Daha bir buçuk ayında böyle yapıyorsa sonrasını düşünemiyorum bile.
Daha bir buçuk ayında böyle yapıyorsa sonrasını düşünemiyorum bile.
Şimdi msj attı bide ben asker gidince beni bırakacakmsn diyye sordgm ve bırakmıcam diyen hatunum daha asskere gitmeden bırakıyo beni ben askerden gelince evlnmeyi düşünüyorm seninle niye böyle yapıyosn yazmşarıyıp duruyo şimdi bide
Yaşlarınız kaç ki?Biraz çocuksu buldum,özellikle bir buçuk ayda kilona takılmalar,askere gidersem beni bırakma evlenelim demeler filan.
Şimdiden kilona takmasını normal bulmadım,ki seninki bir hastalıkmış ileride daha fazla kilo alabilirsin allah korusun o zaman ne yapıcak beyefendi?Tavsiyem seni sen olduğun için seven birileriyle ol,bazı erkekler de balık etli kadınları daha çok severler.
Ama sırf bu lafı söyledi diye ayrıl demiyorum,devam edin ama kaptırma hemen kendini.3-4 ay içinde sevgilin iyice belli eder kişiliğini.
Şimdi msj attı bide ben asker gidince beni bırakacakmsn diyye sordgm ve bırakmıcam diyen hatunum daha asskere gitmeden bırakıyo beni ben askerden gelince evlnmeyi düşünüyorm seninle niye böyle yapıyosn yazmşarıyıp duruyo şimdi bide
ben 19 o da 22 yaşında haklısın ben kendimi kaptırmadm şuan zaten ayrılalm dese umrumda olmaz :) ama seviyorm sonuna kadar devam ederm dersede bende seviyorm yanındaym
ben 19 o da 22 yaşında haklısın ben kendimi kaptırmadm şuan zaten ayrılalm dese umrumda olmaz :) ama seviyorm sonuna kadar devam ederm dersede bende seviyorm yanındaym
Ben erkek arkadaşının isteğini çok normal buldum. Gayet de düzgün bir şekilde ifade etmiş. Bunda ne var ki, hepimizi sevgilimiz, beraber olduğumuz insanın iyi görünmesini isteriz. Yani beni böyle kabul etsin diye bir şey yok... Bu cümle bir şeyleri değiştirecek gücü olmayanların, işin içinden bu şekilde çıkabileceğini sananların cümlesidir. Hemen bu şekilde kestirip atmaktansa, yapabileceklerini araştırmalısın. Erkek arkadaşınınki çok doğal bir istek, onu suçlama. Hastalığına da biraz baktım, şu yazılanları buldum:
"Tedavide kilo kontrolü birinci basamaktır. Bu hastalarda dengeli beslenme yaşam tarzı olmalıdır. Kilo alımı polikistik over sendromu belirtilerinin şiddetini artırır ve ileriye dönük sağlık sorunlarının ortaya çıkma riskini artırır. Polikistik over sendromunda sık sık ara ara beslenilmelidir. Bu açlık krizlerini azaltır, vücut yağlanmasını ortadan kaldırır. Doymuş yağlardan fakir, glisemik indeksi düşük ve yüksek lif içeren diyet önerilmektedir."
Bu hastalığa sahipken de kilo kontrol edilebiliyormuş yazılana göre. Yani hemen pes etmekten alınmaktan bozulmaktansa, akılcı düşünüp, başta kendin için neler yapabileceğini araştırman ve onları uygulaman gerek.
sevgilinin normaldeki hitap şeklide önemli bazı insanlar isteklerini daha sert ve daha kaba ifade eder. kilo vermeni sağlık çısından söylediyse normal bir durum. ben birde şunu anlamdım evliliği düşünüyorsan rahatsızlığını niçin gizliyorsun tabi senin tercihin ama bilmesi gerekmez mi sonradan öğrense tepkisi daha sert olmaz mı?
göbek eriyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?