• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım edin n'olursunuz :'(

Nasil sana karsi bu denli acimasiz davranmasina izin verip bunun adina ask diyebiliyorsun anlamadim. Buraya yazana kadar, arkadasim, git erkek arkadasinla konus, dinlerse ne güzel, dinlemezse artik taviz verme derim. Sana karsi sergiledigi davranislar hic hos degil ve arada esitlik yok bir kere. Umarim sen de o da dogruyu en kisa zamanda görürsünüz.

sevgiler

Ee, nasıl oldun sımdı ladypenny?
Bıraz kafan dagıldımı??
Sılkelenebıldınmı cımcıme?

Evet kesinlikle yalnız kalıp düşündüm hiç arayıp sormadım msj atmadım sabahtan beri o da aynı şekilde atmadı :delphin: ama kesinlikle bir şeyleri değiştirme kararı aldım şu ana kadar farkedemedim ama sizinle konuşmak iyi geldi çevremde fesat dolu anlatamıyorum kimseye kendi kendimi yiyorum :çok üzgünüm:

Tövbe tövbe.. Bu nasıl iş yaa.
Ben olsam anında ayrılırdım. Ne kadar da bencil ve kendine güvensiz bir erkekmiş.
Allah kimseye vermesin.
Hiç vakit kaybetmeye ve üzülmeye değmez.
Fazla şımarmış bu.:oklava:

Ben şımartmışım benn..Ben erkek olucam bi kız bana böyle katlanıcak anında evlenme teklifi ederdim ha..Çekilmez kızlar çekilmiyo artık allah kimseye vermesin * Amin. :Saruboceq:

Nasil sana karsi bu denli acimasiz davranmasina izin verip bunun adina ask diyebiliyorsun anlamadim. Buraya yazana kadar, arkadasim, git erkek arkadasinla konus, dinlerse ne güzel, dinlemezse artik taviz verme derim. Sana karsi sergiledigi davranislar hic hos degil ve arada esitlik yok bir kere. Umarim sen de o da dogruyu en kisa zamanda görürsünüz.

sevgiler

Şu hep filmlerde gördüğümüz gibi konuşalım mı biraz diyorum ya yemeğe gidiyo ya uykusu geliyo ya da yüz yüze konuşuruz diyo..Yüz yüze gelince de ben konuşamıyorum çok dayanıksızım bu konularda direk muslukları açıyorum ohaoldumsmile güçsüz görünüyorum yapamıyorum asla oturup adam gibi konuşamıyorum ki..Yeni tavrıma bakalım nasıl tepki verecek :delphin:

benzer bir şey ben de yaşadım. ve inan ki sonu ayrılık olur.ne kadar erken ayrılırsan o kadar iyi olur senin için.:teselli:

Zor bir durum, "fazla" degismesini beklemeyin degismez.
Bi süre sonra aliskanliga sonra tutsakliga döner.
Atsan atilmaz satsan satilmaz cinsinden birsey.(:
Kesinlikle fazla ilgi ve taviz vermeyin.Allah yardimciniz olsun, sabir versin.:kedi:

cnm hepsini okuyamadım ama sana sunu soyleyeyim 5 yıllık bir ilişkimiz var ve son 1 yıl içinde bende yaklaşık bu durumdaydım özellikle okula baska bi yere okumaya gittiğimde attıgım her adımı hatta ders aralarını bile msj atıyodum ama olmuyor işte artık msjlarımı onu düşündügümden değil de kendime görev edinmişim mecburiyetten dolayı atıyormuşum gbi geliyordu...
tabi aşırı kıskanclık onu giyme makyaj yapma dısarı cıkma nerdeydin kimleydin her kavgada bitsin demeler (tabi bunları pek takan olmadı özellikle kavga ettigimzde istedigim herseyi yaptım)
dayan dayan nereye kdr bende resti cektim bitsin dedi cvp bile atamadım tlfnmu kapadım 5 dk içinde arka arkaya arıyo msj atıyo acınca gördüm tamam dedim hiç bitsin diyen o deil gbi güzel güzel konuştuk tlfnda ve devam ettik
yine aynı tavırları sürdürünce kavgalarında sonu gelmedi haliyle ama biliyodum ki bitsin demeleri her seferinde bnm ona olan baglılıgımı kullanmasıymış bırakabileceğinden değil
okul tatil olupda aynı yere geldiğimzde biraz daha rahatlamıştım en azından evde oldugumu biliyo ya fazla sıkmıyodu ama bu sefer bende bnm ona davrandıgım gbi davranmasını istedikce zor geldi sıkıldı
bi gün cok büyük bi kavga ettik ayrılık kararı aldık bende 5 senenin hatırına boyle ayrılmayalım görüşelim son defa bitsin dedim snra bunu duyunca çark etti yine bnmki tabi :D
ertesi gün oturup konuştuk ve bazı kararlar aldık
birbirimize hesap verir gbi konuşmayacagız
herkes istediği yere gidebilecek ama gittiği yeri yanındakileri yerini ve saatini en önemlisi kendini bilecek(gecenin 3üne kdr barlarda kızlarla takılmak fln yok yanii-ztn yoktu da nys)
evden cıkarken nereye gttiğini hbr vericek he iki tarfta (basına bşy gelir acil bi durum olursa diye)
dısardayken dk bası msj atmak yok ne yaptıgını
tlfn kapalı olmaycakk
eger son dk bi durum değilse ertesi gün bi planın varsa arakadslarnla vs. önceden hbr verilcek ki karsındaki de ona göre planını yapsın

