belinde kurdale olan..
bende cogunlukla 2 sı arasında gıdıp gelıyorm

1e bayildim bunlar sefamerve nin modellerimi canim

Ama kinaya uygun degil tatli bipembe rengi olsa cok hos diğerleri ofsayt
4de güzel ama günlük biraz. .

hii kina arkadasininsa 2 yi tercih et bence. .