kızlar yardım edin ne yapmalıyım?

bence şu an belli etme aranıda açma net bir şey olmadan ve bir hat al güvenebileceğin yakın dostuna anlat olayı... siz buluştuğunuzda kız mesaj atsın seninkine kuzen niyetine o anda bak surat ifadesine o an sana açıklama yapacak mı yapmıycak mı kuzene cevap vericek mi neler yazıcak bi dene derim ben

aşkım demeiş olsan yine bi şüphe düşer, yemiştir derim belki..
ki yinede hiçbir erkek kuzendir kardeştir bu gibi oltalara kolay gelmez ama yemiştir derim,ama aşkım demişsni o bunu anlamayacaksa yok artık diyorum :53:

aklım çok fena karıştı napcam ne etcem hiç bilmiyorum şu an bile ağlarken onun omzunda ağlamak istiyorum o ağlattğnda ble onun yanında olmak istiyorum salaksın diceksiniz belki ama çok aşığım

ama elbette burda kimse sana yüzde yüz yemiştir yada yememiştir diyemez..
yine en iyi sen bilirsin senin sevgilin sonuçta..

bence şu an belli etme aranıda açma net bir şey olmadan ve bir hat al güvenebileceğin yakın dostuna anlat olayı... siz buluştuğunuzda kız mesaj atsın seninkine kuzen niyetine o anda bak surat ifadesine o an sana açıklama yapacak mı yapmıycak mı kuzene cevap vericek mi neler yazıcak bi dene derim ben

iyi fikir bak hiç aklıma gelmemişti mutlaka yapcam bunu teşekkür ederm

1.si yaptığınız çok çocuksu olmuş keşke başka şeyler deneseydiniz. erkek böyle şeyleri çok çocuksu buluyor ya da yakalanacaklar diye mi bilmiyorum...
2si 2,5 senelik ilişki demişsiniz. canmmm sevdiğinee zaten güvernmiyorsan bu 2,5 senelik ilişki fazla yürümez. seviyorum demişsin ve şimdi çok kötüsünnn zaten sen bu oyunu yaparken herşeyi göze almalıydnnn.. eğer toparlamak istiyorsan kii sevgilinde kuzenine "aşkım" diyecek kdr saf değildir. ya da telefonu senin eline geçtiğini sanmıştır. burnunu sürtmek istiyorsan bağır cağır. eğer senin kuzenin bana sulandı derse. kuzenim olmasaydı başka kız olsaydı yine aynısını mı yapcaktın de. üzme kendinii canımmmm senn üzüldükce onun burnu hep havada olacaktır..

teşekkür ederm..

böyle bi durumda yapman gereken tek şey artık bu cocukla görüsmemen..zaten o hatasını anlayıp burnu sürtünce daha dikkatli olur. biraz süründür derim hatasını anlasın

Böyle çocukça bi oyun oynamasaydın keşke, erkekler genelde kurnaz olurlar ve anlarlar bunun bi oyun olduğunu, anladıysa sana çaktırmamaya çalışmıştır.

Erkeklekler cin fikirlidir zekiler yani kuzenm diyosun sen olduğunu anlamıştır yani okdar saf değildir ki aşkm demişsin sen olduğunu düşünmediyse bile kuzeninin senin iyiliğin adına seni denediğini düşünmüştür bilerek yapmıştır bence senn tepkini bekliyodur

sonuna kadar okumadım ama ayrılmışsınızdır umarım.
böyle şerefsiz bi adamla birlikte olmayı kendine yedirememen gerekir.

Ya nasıl yorumlar gelmiş resmen öldürüyorsunuz adamı .
Muhakkak o senin olduğunu anlamıştır , farklı bir durum olduğunu ben düşünmüyorum.

Neden böyle bir oyun oynadın? Çünkü zaten şüphelerin vardı. Zaten emin değildin kendinden. Oyun oynarken korktuğun şey neydi? Korktuğun şeyin başına gelmesi. Ne oldu? KOrktuğun şey başına geldi. Demekki neymiş? böyle oyunlar oynanıyorsa zaten orada güven yokmuş. Karşıdakine değil kendine güven yoktur ya da azdır. Hayat sana hep karşılaşmaktan korktuğun şeylerle gelecek. Şimdi ne yapacaksın? Oyuna devam mı tamam mı? Söylersen sevglin diyecekki sen niye benim arkamdan iş çeviriyorsun, söylemesen içinde kalacak. ne yapacaksın? Hiç bişey. Yapacağın ilk şey özgüvenini artırmak olsun. Ha güvenilmeyecek hal ve hareketleri mi vardı, seni şüphelere itti de bu yüzden mi oyun oynadın? Oyuna gerek yoktu, içinde şüpheye dair bir kırıntı dahi olursa o ilişkiden çıkman gerekir kendin için.

haklısın ama çok zor

nesi zor anlayan varsa bi anlatsın ya??

o adamda gram haysiyet şeref onur yokmuş..çok güzel bir oyun yapmışsın bence,tebrik ederim,çünkü biz saf kızlar anca
gözümüze sokmazlarsa anlayamıyor tanıyamıyoruz erkekleri..

biri bana konu sahibinin o herifin kçına çoktan tekmeyi bastığını söylesinn...
gelip burda ağlayıp zırlama,Allah ancak bukadar sevebilirdi kulunu..çok şanslısın...

erkek arkadasın senin olduğunu anlayıp anlamadığını bilememde tek gerçek var sen bu kişiyle birlikteliğe devam edersen yada evlendiğinizde kuzenin size geldiğinde yada görüstügünüzde aklına direk o sahne ister istemez geleceği acaba kuzenimi beğeniyormuydu sorularıyla yaşamak zorunda kalacağın:20: bence sevdiğin kişiye yanlıs bir deneme yanlış bir seçim(kendi kuzenin arkadasın olsa yine neyse) tek doğru olan bence erkek arkdasın gercekten sen oldugunu anlamıs bile olsa hep aklında soruişareti yaratacak bir durum:ssz:

en sonunda kuzeninin telefonundn kendi msj attıgını söyleyecek,sonra birde arkadasımın telefonundanda ben atmıstım mesajı dediğinde sevgilisi zaten onun oldugunnu anlamısta olsa gercekten anlamamısta olsa sonuc cok sinirlenip zaten sen bana güvenmiyorsun bitsin bu iliski der bence 1.denemeyi yapmıs zaten 2.ylede tuz biber olmasın olayın üstüne.. sevgilisi anlasada anlamasada zaten ohoo 2 kez mi denedin cok sacma der ve ayrılmayı secer..konusahibide ayrılmak istemiyormus yalvaran yakaran o olur..gereksiz denemeler bunlar yapmayın derim ben:19:

Back
X