• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım edin çok bunaldım

bu ne uyuzluk bir durum ya! gel de patlama! eşine söyle de babasının üzerine bir kredi kartı çıkartsın. şimdi hemen yolluyorlar kredi kartını. o da taksitle kendisi alsın canım. böylelikle peşin alamayız o kadar çok para veremeyiz bahanesi de ortadan kalkmış olur...

Allah kolaylık versin canım. takma diyecem ama biliyorum insan takmadan duramıyor. ben de senin gibiydim sinirimden patlardım böyle şeylere hamileyken ama nooldu olan bana oldu. bebeğim çok huysuz bir çocuk olarak doğdu ve de gazlıydı. sorunlar bebeğine de yansır canım. kendine edersin ben yaşadım çünkü.

çık dışarı hava al. eninde sonunda herşey olacağına varıyor çünkü...

İnşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına.sağlıklı ve huzurlu günler...

bu arada benim dügünde takilanlarin hepsi onlarin elinde aldilar hemen kendi kasalarina koydular gecen sene almak istedim tüykiyede vermediler ve demediklerini yapmadiklarini birakmadilar yani kendi altinlarimizi alamiyoruz anliycagin esim yoktu yanimda o almami istememi bile istemedi ama ben istedim ve vermediler resmen birdahaki gidisimde gene isteyecegim esim ailesiyle konusmus vereceklermis

Arkadaşlar yangına neden körükle gidiyorsunuz anlamadım, kızcağızın zaten karnı burnunda birde burada sen haklısın, eşinle konuş, karta el koy demişsiniz. Eşi zaten nuh diyor peygamber demiyormuş, şimdi arkadaş okudukça eşiyle tartışırsa ne olacak.?
Bence boşverin, eşiniz bebeğe bir şey almam dedimiki size, bence dememiştir. Allahın izniyle alırsınız bebişinizin eksiklerini. Ama anladığım kadarıyla sizin kayınvalidenizle aranızda bir şeyler olmuş ve kalbiniz kırılmış. Bebek olduktan sonra bebeğe karışıyor diye gene kafanıza takacaksınız. Bu yüzden biraz sakinleşin ve bebişinizi düşünün lütfen. Hele bir sağlıkla bebişinizi kucağınıza alın gerisi kolay.

kuzummmmm fuymöa görme söeldiklerini işitme sen hamilesinnnnnn bitanem..sonuna kadar haklısın ama huzurunu bozsanda kavgada etsen aldırır onlar kombiyi.....bırak alınsın kombi sende bebeğine eşya alınırken sölersin ısınmak ne kaar gerekli ise bebeğin ihtiyaçlarıda o kadar gerekli dersinnn....Allah yardımcın olsun

kızlar eşimle bi önceki gün tartışmıştık bu konuyla ilgili. annesi de aşağıdan duymuş olmalı ki eşime surat yapmış dün. konusmamış. eşim çok üzülmüş bana söyledi duydu sanırım die. bende indim aşağıya annesine anlattım durumu istemiyorum kredi kartından çekilmesini zaten bebek olacak dünya kadar masrafı var işin içinden nasıl çıkıcaz die ben bunu düşünüp uykularımı kaçırıyorum dedim. yanlış anlamayın ben bunun yüzünden tartıştım zaten ucu ucuna yetiştiriyoruz ne yapacağımı şaşırdım dedim. annesi yok ben bişey duymadım dedi. başka da hiç bişey söylemedi açıkçası çok sinirlendim. akşama eşim geldi aşağıya uğramış annesi söylemiş herhalde hemen . babası da gitmiş senetle almış. akşam geldiğinde yine kavga ettik:S sen karışma dedi;alemle aran düzelsin die uğraştıkça sen mahvediyosun bundan sonra sen müdahale etme dedi. yani kızlar bi şekilde olmadı çok şükür. hepiniz çok sağolun kızlar iyi ki varsınız. bebeğimle ilgili iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler. allah herkesin evladını bağışlasın.

