- Konu Sahibi askrhpozitif
-
3. benımde hoşuma gıttı ama düğüne uygun olurmu bılemedım , daha günlük gıbı geldı3.yü çok beğendim
evet bıraz baktım ama , cok fazla hoşuma gıden bsey bulamadım , fazla vaktımde yok bırden verılmıs bı karar açıkçası , evet 23-24 yasındayım ,leoparı sımdıye kadar hıc gıymedım , nasıl durur bı fıkrım yok1 veya 2
diğer renkler böyle orta yaş bayanlara gider daha çok. tahminimce daha gençsiniz sizin renkleriniz 1 ve 2
hele leopar ne bööööö. leopar aksesuarlarda olunca güzel yoksa kıyafetlerde 35 yaş altındai bayanlara hiç yakışmıyor.
yok aynı model degıller1 ya da 2 aynı modelin rengi başka zaten sanırım:26:
dordun kemer detayı hoşuma gıtmedı sankı kemer olmasa daha ıyı olacak gıbı geliyorBir ve dört....
Dördü alırım
günlük hayat ıcın gıymıcem ccanm , bı arkadaşımın kınası ıcın bakıyorum, dugun ıcın henüz hıc bır fıkrım yokbirinci çok güzel...daha öncede görmüştüm çok beğenmiştim..bu arada nerde giyeceksin ona göre seçelim...
leopar desenli kuyruğu uzun olan günlük hayatta giyilmez zaten özel bi günde falan düüğün nişan gibi..
ikinci... renkler çok güzelll...
23-24 yasındayım cnm30 yaşındaysan 1 30 yaş altıysan 2
tskler cnm2 ve 4
bence 2 numara,çok beğendim
evet 2. nın tarzı cok hoşuma gıttı benımde , hele beldeki kuşakla şalın uyumu cok hos durmusİkiyi çok beğendim gerçi modellerin hepsi hoş.
evet oda cok şık geldı gözümekesinlikle 1
canm arkadaşımın kına gecesı ıcın gömlek kot gıtmek ıstemedım,klasık gıyımde yok dolabımda olmuşken bu tarz bısey olsun ıstedım4 ve 5 olmasın bence
diğerleri arasından seçimini yap
bir de özel bir gün falan için mi canım
yani ona göre de değişebilir yorumlar belki
bende cogunlukla 2 sı arasında gıdıp gelıyorm1 yada 2 su belinde kurdale olan..
23-24 yasındayım cnm
tskler cnm
evet 2. nın tarzı cok hoşuma gıttı benımde , hele beldeki kuşakla şalın uyumu cok hos durmus
evet oda cok şık geldı gözüme
canm arkadaşımın kına gecesı ıcın gömlek kot gıtmek ıstemedım,klasık gıyımde yok dolabımda olmuşken bu tarz bısey olsun ıstedım
bende cogunlukla 2 sı arasında gıdıp gelıyorm
1e bayildim bunlar sefamerve nin modellerimi canim
Ama kinaya uygun degil tatli bipembe rengi olsa cok hos diğerleri ofsayt
4de güzel ama günlük biraz. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?