Kızlar yardım edin n'olursunuz :'(

LadyPenny

Deliyim ben deliyim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
743
153
123
Kızlar gözyaşlarımın ve şimdiki durumumu yanıstacak bi renkle yazıyorum senağlama

O kadar moralim bozuk ki anlatamam..Biraz uzun olacak ama nolur okuyup fikir verin bana tek başıma taşıyamıyorum artık..En başından anlatmalıyım aslında . Çok yakın ama biraz fesat bir arkadaşım sayesinde tanıştık onunla.Çıkmaya başladığımzda benim çevremdeki herkes bana cephe aldı neden bilmiyorum gerçekten bilmiyorum..Konuşmaları davranışları düşünceleri o kadar etkileyiciydi ki gerçek aşkımı buldum dedim hala diyorum.Ama aşk acı çekmek midir?Bunu anlayamıyorum..Sorunum şu. Bir yere gitmeme izin yok kısa şeyler giymeme izin yok sinirlenince kendimi kaybedemem sesimi yükseltemem hakaret edemem ailesi hakkında konuşamam gideceği yerlere karışamam ( önceden bi yarım ağız izin ister vermeyince gereksiz kıskançlık yapıyosun diye hakaret işitiyorum ) face hesabına karışamam..Hiç bişeyi sorun değil benim açımdan inanın ki.Yani sinirlenince bambaşka bi insan oluyo ama normal haliyle beni çok sevdiğini gösteriyo arkadaşlarının ailesinin yanında benim ailemn yanında falan..
Ben bişeye kızıyosam haklıyımdır sen özür diliceksin diyor.Hepsini tek tek anlatsam sığmaz tabiki ama genel olarak bi kavgada her iki tarafında suçu ve haklı tarafı yokmudur ? İstediğim 3 şey var en başında da belirtmiştim yalan söyleme benden bişey saklama kızlarla samimi olma bu kadar..Her gün sanalda bişey sakladığına şahit oluyorum..2 kere yalan söyledi bunu yakaladım birisinde de suçlu ben oldum..Sürekli peşinde koşuyorum küsünce telefonunu kapatıyo konuşmadan ne halledebilir ki..Özür dileyen ben oluyorum msj atan ben..En önemlisi de kavga edince ayrılalım diyo bu kadar basite indirgemez normalde ama böyle yapıyor..Geçen gün bitsin o zaman dedi bitsin ne demek ya nasl bitirebiliyosun dedim bana bitirebiliyosun falan deme bitirrim ben zor olmaz dedi.Sürekli yapmadığım şeylerle suçlanıyorum gecenin 1inde uyuyakalmak bile suç dışardaydın dimi falan diyo sürekli kendimi ispat ediyorum ona..Sinirliylen geçmişimle ilgili herşeyi yüzüme vuruyo canımı acıtıyo..Kızlar bıktım artık ağlamaktan canım çıktı ben ilk defa aşık oldum aşık olduğuma da eminim yoksa onu böyle kimse çekmez mafoldumben Sevmiyomu acaba bu kadar basitmi her şey ya mafoldumben İçimi dökym istedim uzatmışım biraz ama :kedi: Artık gücüm kalmadı yardım edin yorumlarınız çok önemli ..

Aldatmaya yönelik yalan değil ama sonuçta yalan işte çok denedim yol alıp gidemiyorum ben çıkmazda gibiyim

bu böyle devam etmemeli bence hiç sağlıklı değil sizin hayatınız sadece ona mı bağlı? ama siz onun hiçbir şeyine karışamıyorsunuz...siz mi çok üstüne geliyorsunuz hayır ben çok üstüne gitmiyorum diyorsanız böyle biriyle devam etmeyin derim

Üstüne gitmeme izin bile vermiyo ama beni üzcek bişey yapmıyo çevreye karşı çelişkili hareketleri var

Seni avucunun içine aldığının farkında ve seninle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor bu yüzden. Sanırım sen ona olan sevgini gereğinden fazla gösteriyorsun. Sevgini fazla belli etmen iyi değil birsüre sonra kimi erkekleri fazla sevgi boğuyor. Bir de çok fazla taviz vermişsin sen. Her dediğini kabul etmişsin onu kaybetmemek için. O da senin onu kaybetme korkunu kullanarak sana istediği gibi davranıyor. Bence ayrılalım derse birdaha tamam de. Zaten çok şaşırır bu cevabına. Seni gerçekten seviyorsa birşeyleri düzeltmek için uğraşır zaten. Ama senin sevdiğin kadar sevmiyorsa seni telafi için parmağını bile kıpırdatmaz, yolver gitsin...

