cnm hepsini okuyamadım ama sana sunu soyleyeyim 5 yıllık bir ilişkimiz var ve son 1 yıl içinde bende yaklaşık bu durumdaydım özellikle okula baska bi yere okumaya gittiğimde attıgım her adımı hatta ders aralarını bile msj atıyodum ama olmuyor işte artık msjlarımı onu düşündügümden değil de kendime görev edinmişim mecburiyetten dolayı atıyormuşum gbi geliyordu...
tabi aşırı kıskanclık onu giyme makyaj yapma dısarı cıkma nerdeydin kimleydin her kavgada bitsin demeler (tabi bunları pek takan olmadı özellikle kavga ettigimzde istedigim herseyi yaptım)
dayan dayan nereye kdr bende resti cektim bitsin dedi cvp bile atamadım tlfnmu kapadım 5 dk içinde arka arkaya arıyo msj atıyo acınca gördüm tamam dedim hiç bitsin diyen o deil gbi güzel güzel konuştuk tlfnda ve devam ettik
yine aynı tavırları sürdürünce kavgalarında sonu gelmedi haliyle ama biliyodum ki bitsin demeleri her seferinde bnm ona olan baglılıgımı kullanmasıymış bırakabileceğinden değil
okul tatil olupda aynı yere geldiğimzde biraz daha rahatlamıştım en azından evde oldugumu biliyo ya fazla sıkmıyodu ama bu sefer bende bnm ona davrandıgım gbi davranmasını istedikce zor geldi sıkıldı
bi gün cok büyük bi kavga ettik ayrılık kararı aldık bende 5 senenin hatırına boyle ayrılmayalım görüşelim son defa bitsin dedim snra bunu duyunca çark etti yine bnmki tabi

ertesi gün oturup konuştuk ve bazı kararlar aldık
birbirimize hesap verir gbi konuşmayacagız
herkes istediği yere gidebilecek ama gittiği yeri yanındakileri yerini ve saatini en önemlisi kendini bilecek(gecenin 3üne kdr barlarda kızlarla takılmak fln yok yanii-ztn yoktu da nys)
evden cıkarken nereye gttiğini hbr vericek he iki tarfta (basına bşy gelir acil bi durum olursa diye)
dısardayken dk bası msj atmak yok ne yaptıgını
tlfn kapalı olmaycakk
eger son dk bi durum değilse ertesi gün bi planın varsa arakadslarnla vs. önceden hbr verilcek ki karsındaki de ona göre planını yapsın
kıyafet ve makyaj konusunda da bi taktik buldum günlük makyaj yapmak istediğimde o yanımda yokken ;
onun yanındayken bol makyaj yapıorum normal makyaj yaptıgımda anlamıo bile

kıyafet konusunda ztn mini fln pek giymem ama eger almak istedigim dekolte bşy varsa önce cok daha acık bişy deneyip daha snra almak istedigmi deneyince yine bu da şükür dedirterek alabiliorum

yani ne yapmak istiyorsam önce cok daha fazlasını yapıorum
ha son bir şey daha
erkekler
maç izlerken
vadi izlerken
halısahadayken
playstation oynarken
aramayın boşverin yaa inanın ki hiç bi kız erkekler bunları yaparken onların aklında olmuoo