Kizlar yardim edin bu cocuga nasil davranicagimi bilmiyorum ben :(

AdrianaLimaa

bilsen kac kurbaga optuk!
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
1.584
10
66
İngiltere
3 yil kadar bi iliskimiz vardi bu yaz beni durduk yere terketti cok kostugum icin arkasindan bekleirm sandi bakti ki isler oyle degil geldi yuzune bakmadim cok kotu seyler yasadik. Ama birbirimizi seviyoruz cok. Ben onunda tanidigi birisiyle cikmaya basladim bu yaz hata biliyorum ama bana cok da kotu seyler yasatti o anki psikolojiyle oldu iste. 5 aydir da ayriyiz ama bisey olsun hemen birbirimizi arariz. Simdi beni ozledigini soyleyip duruyo guvende mutlu oldugumu bilmek istiyormus ama sevgilim olursa ona soylemicekmisim asik olursam pesinden gitmeliymisim arkama bile bakmamaliymisim kendisi de aynisini yaparmis tamam dedim su an benimle konusmuyor. Kizlar bu cocugu tipis tipis geri dondurmem lazim nolur yardim edin. Ben yurtdisindayim o turkiye'de sadece faceten gorusebiliyoruz malesef :(

bırak gıtsın bence gıden gıtmıstır gerı dondurunce ne olacakkı bence bıtmıs bı ılıskı tekrar baslayınca saglam olmuyor tekrar sorunlar oluyor hemde yasanan sorunlar aynı kaldıgı yerden devam edıyor hıc ugrasma vaktını kaybetme derım...

bırak gıtsın bence gıden gıtmıstır gerı dondurunce ne olacakkı bence bıtmıs bı ılıskı tekrar baslayınca saglam olmuyor tekrar sorunlar oluyor hemde yasanan sorunlar aynı kaldıgı yerden devam edıyor hıc ugrasma vaktını kaybetme derım...

sanirim oyle yapicam bu ne be kendi geldi simdi kendi bi triplerde yok arkadas olalim ama sevgilin olmaisn uslu dur bu nedir ya. olur pasam. ugrasmak sacma bile zaten sevse durduk yere terketmezdi ya.

Back
X