- Konu Sahibi karabibeer
-
sevglme bi oyun oynadım bna sadık mı dye ve hayal kırıklığına uğradım
2 buçuk senelik bi ilişki ama ve çok seviyorum btsn istemiyorumgururuma da yediremiyorum
2 buçuk senelik bi ilişki ama ve çok seviyorum btsn istemiyorumgururuma da yediremiyorum
telefonum kuzenmdeymş gibi yaptm ve asılmaya başladım kuzenmn çok gzl oldğnu da bliyor o da karşılık vermeye başladı beni sormayı fln kesti baya konuştuk kuzenmn ağzından aşkım ddm ilk başta aşkım mı fln dedi sonra afedersn ddm olsun olsun aşkım ddi ağlamaktan ölcem .s
ama evlenmeden boyle yaparsa hemde en yakininla sen dusun artik.ama bide aklima geldi,belki sen oldunu anlamistirda takilmak icin devam etmistir oyuna
ama evlenmeden boyle yaparsa hemde en yakininla sen dusun artik.ama bide aklima geldi,belki sen oldunu anlamistirda takilmak icin devam etmistir oyuna
Tatlım Allahaşkına, düzgün yaz okuyamıyorum :26: sesli harfleri neden yazmıyorsunuz yahu
telefonum kuzenmdeymş gibi yaptm ve asılmaya başladım kuzenmn çok gzl oldğnu da bliyor o da karşılık vermeye başladı beni sormayı fln kesti baya konuştuk kuzenmn ağzından aşkım ddm ilk başta aşkım mı fln dedi sonra afedersn ddm olsun olsun aşkım ddi ağlamaktan ölcem .s
yada çok kurnazdır sen oldugunu anladım bende seni kekledim ayaklarına yatar .. halbuki kuzenine cidden duygusu wardır
ne diyosun sen yaaaa bırak uzaklaş hemen delimisn şakamısın. hem naıl sesini tanımadı anlammadım.
kuzenimle hiç tanışmadılar resmini gördü sadece
cnm kaç yaşındasın ne mesajda konuşması. mesaj sevgilinmi var mesajlasıyosun ama konuşmuyorsmusun
severek ayrılmak korkunç ama aldatılmak daha korkunç nasıl bi ders verebilirm snce .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?