• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım edin çıkmazdayım

Reyooaley

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
8
1
1
49
20 yıllık evliyim ve eşim tarafındab sürekkli aldatıldım elimdeb gelen neyse yaptım ama adam yakamı bırakmıyo ne aldatmaktan vazgeçiyo nede benden bıktım artık psikopatın teki liütfen akıl verib aklım durdu

Evet açtım ama davaya tehdit etti gidemedim çocuklarumşa vuruyo beni her şeyi yalanlıyo bidaha olmayacak seviyorum ben sensiz yaşayamam neler neler hep aynı hep aynı

Şimdide almış bir tel yeni hat netteki sitelere üye ordaki kızlarla yazışıyo konuşuyo yakalandı tel benim değil diyo inanmadım tabiki al napıyosan yap burdan bul birinş aşık ol git bende kurtulayım dedim attım suratına evde herşeyimiz ayrı ama adam mal kurtulamıyorum

Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığı :KK70:
Kadın hakları:KK66:
Erkek egemen toplum pardon kadın erkek eşitliği:ıslık:
Aile yapısının korunması:uykucu:
Hadi bakalım iş başına

Esinizin dizilerdeki modern erkekler gibi onemli olan senin mutlulugun arkadas kalalim demesini beklerseniz tabiki ayrilamazsiniz. Davanizi acacaksiniz o surecte ailenize yakininiza siginacaksiniz. Siddet goruyorum diye polis korumasi talep edeceksiniz. Yalanlarina inanmayacak bir daha yapmam dediginde oturmayacaksiniz oturdugunuz yerde.

İşte bu dedijlerini yaparken sığınacak ailen yoksa hasta yatalak bir babam yaşlı bir annem var

Şimdide almış bir tel yeni hat netteki sitelere üye ordaki kızlarla yazışıyo konuşuyo yakalandı tel benim değil diyo inanmadım tabiki al napıyosan yap burdan bul birinş aşık ol git bende kurtulayım dedim attım suratına evde herşeyimiz ayrı ama adam mal kurtulamıyorum

Birini bulur defolur gider umrim tez zamanda

Amin onu bekliyorum artık inşallah başına gelmeyince kimse anlamıyo düşmanma vermesin böylesini

Yirmi senelik evliliğimin neredeyse onbeş senesi boşanmayı düşünmekle geçti. Evliliğimiz boyunca psikoljik ve fiziksel şiddet gördüm. Aldatıldım. Hakaretler ,eşimin akılsızca yaptığı yatırımlar, çocuklarımın geleceğinden çalarak kaybettiği paralar,onun yüzünden il değiştirip düzenimizin bozulması,evlendiğimiz günden beri maaşımı o çektiği halde bana saygısızlığı, yardımcı olmayışı... iki kızım için sabrettim hep. Bir noktada elim kolum bağlanıp kaldı hep. Defalarca çocuklarımın gözü önünde şiddet gördüm, zaten neredeyse kavgasız günümüz de olmadı,cehennem gibi :( Psikopatın teki ama bana karşı, beni her gün ağlatmaktan zevk alıyor bana eziyet ettikçe o mutlu oluyor ama hep etrafa güçlü durdum asla dışarı belli etmedim. Hep onu savundum ne de olsa kızlarımın babası hakkında kimse kötü konuşsun istemedim. Asla evini ihmal eden pasaklı ve bakımsız bir kadın olmadım. Herkes ne kadar becerikli ve iyi bir anne olduğumu bilir ve söyler. Nöbetli ağır bir işim var ve kızlara gece bakacak biri lazımdı ,benden çok babalarıyla vakit geçirdiler diye babalarına çok düşkün oldular.Ben nöbetteyken kızlara mağduru oynayıp beni kötüledi. Büyük kızım ergenlikte ve benden nefret ediyor. Onlar büyüdükçe fiziksel şiddet göstermedi ama psikolojik baskı hep üzerimde. Yeni iş yerime gelip biriyle kavga çıkarıp bıçak çekti örneğin.Öte yandan görseniz mangalda kül bırakmaz kendini kültür abidesi gibi gösterir ve hatrı sayılır bir çevresi de var.O olayda bile kendini haklı gösterme çabasında.Benim için herşey bitti son bir kaç senedir daha da eminim buda benim yaşadıklarımın acısını kat kat arttırıyor. Tahammül edtmeye mecbur olmak kadar büyük bir eziyet yok.Zaten son bir senedir ayrı odalardayız.Boşanamıyorum maalesef birincisi Kızlarım boşanmamızı istemiyor ve ruhları çok incindi bu yaşlarına kadar ve daha fazla yaralamak istemiyorum onları , benden nefret etmelerini de istemiyorum.ikincisi Boşanırsam baba evine dönemem babam çok otoriter ve baskıcı bir insan bu yaştan sonra onun baskısı altına giremem . Kendi hayatımı kurmama izin vermez hep müdahil olmak ister. O da anneme eziyet etti yaşlanıp durulana kadar.Üçüncüsü eşimin ailesi çok kinci insanlar çevreleri geniş ve güçlüler . Benim ne yaşadığım şehirde ne de iş yerimde huzurumu bırakmazlar. Kimseyle hiç bişeyle uğraşacak gücüm yok . Çok yoruldum. Çok ama çok yoruldum ve kimseye derdimi anlatamıyorum anneme bile.Son zamanlarda boşanmaktan çok ölmeyi düşünür oldum.

Back
X