Seni avucunun içine aldığının farkında ve seninle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor bu yüzden. Sanırım sen ona olan sevgini gereğinden fazla gösteriyorsun. Sevgini fazla belli etmen iyi değil birsüre sonra kimi erkekleri fazla sevgi boğuyor. Bir de çok fazla taviz vermişsin sen. Her dediğini kabul etmişsin onu kaybetmemek için. O da senin onu kaybetme korkunu kullanarak sana istediği gibi davranıyor. Bence ayrılalım derse birdaha tamam de. Zaten çok şaşırır bu cevabına. Seni gerçekten seviyorsa birşeyleri düzeltmek için uğraşır zaten. Ama senin sevdiğin kadar sevmiyorsa seni telafi için parmağını bile kıpırdatmaz, yolver gitsin...
Sevgili mozarellaaa özeleştri yapıyorum hak veriyorum size fazla büyüttüm ama elimde değil engel olamıyorum..Yaşayan varsa bilir .. mafoldumben
yaşama canım benim yaşamak zorunda değilsin, yaşamak istemeyen yaşamaz,
adam resmen psikopat yani
bu adamla evlensen hergün bi konu açarsın derdim vara
bırak gitsin, ne hali varsa görsün ya
yok aşığım öyleyim böyleyim diye kendine eziyet etmeyi kes rica edeceğim, adamın poposunu öyle kaldırmışsın ki, indirebilene aşk olsun
Başkalaryla olması fikrine alışabilsem kendimi ondan bi uzaklaştırabilsem ayrılmayı sağlıklı bir çözüm olarak görmüyor değilimBu arada 18 yaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?