- Konu Sahibi askrhpozitif
-
1.Eki Görüntüle 793917 Eki Görüntüle 793920 Eki Görüntüle 793923
2.Eki Görüntüle 793921 Eki Görüntüle 793922
3.Eki Görüntüle 793914
4.Eki Görüntüle 793918
5.Eki Görüntüle 793919
kızlar hangısı sızce yardım edebılırmısınız ,yakın bı arkadasın kına gecesınde gıyıcem , başka altarnatıflerede acıgım kızlar :26:
tskler cnmben 2. diyorum
düğünde erkeklerde olucak salonda , daha sıradan bısey gıymem daha ıı olucak sanırım cnm dıger turlu cok dııkkat ceker gıbı sankı,Bence 2 ile 4'ü al. 4'ü kınada, 2'yi düğünde giy
tskler cnm1 çok zarifmiş.ben onu beğendim.
tskler cnm1 ve 4 diyorum :)
son 3 u bıraz renklerinden dolayı agır kaçıyor haklısınzcanım 1.si bence diğerleri biraz orta yaş kıyafeti gibi
tskler cnm2. Yi begendim.
tskler cnm1.
1.
1.
Bayildmmmm
tskler cnm1 numara çok hoş bence
saolasın tatlımyaşına göre 2 numara..çok hoşş...
tskler cnm1 ve 2 çok hoş.....................
canım oncelıkle Allah tamamını erdırsın, mutluluklar dılerım , cok uzuldum senın ıcın cok kotu olmuştur nısan elbısendekı aksılıkler umarım ben ole bıseyle karşılaşmam,bu aralar hersey hep aksılıklerle dolu zaten hayatımdacanım bende evde yapılacak nişanım için 2 numarayı tercih ettım
su şekide Eki Görüntüle 794239
yurt dışındaydım bunu beğenmiştim sipariş ettik nişana 1 hafta kala geldi neyse
giydim ama o kadar dikkatli incelememişim demek ki nisandan birgün önce dikiş atlanmıs
kenardan yanı sökük gibiyfi kenar etek ucunda ıp çekmiş gibiydi
hemen terziye götürdük onardı filan velhasıl kelam ben bu kadının mallarını begenmiyorum
elbiseyle birlikte çantayıda almıştık 95 tl lık çanta güya el yapımı taşları dökülmüs filan görmeliydin..
ayrıca tarz olarak alınca insan anlıyor güzel değil yani illa o bele kemer vs takıalcak yoksa oradaki dikiş çok çirkin duruyor
ayrıca kendisini aradık olanları söyledik hiçbir şeyde yapmadı 400 tl verdik yani..
evet aslında ayakkabının gorunmemesı cok hos olur , hemde su aralar ayakkabı almaktan kurtulurumbence 1, boyunun uzunluğu ideal çünkü eteğin altından ayakkabının görünmesinden hiç hoşlanmıyorum..
rengi, asil duruşuda çok güzel
tsk ederım cnm1 ve 2 çok güzel
Ama gideceğin yerin kına olduğu düşünülürse 1 daha resmi bir kıyafet. Kına için 2. uygun olur diye düşünüyorum
saolasın soslum sarmambence ilki
2 numarayı çok beğendim arkadaşım.Leopar desenli kına gecesine biraz ağır kaçar gibime geldi tabi en önemlisi senin fikrin.
canım hangisini giyeceksin merak ettim :)
ben ikinciyi çok beğendimkızlar hepınıze tsk ederım, cok yardımcı oldunuz 1 almaya karar verdım , yalnız sımdıdede şöyle bir durum var sipariş vereyim derken aynı modelın su yeşilini gordum ve yine ben kararsız kaldım
eklentı olarak yukleyemedım kusura bakmayın kızlar
http://m1309.hizliresim.com/1f/5/sb1zh.jpg
ben ikinciyi çok beğendim
1.Eki Görüntüle 793917 Eki Görüntüle 793920 Eki Görüntüle 793923
2.Eki Görüntüle 793921 Eki Görüntüle 793922
3.Eki Görüntüle 793914
4.Eki Görüntüle 793918
5.Eki Görüntüle 793919
kızlar hangısı sızce yardım edebılırmısınız ,yakın bı arkadasın kına gecesınde gıyıcem , başka altarnatıflerede acıgım kızlar :26:
ben ikinciyi çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?