- Konu Sahibi karabibeer
-
aşkım demeiş olsan yine bi şüphe düşer, yemiştir derim belki..
ki yinede hiçbir erkek kuzendir kardeştir bu gibi oltalara kolay gelmez ama yemiştir derim,ama aşkım demişsni o bunu anlamayacaksa yok artık diyorum
bence şu an belli etme aranıda açma net bir şey olmadan ve bir hat al güvenebileceğin yakın dostuna anlat olayı... siz buluştuğunuzda kız mesaj atsın seninkine kuzen niyetine o anda bak surat ifadesine o an sana açıklama yapacak mı yapmıycak mı kuzene cevap vericek mi neler yazıcak bi dene derim ben
ama elbette burda kimse sana yüzde yüz yemiştir yada yememiştir diyemez..
yine en iyi sen bilirsin senin sevgilin sonuçta..
1.si yaptığınız çok çocuksu olmuş keşke başka şeyler deneseydiniz. erkek böyle şeyleri çok çocuksu buluyor ya da yakalanacaklar diye mi bilmiyorum...
2si 2,5 senelik ilişki demişsiniz. canmmm sevdiğinee zaten güvernmiyorsan bu 2,5 senelik ilişki fazla yürümez. seviyorum demişsin ve şimdi çok kötüsünnn zaten sen bu oyunu yaparken herşeyi göze almalıydnnn.. eğer toparlamak istiyorsan kii sevgilinde kuzenine "aşkım" diyecek kdr saf değildir. ya da telefonu senin eline geçtiğini sanmıştır. burnunu sürtmek istiyorsan bağır cağır. eğer senin kuzenin bana sulandı derse. kuzenim olmasaydı başka kız olsaydı yine aynısını mı yapcaktın de. üzme kendinii canımmmm senn üzüldükce onun burnu hep havada olacaktır..
haklısın ama çok zor
bence şu an belli etme aranıda açma net bir şey olmadan ve bir hat al güvenebileceğin yakın dostuna anlat olayı... siz buluştuğunuzda kız mesaj atsın seninkine kuzen niyetine o anda bak surat ifadesine o an sana açıklama yapacak mı yapmıycak mı kuzene cevap vericek mi neler yazıcak bi dene derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?