kızlar yardım edin çok kötüyüm

ask1

Hiramm annesinin ballı lokumu :))
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
2.677
51
163
henüz 2 aylık evliyim eşimle birbirimize severek evlendik dün annemlere gtiim annem evde kalan çantamı temizlememi istedi ben de temizlerken eşimden önce erkek arkadasım olan çocugun askere gderken bana verdgi şafak kolyeyi gördüm bi anda ne olduysa çantama attım annem falanda görmesin söylenir diye neyse akşam eve geldim biz hala evli olmamıza ragmen ilişkiye giremiyoruz yani ben korkuyorm yapamıorm dün yine bunun yüzünden tartıştık kendini neden bana vermiyosun falan diye neyse sabah oldu tabi biz yine bu yüzden küsüz bugün sabah traş olmaya gitcekti çantamı karıştırmış o kolyeyi görmüş geldi yüzüme fırlattı gtti ben ne oldgunu anlamadım bi an sonra baktım o kolye arkasından gttm ama bulamadım kaç saat oldu hala gelmedi çldrcam kızlar kafayı yemek üzereym kmseyede sölemiorum ne yapıcam ben

madem evlısın neden kolyeyı cope atmıyorsunda eve getırıosun arkadasım bulabılecegını dusunmen gerekıodu helekı sız bu durumdaysanız bır doktora gorun cunku evlılıkte yuzde doksan cınsellık rol oynar inş.düzelir hersy

Son düzenleme:
diyorm ya aklımda bile degildi öyle unutmuşm önemsememiştm keşke o an atsaydım diorum öyle pişmanımki

offf çok kötü olmuş gerçekten..
kendinizi eşinizin yerine koyun,çok haklı..
keşke demenin faydası yok ama neden sanki hemen çöpe atmayıp eve götürdünüz ki..
bence durumu aynen olduğu gibi açıklayın..
evde çantanızı temizlediğinizi,anneniz görmesin diye çantanıza koyduğunuzu ve çöpe atmadan eşinizin gördüğünü söyleyin..
belki eşinizin aklına yanlış düşünceler de gelebilir;ilişkiye girememenizi aklınızda bir başkasının olabileceği ihtimaline bağlayabilir(kolyenin sahibi gibi)
uzun bir süre kızgın olmasına hazırlıklı olun..sakince olduğu gibi anlatmaya çalışın..haklı olduğunu söyleyin ve isterseniz özür dileyin üzülmesine sebebiyet verdiğiniz için..

arkadaşım gerçekten zor bir durum bende gelinim arkadaşımıza katılıyorum doğruyu anlatmanı tavsiye ederim

ewet biliorm çok haklı bnde olsam neler düşünrdüm km blir belki daha fazla tepki verrdm ama ona nasıl aşık oldgumu bilio sabahtan çktı evden telinide almamış yanına her türlü şey geliodur aklına ne desemde inanmaz mümkün degil nasıl çkcam bu işin içinden onu kaybetmek istemiorm

belli ki yalnız kalmak istiyor..belki sakinleşir biraz
ama mutlaka sakince olan biteni açıklayın ve sonra üstüne varmayın..sizi anlayacaktır

2 ay önce evlenmişsin arkadaşım çantanı yanına almadınmı ki annenin evinde kaldı sana neden temizle diyor al götür evinde temizle diyebilirdi annen orasını mantığım almadı hem o kolye nasıl kaldı çantada o kadar o zaman. Hadi kaldı neden eve götürüyorsun ya da götürsen de atmıyorsun annenlerde bile hemen görmeden atabilirdin bence hala içinde o kişiye karşı birşey var ve atmak istemedin. Hem eşin neden çantanı karıştırıyor onu da anlamadım ama eşin bu durumda haksız olsa da haklı oluyor. Bir erkeğe ait olduğu belli kolye çıkıyor tabii ki tepki verir. Senin eşinin çantasından, cüzdanından bir kadına ait ama senin olmayan bir şey çıksa sende aynı tepkiyi verirdin. İlişki sorunun içinde bence yardım almalısın artık bir doktora gitmelisin. Erkekler bu durumları anlayamıyorlar maalesef ama tabii ki bu konuda anlayışlı olması lazım. Geldiğinde durumu anlat ve diğer durumla ilgili de artıık tedavi görmek istediğini söyle ancak açıklama da yapsan eşin o insanı unutamadığını düşünecektir zor durum..

eskı erkek arkadasının verdıgı kolye nasıl bu zamana kadar cantanda kaldı anlayamadım esınle evlenmeden once hıcmı kullanmadın o cantayı ılgınc geldı bana

belkide çok iyi niyetlisin önemsemedin durdu kolye çantanda.
ama karşı taraf böyle düşünmeyecek işte güzelim eşin haklı
hem birliktede olamıyormuşsun o şimdi acaba haklı hala başkasındamı diye düşünebilirdi ...
geldiğinde sakince söyleyin bence ve kendinizi ona karşı rahat bırakın.
korkmayın.

Eyvahlar olsun, nasıl toparlanır ki bu durum??
Kolyeyi yanıma aldım deme de ne dersen de. Içinde kalmış, görmemişim evliliğini kurtarmak için ne gerekiyorsa söyle lütfen. O kolyeyi de çöpe filan at, yok et.
Haydi Allah yardımcın olsun arkadaşım...

bence çantamda kalmış diye yalan söyleyip iyice size olan güvenini sarsmayın derim.
doğrusu neyse onu söyleyin.bir nebze anlaşılır bir durum ama çantanızda kalmış olması sizi daha zor duruma sokar.çünkü inandırıcı değil.kaç aylık evlisiniz ve çantanızda kolyeyi fark etmiyorsunuz.bence mümkün değil

Çöp Dururken Niye Çanta..:26:
Eşin Eski Görüştüğü Kızın Kolyesini Annesinin Evinden Alsa Cebine Koysa..
Vee Sen de Makinaya Çamaşır Atarken Cepleri Boşaltırken Görsen;
Ne Olur Allah'ın Aşkına..

kolyenin kimin olduğunu eşin nasıl anladı,üzerinde adımı vardı:26:

çok kötü olmuş. üzerine gitme bence. geldiği zaman sakince konuş, herşeyi açıkça anlatmaya çalış. birlikte olma konusuna gelince de, ya biraz çabalamaya çalış ya da doktora görün. eşine bu konu hakkında doktora gitmek istediğini söylersen biraz daha yumuşayacaktır

öncelikle canta şimdiki kullandgım çanta degil bekarken kullanmadgım içinde anket defteri hatıra defteri vs. olan bi çantaydı annemde temizlememi istedi kullanmam için eşiminde çantama bakma sebebi akpilini aramasıydı eger gercekten eski erkek arkadasıma içimden biraz olsn bişey olsaydı onu önemser çantamda unutmazdm farklı bi yere koyardm biz eşimle çok severek evlendik böyle bişeyin olması mümkün degl yinede yorumunuz için tşkrler.

son durum ne barıstın mı esınle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…