kızlar yardım edin ne yapmalıyım?

bence boşa üzüyosun canım aşkım dediğin an anlamıştır yarın güleceksin yazdıklarına sen onu değil o seni işletmiş sıkma canını ilk tepkiyi senden bekliyor :)

çok anlıyorum seni inan şimdi için yanıyor ama içinin soguyacak günlerde gelcek unutma . tamamen elinin etegini çek ondan 1 tek kelimeni bile esirge sessiz kal boşwer onun wicdanı çookkk sızlayacakk.. fakat sen durumu ona açıkla yaptıgı şe.......ligin farkına warsın kuzenim degildi o bendim de başkada bişe deme ..bana göre o adilik yapmış sen tüm asaletinle bitir cnm sesini çıkarma haklıyken haksız olursun

gidip suratına tükürmek istiyorum yan sınıfta ama hergün görerek nasıl unutablirm .s

bence boşa üzüyosun canım aşkım dediğin an anlamıştır yarın güleceksin yazdıklarına sen onu değil o seni işletmiş sıkma canını ilk tepkiyi senden bekliyor :)

gerçekten öle mi diyosun içime su serptin valla çok kötüyüm .s

neyse bırak yavrum niyetide karakteride belli etmiş. öle adam sevilirmi.
senden başka hekrze bakacak sülalende kimseyle tanıştıramaz insan acaba sarkarmı diye

eger cok saf bir erkekse yemistir ki sanmıyorum oyle oldugunu yani ben kuzeniyim diycem askım maskım konuscam hangi cesaretle demezmi karsı taraf ustelik daha tanımadıgım biri yani inanmamıstır sen onu kandırıyım derken o seni yedi bence

eger cok saf bir erkekse yemistir ki sanmıyorum oyle oldugunu yani ben kuzeniyim diycem askım maskım konuscam hangi cesaretle demezmi karsı taraf ustelik daha tanımadıgım biri yani inanmamıstır sen onu kandırıyım derken o seni yedi bence

inşallah öyledir ama neden sonra bnmle konuştuğunda hiç belli etmedi

kesinlikle katılıyorum :31:
kuzenin ona ilk dkdan aşkım dicek, o da bunu yicek :1:
zaten bu kadar şeye inanıp kuzenin sanıp asıldıysa bence fazla saf olduğu için ayrılmalısın :34:
bunu yemez, o seninle dalga geçmiş gibi geliyo bana :26:

kesinlikle katılıyorum :31:
kuzenin ona ilk dkdan aşkım dicek, o da bunu yicek :1:
zaten bu kadar şeye inanıp kuzenin sanıp asıldıysa bence fazla saf olduğu için ayrılmalısın :34:
bunu yemez, o seninle dalga geçmiş gibi geliyo bana :26:

ay biraz rahatladım gerçekten öyledir dimi yememiştir

ay biraz rahatladım gerçekten öyledir dimi yememiştir

aşkım demeiş olsan yine bi şüphe düşer, yemiştir derim belki..
ki yinede hiçbir erkek kuzendir kardeştir bu gibi oltalara kolay gelmez ama yemiştir derim,ama aşkım demişsni o bunu anlamayacaksa yok artık diyorum :53:

1.si yaptığınız çok çocuksu olmuş keşke başka şeyler deneseydiniz. erkek böyle şeyleri çok çocuksu buluyor ya da yakalanacaklar diye mi bilmiyorum...
2si 2,5 senelik ilişki demişsiniz. canmmm sevdiğinee zaten güvernmiyorsan bu 2,5 senelik ilişki fazla yürümez. seviyorum demişsin ve şimdi çok kötüsünnn zaten sen bu oyunu yaparken herşeyi göze almalıydnnn.. eğer toparlamak istiyorsan kii sevgilinde kuzenine "aşkım" diyecek kdr saf değildir. ya da telefonu senin eline geçtiğini sanmıştır. burnunu sürtmek istiyorsan bağır cağır. eğer senin kuzenin bana sulandı derse. kuzenim olmasaydı başka kız olsaydı yine aynısını mı yapcaktın de. üzme kendinii canımmmm senn üzüldükce onun burnu hep havada olacaktır..

Back
X