kıyafet ve makyaj konusunda da bi taktik buldum günlük makyaj yapmak istediğimde o yanımda yokken ;
onun yanındayken bol makyaj yapıorum normal makyaj yaptıgımda anlamıo bile :D
kıyafet konusunda ztn mini fln pek giymem ama eger almak istedigim dekolte bşy varsa önce cok daha acık bişy deneyip daha snra almak istedigmi deneyince yine bu da şükür dedirterek alabiliorum :D
yani ne yapmak istiyorsam önce cok daha fazlasını yapıorum ;)

ha son bir şey daha
erkekler
maç izlerken
vadi izlerken
halısahadayken
playstation oynarken
aramayın boşverin yaa inanın ki hiç bi kız erkekler bunları yaparken onların aklında olmuoo

cnm yapma allah askina
bi iliski böyle yürür mü??
diyelimki yürüdü, devam etti
ama nereye kadar??

Kızlar gözyaşlarımın ve şimdiki durumumu yanıstacak bi renkle yazıyorum senağlama

O kadar moralim bozuk ki anlatamam..Biraz uzun olacak ama nolur okuyup fikir verin bana tek başıma taşıyamıyorum artık..En başından anlatmalıyım aslında . Çok yakın ama biraz fesat bir arkadaşım sayesinde tanıştık onunla.Çıkmaya başladığımzda benim çevremdeki herkes bana cephe aldı neden bilmiyorum gerçekten bilmiyorum..Konuşmaları davranışları düşünceleri o kadar etkileyiciydi ki gerçek aşkımı buldum dedim hala diyorum.Ama aşk acı çekmek midir?Bunu anlayamıyorum..Sorunum şu. Bir yere gitmeme izin yok kısa şeyler giymeme izin yok sinirlenince kendimi kaybedemem sesimi yükseltemem hakaret edemem ailesi hakkında konuşamam gideceği yerlere karışamam ( önceden bi yarım ağız izin ister vermeyince gereksiz kıskançlık yapıyosun diye hakaret işitiyorum ) face hesabına karışamam..Hiç bişeyi sorun değil benim açımdan inanın ki.Yani sinirlenince bambaşka bi insan oluyo ama normal haliyle beni çok sevdiğini gösteriyo arkadaşlarının ailesinin yanında benim ailemn yanında falan..
Ben bişeye kızıyosam haklıyımdır sen özür diliceksin diyor.Hepsini tek tek anlatsam sığmaz tabiki ama genel olarak bi kavgada her iki tarafında suçu ve haklı tarafı yokmudur ? İstediğim 3 şey var en başında da belirtmiştim yalan söyleme benden bişey saklama kızlarla samimi olma bu kadar..Her gün sanalda bişey sakladığına şahit oluyorum..2 kere yalan söyledi bunu yakaladım birisinde de suçlu ben oldum..Sürekli peşinde koşuyorum küsünce telefonunu kapatıyo konuşmadan ne halledebilir ki..Özür dileyen ben oluyorum msj atan ben..En önemlisi de kavga edince ayrılalım diyo bu kadar basite indirgemez normalde ama böyle yapıyor..Geçen gün bitsin o zaman dedi bitsin ne demek ya nasl bitirebiliyosun dedim bana bitirebiliyosun falan deme bitirrim ben zor olmaz dedi.Sürekli yapmadığım şeylerle suçlanıyorum gecenin 1inde uyuyakalmak bile suç dışardaydın dimi falan diyo sürekli kendimi ispat ediyorum ona..Sinirliylen geçmişimle ilgili herşeyi yüzüme vuruyo canımı acıtıyo..Kızlar bıktım artık ağlamaktan canım çıktı ben ilk defa aşık oldum aşık olduğuma da eminim yoksa onu böyle kimse çekmez mafoldumben Sevmiyomu acaba bu kadar basitmi her şey ya mafoldumben İçimi dökym istedim uzatmışım biraz ama :kedi: Artık gücüm kalmadı yardım edin yorumlarınız çok önemli ..

