- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 338
- 323
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
hii kina arkadasininsa 2 yi tercih et bence. .
tesekkürler canm1 tabikii...........
agır olmak mı hos olmak mı ıkısı arasında kaldım :44:20 li yaşlardaysan 2 gayet hoş
ama 1. si daha ağır.
3 aslında güzel uzerı dantellı hos duruyor ama resımler kucuk olduğu ıcın cok hos gozukmemıs, 4 leoparlı daha once gıymedım hıc o yüzden terddutteyım3 ve 5 çok kötü. 4 yaşına büyük gibi. 1 ve 2 güzel.
emınım cok hos durmuştur benımde cok hoşuma gıttı dedıgınız gıbı şık ve zarif duruyor , tabıkı elbıseyı taşımakta onemlıKesınlekle 1 ıncı derım bır arkadasım aldı bu kıyafetı nasıl sık ve zarfı duruyor gıyınınce anlatamam
Simdi ben pembeyi sevdigimden oyüzden direk 2 numarö diyorum
bence 2, 3-4-5 yaşınızı büyük gösterebilir (yaşınızı bilmiyorum ama), kesinlikle 1 olmamalı çünkü krem,beyaz gibi açık renkler ister düğün ister kına gecesi,nişan vs olsun sanki gelinden rol çalıyormuş gibi oluyor. Naçizane fikrim 2 çok tatlı :)
4 de kemerı konusunda hoşnut degılım cnm ya bn :26:Ben 4ü beğendim, pek şık canım
canımmm Pınar Şems ın tum urunlerını cok begenıyorum ben...onun dısında pek begendıgım yok acıkcasıı...tavsıye ederım.
.koyduklarının arasında da var gercı ..
hatta kardesımın dugunu var bu ay ben de oradan alıyorum...
4 de kemerı konusunda hoşnut degılım cnm ya bn :26:
evt cnm gerçekten hos tasarımları var,Allah tamamını erdırsın canım
1 biraz daha olgun kadınlar için gibi, 3 babaanne işi buldum biraaz kesimini nedense daha doğrusu 40-45 yaş gibi, 5i de kesimi ve leopar deseni bir tuhaf. 2 yine güzel ama sanki biraz daha düğünlük gibi geldi bilemedim yani bence en şık 4, onun kemerini farklı takma gibi bir lüksün varsa o derim (sen beğenmediğin için) canım benim
1 yada 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?