• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım edin n'olursunuz :'(

İpleri öyle bir vermişsiniz ki eline istediği gibi haraket ediyor
Ben olmasam sen hiçsin tavırlarında bana göre bugun böyle ise
yarın nasıl olur siz düşünün neden herşeyinize bu kadar karışmasına
izin veriyorsunuz ki kimse bulunmamış hint kumaşı değil..
Hepimiz aşık olduk ama kimse için de kendimizden ödün vermedik
Hepsi unutlur kimse vazgeçilir değil inanın

ya canim, arkadasim, kardesim, hayatim eminim benden kucuksundur ben 25 yasindayim ister abla olarak algila ister arkadas ister dost

bir an once silkelen ve kendine gel suan yasadiklarinin aynisi yasadim o zamanlar 17 yasindaydim
sen ask saniyorsun cunku ilk defa aski tanimissin ama DEGMEZZZZ .. bak bir gun gelecek ne aptalmisim ben ne etmisimmmmm ben kendime diyeceksin ..
ne olur kendine gel bu ask degil sevgi hic degil
boyle bencil erkekleri cok iyi bilirim benim bir senem mahvoldu ayni yasadigin seyleri yasadim cok agladimmm yalvardim
o ne yapsa hakliydi ben ne yapiyosam seni sevdigim icin yapiyorum derdi bide bunun ardina saklanirdi
kiskanclik desen son haddiydi cok guzelsin sana guveniyorum ama karsindakilere guvenmiyorum derdi ama sinirlenince agzindan cikan laflari bi duycaktin
simdi diyorum nasil tahammul etmisim
insan karsisindakini kendisi gibi gorur bu cok dogru ben onu hep kendim gibi gordum hep benim sevdigim kadar seviyordur dedim .. hic suphelenmedim
ama o surekli suphelenen surekli kiskanan sanki surekli onu aldatiyormusum gibi imalarda bulunan bir insandi
ve ne oldu
bir sene sonra benden haric iki kizla daha iliskisi oldugunu ogrendim ve o zaman bitti ..

ve suan dunyanin en mutlu insani benim cunku 5 senelik evliyim ve kocama deli gibi asigim .. ve deli gibi seviliyorum bir gun olsun agzindan sakada olsa salak kelimesini bile duymadim halbuki oteki ismini bile agzima almak istemiyorum sinirlenince ne hakaretler ederdi nelerine goz yumardim ..

sen gercek ask saniyorsun ama inan bir gun dogru insani bulacaksin ..
lutfen su anlattigin sahsa benim icinde oyle bi tekme vurki acisini asla unutamasin ...
sen bu kocaman yureginle sevgi dolu kalbinle en iyi insanlara layiksin bunu unutma ...

Ablam gibi gördüm seni tecrübelerine inancım var ihtiyacım var..O kadar iyi anlattın ki kendini,benim içimdekileri çok teşekkür ederim...Çok rahatlattın benim içimi bu konuyu buraya açarak aslında bişeylere başlangıç yaptığıma inanıyorum.Ki ben bi gün ayrılırsak diye aklıma geldikçe oturup ağlayan bir insanım 7 ay oldu hiç değişmedi hiç taviz vermedi kendi kişiliğinden ama benim kişiliğimi yedi bitirdi..Kendimi değiştirdim onun için..Şimdi ayrılsam ve acısını yaşamasam o kadar güzel olacak ki ..Cunku çok hassasım çok kırılganım çok ..

Lady,bu yaşta senin ailen bu tarz bir ilişkiye neden müsaade ediyor..?
Nasıl ailecek görüşebiliyorsunuz..?

Ailecek değil ben onun ailesini tanıyorum o benim ailemi tanıyor..Benim annem biliyor sevgili olduğumuzu babam bilmiyor onun ailesi biliyor durumumuzu.

Hiç normal değil sevgiliniz
Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo dünya harikası sanıyo
Yazık sizin ne özgüveniniz kalır böyle ne yaşama sevinciniz

Kalmadı bitti zaten :/ zavallı gibi ona bağımlı hissediyorum kendimi mafoldumben

Ailecek değil ben onun ailesini tanıyorum o benim ailemi tanıyor..Benim annem biliyor sevgili olduğumuzu babam bilmiyor onun ailesi biliyor durumumuzu.

