Kızlar yardım edin nolur.

Evet anlamak için yaşamak lazimmis eskiden olsa bende bukdr mntkli dsnemzdm

Kadın mecbur..
Çünkü o herşeyden önce bir anne..
Çocuğunu düşünmek zorunda..
Kendi başına nereye olsa gider..
Ama bile bile alıp sokağa atamaz evlatlarıyla kendini..
Çünkü şu anda çocuğun ve kendisinin güvenliğini tehlikeye atacak bir durum yok ortada..
Kadın hesap sordu diye tartaklayan bir adam var hamile halinde..
Elbette ki kadın susup evliliğini devam ettirmeyecek..
Ama öncelikle önünü görmesi gerekiyor..
Benim de okurkan çok içim sızlıyor bu konuları..
Öyle zor ki onları yaşamak susmak, sabretmek..
Kocanın başka bir kadına aşık olduğunu sindirmeye çalışmak..
Ama evlat varsa ortada o kadar kolay değil..

kolay mı dedim ben ?

karisini aldatan bi adam..
pişkinlige vurup hamile haliyle onun üstüne yürüyen yine aynı adam...
pardon ya adam diorum resmen kalas.....
neyin hatasını yapican arkadaşım?
hatanın en büyüğü koynuna aldığın herif
2 çocuk biri daha karnında???
yazık beee bukadar mi uçkur meraklisi oldu bu erkek musfetteleri...
keşke bütün kadınlarımız güçlü ayakları üstünde durabilir bireyler olsa...
ozaman bu pisligi çekmek zorunda kalmazlar.
dilerim bu zor zamanalrinizda size destek olabilecek akıl verebilecek bi aileniz vardır.
yoksa biz burdan ne yapmanızi söylesek boş hatta boş bile değil bomboş

Bir çoğunuz güzel akıl veriyorsunuzda boşanmak çokmu kolay bi cocuk var ortada ve birde hamile bu msj için üstüne yürüyen adam boşanmak istiyorum dese ne yapar kim bilir temkinli olmakta fayda var

offf böyle şeyleri okuyunca üzülüyorum gerçekten. kocanızıda o kadınıda ALLAH ıslah etsin tez vakitte kendinizi o öküzün yanından kurtarın. hayvannn nolucak utanmıyoda hem suçlu hem güçlü hamile kadını dövcek nerdeyse pislikkk

Canım benim Allah yardımcın olsun. Umarim bir çıkar yol bulup herşeyi düzene sokarsınız. Senin adına çok üzüldüm.

Tüühh bi profildeki resmini göremedim catlicam meraktan. . Şimdi fake mi değil mi anlamadim banlanmis arkadaş da zaten

Bu arada merak edenleriniz olmuştur akşam çiçek alıp gelmişti ve ben çok pozitif biriyimdir ne olursa olsun yüzüne bakınca gulerdim ama busfr gayet soğuk kanlı şekilde odayı degistrdim tabiki arkamdan gelmelere devam etti özur vs arkdsndan mesaj atan bayanla konustrdu tabiki bayana ogrendgimi ve ona gore konuşmasını söylediğini dusunuyorum sizce ne yapayım inanmasam bile inanmış gibimi yapayım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…