Kızlar yardım edin lütfen cleksan iğne ve progesteron kullananlar

Katre-i umut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
28
15
3
39
Arkadaşlar ben ilk Bebişimi kalbi durdurduğu için kaybettim ve uzuuuun zaman sonra yeniden çok şükür ki hamileyim ama şimdi çok korkuyorum aklım çıkacak bir türlü ilkimi unutamıyorum şu anda cleksan iğne ve progesteron kullanıyorum bebeğime zararı var mıdır benim durumumda olup bebeğine kavuşanlar var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

Can
Canim bu konuda sadece benim msj im yetetli olacaktir. 6 tane düşük yaptım. kan pıhtılaşmasi olarak teshis kondu. Ilk bebeğim 9 ay clexsane kullanarak dünyaya geldi. 13 ay sonra ikinci bebegime hamile kaldım. O bebegimde kullanmadım glexsani. 7 sene sonra yeniden hamileyim gene kullanıyorum. Hic canini sıkma o ilaci verdiyse dr un gerçekten ihtiyacin olduğu icindir anneye de bebegede bir zarari yok. Mideye gecmeden direk kana karışan sulandirilmis aspirin dedi hemsire bir gorumcem var benim. Yani sıkıntı yok canim saglikla kucakla bebegini

Teşekkür ederim canım inan günlerdir ne yerdeyim ne gökte beş haftalık oldu ama kese 16 mm olmasına rağmen bebek görünmüyor korkuyorum. Sence bir sıkıntı mı vardır başka doktorlara gitmeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…