Annenin senin bu durumundan ,sevgilinin bu tavırlarından haberi var mı..?
Annene anlatsan olaya el koyar gibime geliyor.
ayrıca erkek arkadaşınla ne kadar yakınlaştınız,cinsel bir yakınlaşma yaşandı mı..?

biraz uzak durmayi denesen, kendinide dinlendirsen azcik?
Üstüne cok düsmüssün, bide gecmisinden neden söz edebiliyorki? yüzüne vurmasi hic hos degil, herkes hayatinda olumsuz seyler yasayabilir, sevgilin senin ÜzÜlecegini bile bile bunlari diyebiliyorsa, sen askini bi gÖzden gecir derim ben. onun seni sevdiginden emin oldugunu söylÜyorsun, ama bence seven bu kadarda bunaltmaz sevdicegini, aglatmaz bu kadar.
seni Üzen seyleri muhakkak konus onunla, baktin olmuyor, bence yollarinizi ayirin. ( ne cabuk ayrilalim diyebilen biri...pes, bence sevgilinin pekte umrunda degil senin duygularin, uzak dur bence .... inan tekrar asik olabilirsin baskasina canim, bence ''affina siginarak diyorum'' seni haketmiyor )

ya öyle güzel anlatmışınkii ==elif_sena==

gerçekten seni seviyor olsaydı eğer seninde fikirlerini düşüncelerini dinlerdi.sanada değer verirdi.18 yaşındaymışın inan şuan ondan başkası sana harika gelmez gözün kararmış durumda ondan başkasını görmüyorsun ama bu aşk değil.seviyorum diyosun aşık oldum diyosun ama ben hiç ama hiç sanmıyorum. şuan gençliğin verdiği heyecanla gözündeki tek kahraman. ama öyle değil inan değil. çok pişman olursun ilerde. şimdiden bu ilişki sağlıklı gitmiyoki ilerde ne olsun.karşına daha çok insanlar çıkar.şimdi diceksin sen nasılsın acaba? bende senden küçük yaşta lise yıllarında sevdim şuanki sevgilimi ve hala aralıksız devam ediyoruz ama en azından sağlıklı bir şekilde. benim sevgilimde kıskanç hemde çok ama seninkinin yaptıklarını bana asla yapmadı.bana değer verdi telefon kapamak,face,hakaret,yok başkası falan bunları asla ağzına bile almadı. ya o kimki annenmi babanmı ne yanii bu kadar yüzü senden bulmuş belli.eminim sağda solda bak ben nasıl davranıyorum sevgilime falan diyordur bununlada gurur duyuyordur. emin ol hiç değmez hiççç. bırak gitsin. birgün karşına öyle biri çıkarki bu üzüldüğün şeylerin hiçbirini sana yaşatmaz o zaman dersin iyikide bırakmışım.. anlatabildiysem eğer..

Annenin senin bu durumundan ,sevgilinin bu tavırlarından haberi var mı..?
Annene anlatsan olaya el koyar gibime geliyor.
ayrıca erkek arkadaşınla ne kadar yakınlaştınız,cinsel bir yakınlaşma yaşandı mı..?

Yok hayır yaşamadık öyle bişey konuşmadık bile o konuda saygısı var bana ve onun ailesine de ters öyle söylüyor izin vermem zaten ..
Annemin haberi yok tabiki o kadar ağladığımdan bu söylediklerinden falan ama geçen gün annemle beraber alışverişe gittik ( haftada 1 kez dışarı çıkıyorm inanın ki kendim de istemiyorum artık huzursuzluk cıkcak diye) sinemaya gidelim dedik bende sevgilim bana yardım eder diye ondan şifre istedim bi bilet bedavaya gelsin diye.Kendisi tatilde şu an kiminle gittin dogru söyle kım var dye usteleyıp durdu telefon açtım annemle konustu rahatladı sonra azar işittim annemden..Butun hepsini bilse ne kadar kızar acaba bilmiyorumkismile

