Kızlar yardım edin bu duruma çok sinir oldum ya lütfennn:(((

adigerum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
130
0
26
Ankara
şimdi ben biraz balık etliyim dolguncana yani göbek falan var çokta şişmanlık olmasa göbek var yani neyse sevgilimle biz gayet iyiyz 1 bucuk ay oldu bugün mutlu mesut geçiniyoruz dün beraber arkadaşlrmzla eglendk göbeğme falan elledi bune bune dedi snra eve geldm işte bugün sabah bi uyandm mesajında o göbek eriyecek yazmş bende neden aşkm ya iyi böyle falan dedm o da sağlığın için dedi aynen böyle msjlarmz kızlar bendede polikistik over var yani istemsiz kilo alıp veriyorum bnde bi rahatszlğm var ondan dolayı kilo alıp vermem kaynaklanıyor dedm rahatszlgn ne dedi söylemek istemedim çünkü bu durum moralimi gerçekten çok bozuyor hani ilerde kısır kalma olaslğı falan olabilir diye çok korkuyorum o yuzden söylemek istemedim Allah ın takdiri ne de olsa..... neyse kızlar işte spora git çok uyuyorsn vb vb gibi şeyler söyledi o göbeği eriteceksn dedi ben çok sinir olurum böyle şeylere ben ne yapmam gerektiğini zaten bliyorum bende dışarıda zayıf kız göbeksiz kız çok git bul o zaman dedm msj atıyor sen benm aşkımsn tatlmsn kötülüğün için demedim seni çok seviyorum canımsın falan yazmş hayatım tatlm falan gbi msjlar atıyor 1 saat arayla ama ben cevap vermek istmeiyorum cünkü cok sinirlendm ve uyardımm begenmiyorsan gidebilrsn dedkce bunu yapıyor hep sizce ne yapmalıyımmm???

Bence bundan rahatsız olduğunuzu açıkça söyleyin . uslübun ne kadar önemli olduğunu anlatın .

Bunun için sizi kırmasına fırsat vermeyin .bilerek yapıyorsa zaten daha büyük bir ayıp oluyor . Ama her şeyi açıkça anlatmakta sizin yükümlülüğünüz

sağlığım için diyormş :)))

canım polikistik over bende de var. okurken sanki kendi yazdığım birşeyi okuyormuşum gibi oldum. benim de erkek arkadaşım sık sık olmasa da bu durumu dile getiriyor ama tek farkı var o benim rahatsızlığımdan haberdar ve mümkün olduğunca güzel bir üslupla endişesini belli ediyor. ben bu durumdan haberdar etmen gerektiğini düşünüyorum.

ayrıca korkma ne polikistik over hastaları hamile kaldı hiç birşey olmadan bizim de olur çoluğumuz çocuğumuz düşünme bunları tedavine bak

canım söylicemde şuan zamanı değil sanırım bilemiyorm ve ben bu durumdan çok korkuyorm aslında ama şuan allahtan duzenli regl oluyorm sevgisinden çok emiinm ama göbek göbek falan deyip durunca bende sert çıkıştım git o zaman başkasını bul falan dedm şimdi sürekli msj atyor:)

e sürekli yazıyorsa anlamıştır hatasını küçük bey :)

bence dersini vermişsindir, çok uzatma. ama erkekler kadınsal konularda kaınlardan çok daha anlayışlı. bence bu durumu şirin bir diller erkek arkadalına anlatabilirsin.

hıı bu arada 8 yıldır aynı kişiyle çıkan biri olarak sana ufak bir tiyo :)

erkeklerin şaka anlayışı biraz kıttır. yani sana şaka yaparken bazen canını acıtabilir. haddini bildirdikten sonra konuyu kapat gitsin. üzerinde durursan sadece üzülürsün tatlımm

tamam sürekli mesaj atıyor gönlünü alıyor güzel de..bence bunu iyi bi konuş çünkü bişeylerin daha başındasınız senin nelere hassas olduğunu bilsin.ve bazı erkekler vardır tabiri caizse konuşmayı bilmezler.yani güzel birşey derken kırıcı olabilirler.sana o göbek gidecek çok uyuma git zayıfla gibi dayatmalarda bulunacağına aşkım birlikte yürüyüş yapalım spor yapalım hem sağlığımız için hemde senin göbüş de yok olur diyebilirdi böylelikle kırılmamış olurdun

bence bir erkek bayanda göbek sevmeyebilir ve bunu sevgilisine güzel bir dille söyleyebilir ama ilişkinin daha bu kadar başında değil! hoş olmamış tabi, tavır yapmışsın zaten bence o kadar da uzatmaya gerek yok. ilerde söylersin hastalığını, eğer sen de göbek sevmiyosan ben de sevmiyorum hadi beni bi fitness salonuna yazdır da eriteyim dersin

hahahahaaD bu çok iyiydi bakk bencede yazdırsın o zaman en iyi fitness a gitsn göbeğmde

öncelikle bu zamanda PKO'lu olmayan genç kız zor bulursun, hepimizde var bu.. Utanılacak bişey değil, bence sevgiline bunu söylemen lazım, hem utanılacak bişey olmadıgı için hem de seni oldugu gibi kabullenmen için..
Ayrıca göbek konusunda uyarmış olmasını cahilliğine ver, zamanında ben de yapmıştım aynı şeyi eski erkek arkadaşıma
ama şimdi sevgilim göbekli olsa öyle uyarmam.. Tavır yap, ama bence kendini fazla üzme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…