Kızlar yardım edin nolur.

ben bu konuda boşan, git, gitme diyemeyeceğim, çünkü zor bir durum ama bildiğim tek bir şey var kendi ayaklarının üzerinde dur, ev hanımı isen bile yapabileceğin birşeyler olmalı, 5 aylık hamileyim diyorsun, bi şekilde evde örgü örerek de olsa kendine üç beş kuruş kazanmaya bak, bir meşfale ubl kendine olan inancını ve güvenini tazele, ondan sonrası allah kerim ama sen güçlü ol ki ayakların yere bassın ki seninle kimse alay edemesin, hele ki kızının yanında...

Bence siz evden gitmeyin, düzeninizi bozmayın. O hatalı durumda olduğu için evden o gitmeli. Devletten avukat isteyip, avukata bize anlattığınız gibi durumunuzu anlatın. Haklarınız neler öğrenin. Devletten nasıl avukat isteniyor bilmiyorum. Avukat arkadaşlar yardımcı olur umarım. Avukatın onayı olmadan hiçbir adım atmayın.

Nafaka ödeyebilecek durumda mı? Sizin tahsiliniz nedir? Meleğiniz var mı veya yapabileceğiniz bir iş var mı? Anne baba dışında hiç akrabanız var mı?

Gidecek yeriniz yok, ikinci bebek yolda. Sabır deyin oturun bir süre yapacak bir şey yok. Huzursuzlukta çıkarmayın.
İkinci bebek doğsun biraz toparlansın diyene kadar 1-2 yıl gerek size.
Normal zamanda şiddet yoksa susun bekleyin, doğumunuzu yapın bebeğiniz biraz toparlansın sonra bir yol bulmak lazım.

Öyle şeyler dilimin ucuna geliyor ki yazamıyorum. O numarayi kendi telefonunuza kaydedin bakalım whatsapa resmi falan çıkar. kadına kendini bekar olarak çok başka şekilde de tanıtmış olabilir pislik adam.kadina ulaşmak falan önemli değil. Çünkü içinde bu adilik olan her adam bu kadından ayrılsa başka birini bulur. gidecek yeriniz yok madem doğumunuzu bekleyin. elinize geçen parayi biriktririn şimdiden. Bebeğiniz doğduktan sonra boşanma davasını acarsiniz.Suan kanamaniz varsa da bir doktora gözükün mutlaka.

Sanmıyorum bekarim dediğini çünkü kız sosyal medyasında ekli ve kizimin benim resmlrmz var orda gormuyor olamaz ya

Nefret eder oldum erkeklerden bunları okudukça, kendi yaşadıklarımı hatirladikca. Adama bak dışarda sevgili evde ikinci çocuğa hamile karısı.. Cok sey yazmak istiyorum çok ta neyse!

Sizce kadını aryip konussam akşam vercegi tepkiden korkuyorum

ne gibi bi çare bulabilirdin sen olsan?

Eşi hamileyken aldatan erkeklerin bibisi kesilmeli kesinlikle, şöyle süperkahraman falan olmalı sisisn arasından çıkıp beklemediği anda kesmeli hem de. O kadar iğreniyorum onlardan!

Eşyalarını toplayıp ailenin yanına git o evde durma, ne kadar verceksen orda ver!

Pardon kavgaya AC insanlar gibi saldırma kendince mantıklı bana gore saçma cıvık fikirleri benim başlığım altında paylaşma

ne gibi bi çare bulabilirdin sen olsan?

Maddi imkanın olsun olmasın boşan diyen SİZsiniz.
Ben de diyorum ki maddi imkansızlıklar içinde boşanırsa ne yapacak?
Benim tavsiyem evden çıkmaması..
Kocasıyla bu süreçte yüz göz olmaması..
Yani affetmiş gibi yapıp pasif kalmaması ya da sürekli bu konuları tartışmaması..
Çünkü hemen çıkıp gidemez o evden.. Maddi imkanı olmadan..

Evet ebru hklisin ama yüz göz olmamayı nasl başarıcam

avatarını ilk gördüğümde çizgifilm gibi birşeydi .... sonra 2 takım ayakkabı çanta kombiniydi sonra kapalı bi bayanın bi fotoğraftan alındığı belli olan başını croplamış bir resim şimdide gelinlikli bir resim... ben bunu normal göremiyorum 10 dakikadır ne yapmaya çalışıyor anlayamadım

Fake yazdgin için resim koydum belki yaptıgn yorumdan utanrsn diye ayrıca o kapalı resmle suanki resmdeki

Nasl bagdastiramdin anlam vermedim dikkatli Baksan ikisinde aynı kişi olduğunu anlrdn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…