biraz uzak durmayi denesen, kendinide dinlendirsen azcik?
Üstüne cok düsmüssün, bide gecmisinden neden söz edebiliyorki? yüzüne vurmasi hic hos degil, herkes hayatinda olumsuz seyler yasayabilir, sevgilin senin ÜzÜlecegini bile bile bunlari diyebiliyorsa, sen askini bi gÖzden gecir derim ben. onun seni sevdiginden emin oldugunu söylÜyorsun, ama bence seven bu kadarda bunaltmaz sevdicegini, aglatmaz bu kadar.
seni Üzen seyleri muhakkak konus onunla, baktin olmuyor, bence yollarinizi ayirin. ( ne cabuk ayrilalim diyebilen biri...pes, bence sevgilinin pekte umrunda degil senin duygularin, uzak dur bence .... inan tekrar asik olabilirsin baskasina canim, bence ''affina siginarak diyorum'' seni haketmiyor )

Evet söz ediyor bütün hayatımı sormuş soruşturmuş geçmişte yaşadığım ilişkileri davranışlarımı herşeyi yüzüme vuruyor sinirlenince canımı çok yakıyo bilerek yapyo ama yakıyo :(
Başkası benim umrumda bile değil şu an inanki o gidince yaşayamıcakmışım gibi geliyo o yuzden herşeye katlan herşeye katlan durumunu yaşıyorum mafoldumben

ya öyle güzel anlatmışınkii ==elif_sena==

gerçekten seni seviyor olsaydı eğer seninde fikirlerini düşüncelerini dinlerdi.sanada değer verirdi.18 yaşındaymışın inan şuan ondan başkası sana harika gelmez gözün kararmış durumda ondan başkasını görmüyorsun ama bu aşk değil.seviyorum diyosun aşık oldum diyosun ama ben hiç ama hiç sanmıyorum. şuan gençliğin verdiği heyecanla gözündeki tek kahraman. ama öyle değil inan değil. çok pişman olursun ilerde. şimdiden bu ilişki sağlıklı gitmiyoki ilerde ne olsun.karşına daha çok insanlar çıkar.şimdi diceksin sen nasılsın acaba? bende senden küçük yaşta lise yıllarında sevdim şuanki sevgilimi ve hala aralıksız devam ediyoruz ama en azından sağlıklı bir şekilde. benim sevgilimde kıskanç hemde çok ama seninkinin yaptıklarını bana asla yapmadı.bana değer verdi telefon kapamak,face,hakaret,yok başkası falan bunları asla ağzına bile almadı. ya o kimki annenmi babanmı ne yanii bu kadar yüzü senden bulmuş belli.eminim sağda solda bak ben nasıl davranıyorum sevgilime falan diyordur bununlada gurur duyuyordur. emin ol hiç değmez hiççç. bırak gitsin. birgün karşına öyle biri çıkarki bu üzüldüğün şeylerin hiçbirini sana yaşatmaz o zaman dersin iyikide bırakmışım.. anlatabildiysem eğer..

Anlatabildin canım..İnan farkındayım ama beni onun kadar mutlu edebilen bişey daha yok yüzünü görsem bitiyo herşey bu sefer mutluluktan ölüyorum .. :çok üzgünüm:

aşk acı çekmekle eş değer gibi gelsede değil tatlım..
sen dünyaya acı içinde kıvranmaya mı geldin..Hayır...
anlaşılan o gününü gün ediyo..yakalamışsın da..ucundan kıyısından çekiştirmek niye...
bitiririm ben diyebiliyorsa sevgi eksikliği vardır o kişide..belkide sevgİsi bitti..
birde üzen daha çok sevilir vazgeçilmez olur saplantı haline gelir..
sizi kimi.n tanıştırdığı sorun değil sorun şimdiki ruh halin..

sen onsunza nefes alabiliyordun onsuzda yaşayabİliyordun onsuz daha mutluydun değil mi?
peki neden bunca acı...evli çiftlere sabır derler ama sevgililik döneminde neye sabır yok sayılmaya mı..
kendine saygını kaybetme..sorumsuz gİbi geldi bana..
senin onun hesaplarına karışmasını engelliyorsa vardır karıştırdığı işler yoksa niye istemesin ki..
haklıyken bile de sen özür diliyorsan yazık derim ben...