Kişi kendisi ne yapıyorsa karşısındakinde onu yaptığını düşünüp böyle davranır ..
Yaşadım , gördüm ..
Kendine fazla eziyet çektirme derim .. Hem kendini kandırmayıda bırak
Bunları yapan bir erkek hiç kimsenin aşkı olamaz :)))

Son düzenleme:

Evet haklısın farkındayım çok gösteriyorum aşırıya kaçacak kadar ama bunu istediğini söylüyo benden sevgimi göstermemi istiyomuş..Bide bu kadar şey yaşadıktan sonra bana beni sevmiyosun başkasını seviyosun sen başkası için süsleniyosun diyo ya mafoldumben saçımı boyatınca başkası için süsleniyo oldum

sizi üzecek hareketlerde bulunmamış olsaydı siz bu konuyu açmazdınız... kendinizi teslim etmişsiniz kararları onun vermesine izin vermişsiniz şimdi sizin itiraz hakkınız bile yok amacım kesinlikle sizi suçlamak değil ama siz izin vermeseydinizde bu kadar tepenize çıkmazdı sevgiler...

Sevgili mozarellaaa özeleştri yapıyorum hak veriyorum size fazla büyüttüm ama elimde değil engel olamıyorum..Yaşayan varsa bilir .. mafoldumben

Sevgili mozarellaaa özeleştri yapıyorum hak veriyorum size fazla büyüttüm ama elimde değil engel olamıyorum..Yaşayan varsa bilir .. mafoldumben

yaşama canım benim yaşamak zorunda değilsin, yaşamak istemeyen yaşamaz,
adam resmen psikopat yani
bu adamla evlensen hergün bi konu açarsın derdim vara
bırak gitsin, ne hali varsa görsün ya
yok aşığım öyleyim böyleyim diye kendine eziyet etmeyi kes rica edeceğim, adamın poposunu öyle kaldırmışsın ki, indirebilene aşk olsun

Haklımısın ki acaba :kedi: :kedi:

Başkalaryla olması fikrine alışabilsem kendimi ondan bi uzaklaştırabilsem ayrılmayı sağlıklı bir çözüm olarak görmüyor değilim Bu arada 18 yaşım

ya canim, arkadasim, kardesim, hayatim eminim benden kucuksundur ben 25 yasindayim ister abla olarak algila ister arkadas ister dost

bir an once silkelen ve kendine gel suan yasadiklarinin aynisi yasadim o zamanlar 17 yasindaydim
sen ask saniyorsun cunku ilk defa aski tanimissin ama DEGMEZZZZ .. bak bir gun gelecek ne aptalmisim ben ne etmisimmmmm ben kendime diyeceksin ..
ne olur kendine gel bu ask degil sevgi hic degil
boyle bencil erkekleri cok iyi bilirim benim bir senem mahvoldu ayni yasadigin seyleri yasadim cok agladimmm yalvardim
o ne yapsa hakliydi ben ne yapiyosam seni sevdigim icin yapiyorum derdi bide bunun ardina saklanirdi
kiskanclik desen son haddiydi cok guzelsin sana guveniyorum ama karsindakilere guvenmiyorum derdi ama sinirlenince agzindan cikan laflari bi duycaktin
simdi diyorum nasil tahammul etmisim
insan karsisindakini kendisi gibi gorur bu cok dogru ben onu hep kendim gibi gordum hep benim sevdigim kadar seviyordur dedim .. hic suphelenmedim
ama o surekli suphelenen surekli kiskanan sanki surekli onu aldatiyormusum gibi imalarda bulunan bir insandi
ve ne oldu
bir sene sonra benden haric iki kizla daha iliskisi oldugunu ogrendim ve o zaman bitti ..

ve suan dunyanin en mutlu insani benim cunku 5 senelik evliyim ve kocama deli gibi asigim .. ve deli gibi seviliyorum bir gun olsun agzindan sakada olsa salak kelimesini bile duymadim halbuki oteki ismini bile agzima almak istemiyorum sinirlenince ne hakaretler ederdi nelerine goz yumardim ..

sen gercek ask saniyorsun ama inan bir gun dogru insani bulacaksin ..
lutfen su anlattigin sahsa benim icinde oyle bi tekme vurki acisini asla unutamasin ...
sen bu kocaman yureginle sevgi dolu kalbinle en iyi insanlara layiksin bunu unutma ...

Başkalaryla olması fikrine alışabilsem kendimi ondan bi uzaklaştırabilsem ayrılmayı sağlıklı bir çözüm olarak görmüyor değilim Bu arada 18 yaşım

Lady,bu yaşta senin ailen bu tarz bir ilişkiye neden müsaade ediyor..?
Nasıl ailecek görüşebiliyorsunuz..?

Hiç normal değil sevgiliniz
Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo dünya harikası sanıyo
Yazık sizin ne özgüveniniz kalır böyle ne yaşama sevinciniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…