Kızlar şunu da ekleyeyim cinsel anlamda beraberliğimiz olmadı buna dayanarak böyle davranmyor.Ayrıca eli yüzü düzgün hatta güzel bir kızım (kendimi beğenmişlik yapmıyorum kesinlikle asla ) hep bağlanılan kız oldum dönüp tekrar bakılacak bi kız..Eski erkek arkadaşlarım bile bu hale nasıl düştün sen diyorlar of çok zor senağlama

şimdi ben şunu anlamadım...sen onu faceni falan niye karıştırmak istiyosun?sinirlenince hakaret edemem,ailesine laf söyleyemem vs demişsin,bunlarımı yapmak istiyosun?

konuya gelince,bu tip baskıcı erkekler/kadınlar asla değişmez....şimdi nasılsa hayat boyu öyle gider....yalanda söylüyo üstelik....ve seni bir kalemde silebiliyo....sana senin ona verdiğin kadar değer vermiyor sanırım.....o nedenle üzülmeye değmez bu insan için....

bu kadar basitmi ayrılmak diyosuyn v e sana ben bitiririm zor olmaz diyo...düşünesene,şu cümleye bak bi.....insan gerçekten sevdiği birine kaybetmekten korktuğu birine bunu böyle rahatça söyleyebilir mi?

bence hiç üstüne düşme artık....bırak gitsin....

yol ver. .:delphin:

ben vermedigime pisman oldum, yüz buldukca astar istiolar, astari gec herseyi istiolar, soradan pisman olursun yol ver gitsin agirligin olur, bosuna dememisler severse döner gelirr. . .

Tek çözüm bu adamdan ayrılman ben başka yol bulamadım etrafımda da çok gördüm örneklerini kızları köle ederler kendilerine , daha sonra sıkılırlar bu durumdan ona hayırrr diyen birini ararlar buluncada seni terkederler acı ama gerçek bu maleseff:1ninca:
Bir ilişki bu boyuta gelmişse ben araya zaman girince düzeliceğini zannetmiyorum yinede karar sizin tabikibilmiyorumkismile

canım bi gün bunu fark edeceksin bence asık falan değilsin sen hep baglanılan olmussun hep iyi bir ilişki ummussun bununda yolunda gitmemesi senin canını yakıyor kabul etmeliyiz ki cogu kız imkansız aşkları hırs yapıyor bence ona bi defa sanane demeyi dene baskasıyla seni gercekten sevecegini umdugun bi gencle arkadaslık kurmayı dene sonucta sadece bi saplantıymıs diyeceksin ...! :lepi:

ooo canım sen bile bile lades diyosun öyle saçmalıkmı olur kafayı yemiş o çocuk hiç olurunu düşünme ayrıl bence hangi huyunu düzelticekki hangi birini

Tek çözüm bu adamdan ayrılman ben başka yol bulamadım etrafımda da çok gördüm örneklerini kızları köle ederler kendilerine , daha sonra sıkılırlar bu durumdan ona hayırrr diyen birini ararlar buluncada seni terkederler acı ama gerçek bu maleseff:1ninca:
Bir ilişki bu boyuta gelmişse ben araya zaman girince düzeliceğini zannetmiyorum yinede karar sizin tabikibilmiyorumkismile

O kadar büyük bi çıkmaz ki anlatamam.. Zamanla gösterecek kendini davranışlarımı değiştirdim artık bakalım napıcak :delphin:

bu senn açındn bakıldığında aşk ama sadece benim fikrim bence değil. sadece kaçan kovalanırı yaşıyosun bence. hazmedemiyosun qitmesini ama sende gidemiyosun. hayransın çoğu özelliğine tek bir yakınlığı her şeyi unutturuyo ama ufak bi hatası da soğutablio. bn bnu yaşadığm içn söledim sadece. tabiki sen kendi duygularını çok daha iyi bilirisn. hakkında hayrlısı olsun inş üzülme boshayallersmile

Yaşadığın için beni çok iyi anlattın sende..O cümleler yaşadığım şeyler işte..Alkol bu durumumun tek ilacı şimdilik..Onu kendimden soğutucam daha az canım yanıcak artık .. :çok üzgünüm:

canım bi gün bunu fark edeceksin bence asık falan değilsin sen hep baglanılan olmussun hep iyi bir ilişki ummussun bununda yolunda gitmemesi senin canını yakıyor kabul etmeliyiz ki cogu kız imkansız aşkları hırs yapıyor bence ona bi defa sanane demeyi dene baskasıyla seni gercekten sevecegini umdugun bi gencle arkadaslık kurmayı dene sonucta sadece bi saplantıymıs diyeceksin ...! :lepi:

Başkalarına bakasım bile yok .. :1no2:

ooo canım sen bile bile lades diyosun öyle saçmalıkmı olur kafayı yemiş o çocuk hiç olurunu düşünme ayrıl bence hangi huyunu düzelticekki hangi birini

Ahh ahhh zamanı geri alabilsem keşke :delphin: tşk ederm cevabın için bu yolun sonu ayrılık zaten allahn emri o

at gitsinnnnnnnnnnnnnnn akıllı olllllllll bu adam seni oyuncak mı sanıyor o sana hesap vermiycek ama sen ona köle olcan yok öyleeeeeeeee akıllı ol at çöpe gitsinnnnnnnnnnnnn son pişmanlık ayda etmez

Back
X