kendine olan saygını kaybetme kesinlikle bu sevgili kaybetmekten daha acı....

kimse için bu kadar taviz vermeye, canını yakmaya, acı çekmeye değmez. kendini toparla. daha çok gençsin. hayatın boyunca onun emri altında olan bir köleymiş pozisyonunda olacağına baştan bitir bu ilişkiyi bir kaç aya kalmaz unutursun. karşına da harika biri çıkar. evlenir mutlu olursun. evlendikten sonra aşk dediğin sevgiye dönüşüyor zaten. kimse 10 sene sonra ilk günkü heyecanını hissedemezki. sen; seni seven, sana değer veren biriyle bir ilişki yürütmeye çalış.
ayrıca bu adamın seni eve kapatmayacağı ne malum. hem ne demek başkası için mi süsleniyosun sen? önce insan kendi için süslenir. bugün saçımı boyuyorsam kendim için boyarım. eşim beğenir iltifat ederse daha çok mutlu olurum tabi. o yüzden benim fikrim; bırak bu adamı gitsin. zaten dünden razıymış baksana.

bu yazılanların hepsi çok doğru,keşke anlayabilsen ve yıllarını heba etmesen .. ama ayrılamayacaksın ondan buna kuyruk acısı deniyor hep bi umut taviz vererek uysal davranarak değiştiririm sanacaksın .bu da daha da fazla taviz vermene yol açacak.. ancak bir enkaza döndüğünde acıdan anlayacaksın boşa kürek çektiğini ama sende zaten bişey kalmamış olacak...belki yararı olur,anneni babanı düşün,seni sevgiyle bir piskopatın ego tatmin edicisi olasın diye mi büyüttüler,sen de kıymetlisin sende biriciksin..harcatma kendini,seni üzen adamın seni hırpalayan adamın sana sevgisinden nasıl söz edebilirsin??işi biliyor doğrusu,arada sevgi gösteriyor güzel sözler ediyor ki elinden kaçmayasın...

kimse için bu kadar taviz vermeye, canını yakmaya, acı çekmeye değmez. kendini toparla. daha çok gençsin. hayatın boyunca onun emri altında olan bir köleymiş pozisyonunda olacağına baştan bitir bu ilişkiyi bir kaç aya kalmaz unutursun. karşına da harika biri çıkar. evlenir mutlu olursun. evlendikten sonra aşk dediğin sevgiye dönüşüyor zaten. kimse 10 sene sonra ilk günkü heyecanını hissedemezki. sen; seni seven, sana değer veren biriyle bir ilişki yürütmeye çalış.
ayrıca bu adamın seni eve kapatmayacağı ne malum. hem ne demek başkası için mi süsleniyosun sen? önce insan kendi için süslenir. bugün saçımı boyuyorsam kendim için boyarım. eşim beğenir iltifat ederse daha çok mutlu olurum tabi. o yüzden benim fikrim; bırak bu adamı gitsin. zaten dünden razıymış baksana.

Bende saçımı kendim için boyarım bütün kadınlar böyle yapar..Ya da kadınlar kadınlar için boyar..Onun güvenini sarsacak hiç bir hareketim olmadı bütün şifrelerimi bilir telefonumu karıştırır ben bu lafları hakedecek ne yaptım mafoldumben

aşk acı çekmekle eş değer gibi gelsede değil tatlım..
sen dünyaya acı içinde kıvranmaya mı geldin..Hayır...
anlaşılan o gününü gün ediyo..yakalamışsın da..ucundan kıyısından çekiştirmek niye...
bitiririm ben diyebiliyorsa sevgi eksikliği vardır o kişide..belkide sevgİsi bitti..
birde üzen daha çok sevilir vazgeçilmez olur saplantı haline gelir..
sizi kimi.n tanıştırdığı sorun değil sorun şimdiki ruh halin..

sen onsunza nefes alabiliyordun onsuzda yaşayabİliyordun onsuz daha mutluydun değil mi?
peki neden bunca acı...evli çiftlere sabır derler ama sevgililik döneminde neye sabır yok sayılmaya mı..
kendine saygını kaybetme..sorumsuz gİbi geldi bana..
senin onun hesaplarına karışmasını engelliyorsa vardır karıştırdığı işler yoksa niye istemesin ki..
haklıyken bile de sen özür diliyorsan yazık derim ben...

kendine olan saygını kaybetme kesinlikle bu sevgili kaybetmekten daha acı....

