Kızlar merhaba 12 haftalık hamileyim bu haftaya kadar yaşadığım yerin en iyi doktorlarından birine gidiyordum. 11. haftamda kahverengi akıntılarım başladı burada daha önce açılmış bazı konulara da yazmıştım. 1 haftadır akıntım devam ediyordu zaman zaman kahverengi zaman zaman pembe-kahve kanlı şeklinde. Ama bu iyi doktor dediğim hiç önemsemeyip olur böyle şeyler,normal,adet gibi olmadığı sürece sıkıntı yok diyerek beni geri eve yolladı iki kez. Ultrasonda bile 30sn anca bakmıştır bebeğime. Ben de bugün başka bir özel hastanedeki kadın doğumcuya gittim yaklaşık 10-15dk ultrasonda önce bebeğime sonra rahim bölgeme baktı. Bebeğim gayet sağlıklı ancak rahim bölgesine baktığında servikal yetmezliği teşhisi koydu 1 cm lik açılma olmuş. Ameliyat olmam gerektiğini söyledi serklaj yapılacakmış. Ancak yine de ben de insanım tabi ki yanılma payım olabilir sizin de direk bir doktorun demesiyle ameliyat kararı vermenizi istemem o yüzden tıp fakültesine sevk ediyorum orada da aynı teşhis koyulursa ameliyatını geciktirmeden yapalım dedi. Progestan ve magnezyum da yazdı. Bunu daha önce tecrübe etmiş kişiler var mı aranızda veya çevrenizde nedir bu durum
Ayrıca kamuda çalışıyorum heyet raporu da yazdılar önümüzdeki 6 ay sadece tuvalete kalkacakmışım.