aıleye duskun erkek ne zor yaaa..
hayırlarla al bebegını kucagına ıns sen uzulme bebegını düşünn

ayy kızlar deliricem yaa;haklılarmış gibi bi de surat yapıyolar hem bana hem eşime:çok üzgünüm: ben bunlara nasıl davranacağımı şaşırdım kaldım. uzakta olsam görmeyiveririm olur biter ama yüzyüze bakıyoruz burada çok sıkıldımmm...

boşver hiç takma sen kendine bak çık gez toz ne halleri varsa görsünler oğullarıyla sen maddi konulara hiç kafanı yorma eşine söyle şunu istiyorum bunu istiyorum de hiç umsunda olmasın saf takıl ama yapacağınıda yapmaktan geri kalma

kızlar az kaldı çok yakında aklımı kaçırıcam. şuan 7,5aylık hamileyim bu çocuğa şimdi bişi olmazsa bi daha olmaz herhalde. 1,5yıllık evliyim. kayınvalidemlerler altlı üstlüyüz. evlendikten bi iki ay sonra eşimin ailesi eşimden altınların bi kısmını borç diye istemişti ben saf da verdim ama hala tık yok. bugün öderler yarın öderler derken bu kadar zaman geçti. bu dönemde kayınvalidemle çok sorunlar yaşadık; her fırsatta çok üzdü kırdı. gelen faturaların; yaktığım sobanın lafını etti. hamile halimle haftalarca soğukta oturdum çok zoruma gitti. çok ah ettim öyle etmişim ki şimdi yetmiyomuş gibi kombilerinde sorun var doğalgaz yakamıyolar; ısınamıyolar die eşimin kredi kartından 1,5 milyara kombi alacaklar taksitle.kendileri şuan o kadar para veremezlermiş senin karttan taksitle alalım demişler. bizimkide kabul etmiş. çok ciddi kavga ettik. senin ailen olsa ne yapardın diyo. kaç gecedir uyuyamıyorum. zaten bebeğimiz olacak daha alışverişini yapamadık doğumum var bunların hepsinde zaten yeterince karta yükleneceğiz; gözüme uyku girmiyo artık ne yapacağımı şaşırdım. çok bunaldım
sen nıye bu kadar dusunuyorsun canım bırak bebegıne yapacagı alısverısı ve masraflarıda esın dusunsun.ayrıca merak etme cogu erkekte senın kocan gıbı davranıyor en azından benımkıde oyle.bırde soyle dusun senın aılen ısteseydı aynı seyı sende yapmak ısterdın dımı.bu arada kayınvalıdenın yaptıkları hıc hos degıl ama.senın faturanı omu oduyorkı karısıyor.sen hamılesın sıcakta otur bosver ne derse desın o.herseyı kafana takma bebegını dusun.bende hamıleyken senın gıbı herseyı dusunur canımı sıkar esımle kavga ederdım ama sımdı oglum cok huysuz oldu.anne karnında hıssedıyor bebekler,doguncada cok zor oluyorlar

eşim diyo zaten bebeğin bişeyi eksik kalırsa öyle sorun yap bunu die. ama sinirleniyorum elimde değil; beni hiç kabullenemedi;bi türlü sewemedi kayınvalidem ailemden çok uzaktayım tek başımayım burada; ailemin yokluğunu hep yaşadım. bunu da bilerek sesimi çıkartmıyorum die oluyo bunların hepsi. elimden geleni yapıyorum iyi olmak için neler söylendi edildi bir kez dahi karşılık vermedim bir gelinleri daha var neler söyleyip yapıyor ondan iyisi yok; ama bu halimle katlanacak halim kalmadı; zaten çok sıkıntılı stresli hamilelik geçiriyorum üstüne de bunlar yaşanınca dayanamıyorum. şuan hamile olduğum için yolculuk da yasak ailem 10 saat uzaklıkta gidemiyorum. durumu anlatamıyorum. anlayacağınız elim kolum bağlısenağlama

gercekten oyle ınsanlar var ya kendıne kotu davranalara karsı cok ıyı olup saygı ve sevgı gordugu ınsanlara kan kustururlar.bende bunu anlamıyorum bır turlu

Back
X