hakikaten çantaya koyup eve getirmeniz büyük hata keşke hemen atıverseydiniz kötü olmuş.ama bence eşiniz çok çok olgun davranmış o sinirle çok büyük tartışma çıkabilirdi ama başınızı okşuyor,belliki onunda sevgisi tam size karşı.akşam için güzel yemekler yapın güzel giyinin ve gönlünü hoş tutun affettirin kendinizi inşallah herşey yoluna girer :)
dün eşim geldigi için yazamadım kızlar kusura bakmayın olumlu olumsuz yorum yazan herkeze tşkr ediorm dün eşim geldi 2 3 saat uyudu uyandıgında yanına gttim ve herseyi oldugu gibi anlattım önce hiç konuşmadı daha sonra bana biraz zaman ver düşünmem lazım dedi neyin düşünmesi ne olucaksa şimdi olsn dedim gtmemimi istiosn annemlere dedim hayır dedi sadece konuşmak istemiyorum senin bana olan sevgine inanmak istiyorum bunun içinde düşünmem lazım dedi bnde üstüne gtmedim tmm dedim bütün gece konuşmadık ben yine tabi bunada şükrediyorm sabah işe giderken kalktı normalde ben yolcularım onu ama kalkmadım baktım gitmeden odaya geldi basımdan bi kere öptü gtti ayy nasıl ii nasıl sevndm anlatamam size umarm daha iyi durumumuz onu nasıl sevdgmi bilio çünkü ben onsuz yapamam...
canım ya ii olmuş en azından eşin fevri davranmamış inşallah unutulur bu tatsız olay ama sende eşinin gönlünü al kendini onun yerine koy inşallah bir daha böyle tatsız şeyler yaşanmaz herşey düzelir
inşallah canım allah kimseye böyle bi şey yaşatmasın bndan snra daha dikkatli olucm kesinlikle.bundan sonra sen coook daha dıkkatlı ol canım esınde senı sevıyormus bellı mutlulugunuz bozulmasın inşallah
dün eşim geldigi için yazamadım kızlar kusura bakmayın olumlu olumsuz yorum yazan herkeze tşkr ediorm dün eşim geldi 2 3 saat uyudu uyandıgında yanına gttim ve herseyi oldugu gibi anlattım önce hiç konuşmadı daha sonra bana biraz zaman ver düşünmem lazım dedi neyin düşünmesi ne olucaksa şimdi olsn dedim gtmemimi istiosn annemlere dedim hayır dedi sadece konuşmak istemiyorum senin bana olan sevgine inanmak istiyorum bunun içinde düşünmem lazım dedi bnde üstüne gtmedim tmm dedim bütün gece konuşmadık ben yine tabi bunada şükrediyorm sabah işe giderken kalktı normalde ben yolcularım onu ama kalkmadım baktım gitmeden odaya geldi basımdan bi kere öptü gtti ayy nasıl ii nasıl sevndm anlatamam size umarm daha iyi durumumuz onu nasıl sevdgmi bilio çünkü ben onsuz yapamam...
diyorm ya aklımda bile degildi öyle unutmuşm önemsememiştm keşke o an atsaydım diorum öyle pişmanımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?