Doğuma Hazırlık Kızlar yardım edin lütfen :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sudemm85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
458
5
96
40
İstanbul
37+5 oldum ama hala bebeğime şampuan,losyon gibi şeyler almadım çünkü karar veremedim
Lütfen yarım edermisiniz sebamed,mustela,bella b ve bübchen arasında kararsızım sizce hangisi daha iyi yada hangisini öneririsiniz?

Ben 39. haftamdayım ama hiç düşünmedim öyle şeyleri. Sadece pişik kremi ıslak mendil bir de emzik aldım:)

sebamed kullandım memnun kaldım
dalin johnsonsbaby falan kendim denedim göz yakıyor resmen.
komilininki cildini kuruttu.
nivea biraz daha iyi
ama sebamed kesin alıcam.memnunum.

benim kizim 1,5 aylik sebamed kullaniyorum ve cok memnunum tavsiye ederim...

ben sebamed kullandım memnun kalmadım çünkü aşırı köpürüyo
bebek boğulacak gibi oluyo

zor durulanoıyo

3 bebek büyüttüm hpsinde nivea ve bübchen kullandım

canım ablamda çok ama çok araştırmıştı niveanın setini aldı böyle çantalı bir setti. memnun kaldı.

birde şöyle bir durum var ama bence mesela pişik kremi iyi gelmemişti niveanın. yani o bebekten bebeğe değişir bence. niveanın kokusunu çok beğenmişti şampuanında. bebk yağınıda hala kullanır 2 yaşında yeğenim.

canım sağlıkla kavuş yavruna...
pişik kremi için mustela diyorum,tek geçerim..biz hiç pişik görmedik..diğerlerinden pahalı,27 lira falan ama her kuruşuna değiyor..
ilk zamanlar için sebamed şampuan ve losyon tavsiye ederim..yenidoğan cildi için en güvenlisi..
bebe yağı almasan da olur çünkü doktorlar yağı tavsiye etmiyorlar,losyonu tavsiye ediyorlar..
çok şey de depolama,zaten bir şişe şampuan epey uzun gidiyor:)) kızım 7,5 aylık,losyonu da öylece duruyor..
illa depolayacaksan ıslak mendil depola:)) ilk günlerde en çok o lazım oluyor:)
kolay doğumlar diliyorum..

Teşekkür ederim cevapladığın için :)

Bende sebamedin iyi olduğunu duydum ama karar veremedim teşekkür derim

bende kızıma nıveanın atta çantalı setını almıstım fakat kızımın ozellıkle yuzunde kızarıklıklar olustu hemde çok fazla.sebamed aldım ve onda boyle bır sorun olmadı.daha sonraları nıvea,johansan ve dalın kullandım.buyuduklarınde sorun olmuyor fakat yenıdoğanların cıldı cok hassas.

ben 2 bebeğimde de sebamed kullandım ve çok memnun kaldım.çok hassas cildi olduğu için sebamed o dönemde iyi geliyor.sonrasında nivea da kullanmıştım oda iyiydi.bu yeni bebişimde sebamed aldım yine.yağını kullanmıyorum bende losyonu yeterli oluyor.bi de pişik önleyicisini kullanıyorum pişik sorunu olmuyor pek.ama pişik önleyicisini pişik olmadan kullanak gerkeiyor.mustelayı da bi denemek lazımarkadaş memnun olduğuna göre iyidir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…