kızlar yardım edin ne yapmalıyım?

telefonum kuzenmdeymş gibi yaptm ve asılmaya başladım kuzenmn çok gzl oldğnu da bliyor o da karşılık vermeye başladı beni sormayı fln kesti baya konuştuk kuzenmn ağzından aşkım ddm ilk başta aşkım mı fln dedi sonra afedersn ddm olsun olsun aşkım ddi ağlamaktan ölcem .s

bende sevgilime laf olsun diye demiştimki hayatım face den seni eklesem fake bi isimle kızarmısın demiştim enazndan aklına bi kurt düşüreyim belki benim oldugumu düşünrde kimseyi eklemez diye :) bununda yakın arkadaşı war onur diye ... ben böle deyince o da dediki aşkım öyle bişe yaparsan çok kırılırım eger face de de böle bi ekleme olayı olduysa ben bilmem onur yapmştr o ugraşıyo dedi zaten de yeni başlayan bi ilşkiydi hadi sana baybay dedim:) hiç ugraşamam bişe olck onur yaptı olck falan kafada 1 soru işareti oldumu biter o iş benim gbi uzatmadan bitirmeli ... sinek küçük mide bulandırır unutma

2 buçuk senelik bi ilişki ama ve çok seviyorum btsn istemiyorum gururuma da yediremiyorum

2 buçuk senelik bi ilişki ama ve çok seviyorum btsn istemiyorum gururuma da yediremiyorum

hayatım anlıyorm ama dewam etsen hep kafanda bi soru işareti olck yani seni bilmem ama ben kendmi anlattım ufacık bi olayı bile kaldıramam güwen çok önemli ya güwen sadakat...hemde kuzenine ya tövbe tövbe k.bakma da iyi düşn derim ben

Tatlım Allahaşkına, düzgün yaz okuyamıyorum :26: sesli harfleri neden yazmıyorsunuz yahu

ama evlenmeden boyle yaparsa hemde en yakininla sen dusun artik.ama bide aklima geldi,belki sen oldunu anlamistirda takilmak icin devam etmistir oyuna

bnde kendmi öyle teselli edeym ddm ama yapablr mi öyle bişey ki sonradan hiç bişey demedi bana

ne diyosun sen yaaaa bırak uzaklaş hemen delimisn şakamısın. hem naıl sesini tanımadı anlammadım.

cnm kaç yaşındasın ne mesajda konuşması. mesaj sevgilinmi var mesajlasıyosun ama konuşmuyorsmusun

severek ayrılmak korkunç ama aldatılmak daha korkunç nasıl bi ders verebilirm snce .s

çok anlıyorum seni inan şimdi için yanıyor ama içinin soguyacak günlerde gelcek unutma . tamamen elinin etegini çek ondan 1 tek kelimeni bile esirge sessiz kal boşwer onun wicdanı çookkk sızlayacakk.. fakat sen durumu ona açıkla yaptıgı şe.......ligin farkına warsın kuzenim degildi o bendim de başkada bişe deme ..bana göre o adilik yapmış sen tüm asaletinle bitir cnm sesini çıkarma haklıyken haksız olursun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…