O kadar acı ki mafoldumben bana bi liste verdi face arkadaşlarını sileceksin diye içinde aile dostlarımızın oğulları var kaç senelik arkadaşlarım var zor günümde yanımda olan altın kalpli insanlar var..Onları silmemi istedi benden bende sildim..Sonra aynı şeyi bende ona yaptım bi liste hazırladım sil diye 10 kişilik falan..3-4 kişiyi silmiş gerisine karışamazsın dedi bana küstüm trip attım 2 gün konuşmadık hiç umrunda değil yine ben msj attım kendince haklı tarafları saydı falan ama bilmiyorum :( onu tanıyorum asla ihanet etmez herşeyi yapar onu yapmaz ama bu davranışları neden ben mi sıktım acaba onu bilmiyorumkismile

Bende saçımı kendim için boyarım bütün kadınlar böyle yapar..Ya da kadınlar kadınlar için boyar..Onun güvenini sarsacak hiç bir hareketim olmadı bütün şifrelerimi bilir telefonumu karıştırır ben bu lafları hakedecek ne yaptım mafoldumben

şifrelerini bilir, telefonunu karıştırır, hiç güveni yok sana demekki, sen gece 1 de uyuyodum diyosun o yok hayır dışardaydın diyo, resmen sana hakaret yani, sende fırça atcağına alttan alıyosun, sonrada ben bunu hak etcek naptım diyosun
sende neden özel hayatına bu kadar burnunu sokmasına izin veriyosun ki, ondan gizli hiçbişeyin olamaz mı

şifrelerini bilir, telefonunu karıştırır, hiç güveni yok sana demekki, sen gece 1 de uyuyodum diyosun o yok hayır dışardaydın diyo, resmen sana hakaret yani, sende fırça atcağına alttan alıyosun, sonrada ben bunu hak etcek naptım diyosun
sende neden özel hayatına bu kadar burnunu sokmasına izin veriyosun ki, ondan gizli hiçbişeyin olamaz mı

Gece 1 de msj attı cevap atmadım diye dışarı çıktığımı düşünen bi kişi ondan bişeyler saklarsam neler düşünür :delphin: Kimseden bişeyimi saklamam ki zaten beni rahatsız eden bi yön değil karıştırması.Beni üzen karıştırıp karıştırıp bişey bulamadığı halde hala iftiraya maruz kalmam suçlanmam :çok üzgünüm:

Gece 1 de msj attı cevap atmadım diye dışarı çıktığımı düşünen bi kişi ondan bişeyler saklarsam neler düşünür :delphin: Kimseden bişeyimi saklamam ki zaten beni rahatsız eden bi yön değil karıştırması.Beni üzen karıştırıp karıştırıp bişey bulamadığı halde hala iftiraya maruz kalmam suçlanmam :çok üzgünüm:

bende onu diyorum iftirya maruz kalıyosun ayrıca bunlar ayrıcada hakaret bence, ne demek dışardaydın ne var bu lafın altında
ama sen bunlara rağmen alttan alıyosun, sevgilinde bundan cesaret alıp bunlara devam ediyo, neden etmesin ki, sen sürekli alttan alırsan tabii ki de devam etcek

ay uyuyorum demek için bile haber veriyosunuz, ne bileyim gece 3-4 de uyumaya devam ediyorum diye de mi mesaj atıyosunuz, valla anlamak mümkün değil, sonrada neden böyle oldu diyosunuz, burdaki genç kızlar öyle yani
kimseden gizlim saklım yok diye de övünüyosun bu övünülcek bişey değil, benden sana abla tavsiyesi eğer kendine ait bi özel hayatın olmazsa hiç bir erkek sana saygı duymaz, şuan ki sevgilinde sana saygı duymuyo zaten, farkında değilsin

Aklın yerinde mi senin yahu ?
seni bu derece yıpratmış, sana zarar veriyor, günden güne seni saf durumuna düşürüyor ve hala berabersin !?

Back
X