C cfb03 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Kasım 2021 337 40 28 31 30 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi cfb03 #1 Kızlar ben pelvik bölgemde çok aşrı yaşıyorum bana İstanbul’da detaylı araştırma yapan bşr kadın doğum uzmanı, ürolog, gastroentplojı doktoru onerır mısınız 2 senedır bulamıyorlar detaylı arastırılması gerekıyoe.
Kızlar ben pelvik bölgemde çok aşrı yaşıyorum bana İstanbul’da detaylı araştırma yapan bşr kadın doğum uzmanı, ürolog, gastroentplojı doktoru onerır mısınız 2 senedır bulamıyorlar detaylı arastırılması gerekıyoe.
P Papatya016 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2021 3.602 En iyi cevaplar 1 7.099 88 1 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi cfb03 #2 Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. İstanbulda değilim malesef inşallah doktorunuza denk gelirsiniz ve bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. İstanbulda değilim malesef inşallah doktorunuza denk gelirsiniz ve bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz