Kızlar yardım edin bu duruma çok sinir oldum ya lütfennn:(((

adigerum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
130
0
26
Ankara
şimdi ben biraz balık etliyim dolguncana yani göbek falan var çokta şişmanlık olmasa göbek var yani neyse sevgilimle biz gayet iyiyz 1 bucuk ay oldu bugün mutlu mesut geçiniyoruz dün beraber arkadaşlrmzla eglendk göbeğme falan elledi bune bune dedi snra eve geldm işte bugün sabah bi uyandm mesajında o göbek eriyecek yazmş bende neden aşkm ya iyi böyle falan dedm o da sağlığın için dedi aynen böyle msjlarmz kızlar bendede polikistik over var yani istemsiz kilo alıp veriyorum bnde bi rahatszlğm var ondan dolayı kilo alıp vermem kaynaklanıyor dedm rahatszlgn ne dedi söylemek istemedim çünkü bu durum moralimi gerçekten çok bozuyor hani ilerde kısır kalma olaslğı falan olabilir diye çok korkuyorum o yuzden söylemek istemedim Allah ın takdiri ne de olsa..... neyse kızlar işte spora git çok uyuyorsn vb vb gibi şeyler söyledi o göbeği eriteceksn dedi ben çok sinir olurum böyle şeylere ben ne yapmam gerektiğini zaten bliyorum bende dışarıda zayıf kız göbeksiz kız çok git bul o zaman dedm msj atıyor sen benm aşkımsn tatlmsn kötülüğün için demedim seni çok seviyorum canımsın falan yazmş hayatım tatlm falan gbi msjlar atıyor 1 saat arayla ama ben cevap vermek istmeiyorum cünkü cok sinirlendm ve uyardımm begenmiyorsan gidebilrsn dedkce bunu yapıyor hep sizce ne yapmalıyımmm???

boyuna kilona oran yapıldığında fazlalığın ne derece var bu da önemli...

ama bence;
erkek arkadaşın böyle bişey ima ettiyse eminim ilerde de hep karşına çıkacaktır..bazıları dümdüz bi fizik severken,bazılarıda hafif balık etli seviyo..yapıcak bişey yok,sen sanırım 1.tercihe denk gelmişsin...

ama sonuçta kendin istemediğin bişeyi hiçkimse için yapmamalısın..ileride de bunun karşına çıkacağını bilerek tepkini sözlerini ona göre söylemelisin..kararını net bi şekilde bilmeli ve bidaha sorgulamamalı...

eğer seni olduğun gibi kabul ediyorsa etsin edemiyosada yol ver gitsin..
sonuçta bu senin elinde olan bişey değil rahatsız olduğunu sölemişsin üstelemesinin bi manası yok...

"O göbek eriyecek" bir buçuk ayda emir vermeyi öğrenmiş beyfendi bravooo :/ Kusura bakma ama çok kızdım.. Bir de bu konuya bu kadar takıntılıysa işin yaş ömür boyu çektirir bu konuda.Halam bu mevzudan mutsuz eşi tutturuyor yıllardır kilo ver diye veremiyor o da.Yakın arkadaşlarımdan birisnn sevgilisi sürekli baskı yapıyor kilo ver diye..Seni öyle sevmedi mi bu insan şimdi niye dert ediyor anlamadım bu mevzu daha yıllarca devam eder

Daha bir buçuk ayında böyle yapıyorsa sonrasını düşünemiyorum bile.

Şimdi msj attı bide ben asker gidince beni bırakacakmsn diyye sordgm ve bırakmıcam diyen hatunum daha asskere gitmeden bırakıyo beni ben askerden gelince evlnmeyi düşünüyorm seninle niye böyle yapıyosn yazmş arıyıp duruyo şimdi bide

Daha bir buçuk ayında böyle yapıyorsa sonrasını düşünemiyorum bile.

evet bence de daha birbuçuk ay olmuş dur bi bismillah, he he de geç

göbek konusuna gelirsek, göbeği eritmek lazım, kötü bişey değil

Canım yanlış anlama ama askerlikle şunla bunla ölçülmez ki aşk :26:

Son düzenleme:
Yaşlarınız kaç ki?Biraz çocuksu buldum,özellikle bir buçuk ayda kilona takılmalar,askere gidersem beni bırakma evlenelim demeler filan.

Şimdiden kilona takmasını normal bulmadım,ki seninki bir hastalıkmış ileride daha fazla kilo alabilirsin allah korusun o zaman ne yapıcak beyefendi?Tavsiyem seni sen olduğun için seven birileriyle ol,bazı erkekler de balık etli kadınları daha çok severler.

Ama sırf bu lafı söyledi diye ayrıl demiyorum,devam edin ama kaptırma hemen kendini.3-4 ay içinde sevgilin iyice belli eder kişiliğini.

ben 19 o da 22 yaşında haklısın ben kendimi kaptırmadm şuan zaten ayrılalm dese umrumda olmaz :) ama seviyorm sonuna kadar devam ederm dersede bende seviyorm yanındaym

evet bir de bu var önce herşey söylenir sonra baktı çıkmazda geriye nasıl dönülür duygu sömürüsü yapılarak:))benim takıldığım nokta daha ilk aydan bunu sorun edip üstüne bide ısrar etmesi seni gerçekten seviyorsa gözüne takılmaz göbeğin falan.

bence seviyor seni sevmese üstüne düşmez zaten .. ama azcık kilo ver demiş kötü birşey mi yanii ..verebilirsin hastalığınla ilgili pek birşey bilmiyorum ama erkek arkadaşına söyleyebilirsin böle bir rahatslığının olduğunu ...bunda birşey yok ki

ben 19 o da 22 yaşında haklısın ben kendimi kaptırmadm şuan zaten ayrılalm dese umrumda olmaz :) ama seviyorm sonuna kadar devam ederm dersede bende seviyorm yanındaym

Anlıyorum,daha yaşın evlilik gibi muabbetler için çok küçükmüş zaten.Kendini kaptırmadığın sürece bir şey olmaz,çok çabuk bağlanırsan çok üzülürsün.Hakkınızda hayırlısı olsun.Ama hastalığınla ilgili umutsuzluğa kapılma ve mutlaka spor yap.Sağlık için ideal kiloda olmak çok önemlidir.

umrunda olmaz mı ?

seviyomusun sevmiyomusun?

önce bunları düşün sonra onun dediklerine üzülürsün..

konuya gelirsek şu durumu hiç anlamıyorum sen 1,5 ay önce manken gibi bi vücudun mu vardıda bu şimdi böyle isteklerde bulunuyo.
yani demek istediğim ilk başladığınızda zayıf biri olsan seni o şekilde beğenmiş olsa şimdi söylemesini haklı bulabilirim ama sen aynı sensin.ona böyle söyle illa istemiyosa kapıyı gösteriver

Ben erkek arkadaşının isteğini çok normal buldum. Gayet de düzgün bir şekilde ifade etmiş. Bunda ne var ki, hepimizi sevgilimiz, beraber olduğumuz insanın iyi görünmesini isteriz. Yani beni böyle kabul etsin diye bir şey yok... Bu cümle bir şeyleri değiştirecek gücü olmayanların, işin içinden bu şekilde çıkabileceğini sananların cümlesidir. Hemen bu şekilde kestirip atmaktansa, yapabileceklerini araştırmalısın. Erkek arkadaşınınki çok doğal bir istek, onu suçlama. Hastalığına da biraz baktım, şu yazılanları buldum:

"Tedavide kilo kontrolü birinci basamaktır. Bu hastalarda dengeli beslenme yaşam tarzı olmalıdır. Kilo alımı polikistik over sendromu belirtilerinin şiddetini artırır ve ileriye dönük sağlık sorunlarının ortaya çıkma riskini artırır. Polikistik over sendromunda sık sık ara ara beslenilmelidir. Bu açlık krizlerini azaltır, vücut yağlanmasını ortadan kaldırır. Doymuş yağlardan fakir, glisemik indeksi düşük ve yüksek lif içeren diyet önerilmektedir."

Bu hastalığa sahipken de kilo kontrol edilebiliyormuş yazılana göre. Yani hemen pes etmekten alınmaktan bozulmaktansa, akılcı düşünüp, başta kendin için neler yapabileceğini araştırman ve onları uygulaman gerek.

Son düzenleme:

canım yazın için öncelikle teşekkr ediyorm taibki kendim için bişeyler yapıyorm yaklaşk 7 kg verdm ben 1 ayda doktor kontrolnde ve ben zaten çok yemek yiyen çok abur cubur yiyen birisi değlmdr ki zaten koladır cipstir bunları 4 yıldır ağzıma sürmedim ama insanın zoruna gidiyor ya ne bileym regl dönmeindeyim belkide ondan bozuldm biraz duygularm yıpranmş gibi

sevgilinin normaldeki hitap şeklide önemli bazı insanlar isteklerini daha sert ve daha kaba ifade eder. kilo vermeni sağlık çısından söylediyse normal bir durum. ben birde şunu anlamdım evliliği düşünüyorsan rahatsızlığını niçin gizliyorsun tabi senin tercihin ama bilmesi gerekmez mi sonradan öğrense tepkisi daha sert olmaz mı?

Haklısın canım ama daha cok yeniyiz :)) ama en yakın zamanda söylerm söyleyebilrsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…