- Konu Sahibi karabibeer
bas tekmeyi şimdi böyle yapan sonra allah muhafaza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok anlıyorum seni inan şimdi için yanıyor ama içinin soguyacak günlerde gelcek unutma . tamamen elinin etegini çek ondan 1 tek kelimeni bile esirge sessiz kal boşwer onun wicdanı çookkk sızlayacakk.. fakat sen durumu ona açıkla yaptıgı şe.......ligin farkına warsın kuzenim degildi o bendim de başkada bişe deme ..bana göre o adilik yapmış sen tüm asaletinle bitir cnm sesini çıkarma haklıyken haksız olursun
bence boşa üzüyosun canım aşkım dediğin an anlamıştır yarın güleceksin yazdıklarına sen onu değil o seni işletmiş sıkma canını ilk tepkiyi senden bekliyor :)
gidip suratına tükürmek istiyorum yan sınıfta ama hergün görerek nasıl unutablirm .s
hemen unutulmaz tabiki ama görmemeye çalşcaksınn yada yeni birini sewmeye çalşcaksın onada kapak olur .
neyse bırak yavrum niyetide karakteride belli etmiş. öle adam sevilirmi.
senden başka hekrze bakacak sülalende kimseyle tanıştıramaz insan acaba sarkarmı diye
eger cok saf bir erkekse yemistir ki sanmıyorum oyle oldugunu yani ben kuzeniyim diycem askım maskım konuscam hangi cesaretle demezmi karsı taraf ustelik daha tanımadıgım biri yani inanmamıstır sen onu kandırıyım derken o seni yedi bence
inşallah öyledir ama neden sonra bnmle konuştuğunda hiç belli etmedi
eger cok saf bir erkekse yemistir ki sanmıyorum oyle oldugunu yani ben kuzeniyim diycem askım maskım konuscam hangi cesaretle demezmi karsı taraf ustelik daha tanımadıgım biri yani inanmamıstır sen onu kandırıyım derken o seni yedi bence
seni bekliyorda olabilir sen biraz gozle bakalım biryerden mutlaka acık verir eger ciddi ciddi kuzenine asılmaya calıstıysa..
kesinlikle katılıyorum
kuzenin ona ilk dkdan aşkım dicek, o da bunu yicek
zaten bu kadar şeye inanıp kuzenin sanıp asıldıysa bence fazla saf olduğu için ayrılmalısın
bunu yemez, o seninle dalga geçmiş gibi geliyo bana :26:
ay biraz rahatladım gerçekten öyledir dimi yememiştir
ay biraz rahatladım gerçekten öyledir dimi yememiştir
belki senin demeni beklemiştir ama baktı ki sende bir şey demiyorsun o zaman söylemesi lazımdı...