kızlar yardım edin

redfemale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
32
1
26
İstanbul
çok gürültülü bir komşum var kadın evde ek iş yapıyo sabah 7:30 da başlıyo iğrenç bir makina sesi kadın laftan anlamıyo gidiyorum söylüyorum ben daha aşağıya inmeden tekrar başlıyo öküz diyeceğimde öküze hakaret olur apartman yöneticisi dersen pısırığın teki bana bir akıl verin nasıl strateji uygulayabilirim

çok gürültülü bir komşum var kadın evde ek iş yapıyo sabah 7:30 da başlıyo iğrenç bir makina sesi kadın laftan anlamıyo gidiyorum söylüyorum ben daha aşağıya inmeden tekrar başlıyo öküz diyeceğimde öküze hakaret olur apartman yöneticisi dersen pısırığın teki bana bir akıl verin nasıl strateji uygulayabilirim

ek iş yapıyorsa üzgünüm ya katlanacan o sese yada çıkıp tartışacaksın....(tartış demiyorum tabikide..)
bizimde bi tane üstümüzde var aşırı ses yapan bide ne yaptığıda belli değil
var böyleleri

yapsın bişey demiyorum sabahtan baslıyo öğleden sonra hiç bişey yok sonra gece gene başlıyo daha makul saatlerde yapsa ya

Benim yaptigim soyleydi:
Bir yazi hazirladim, olayi tam anlattim, altinda imza yeri duzenledim ve tum komsulara imzalattim daha sonra gurultu oldugu bir aksam bu gorevi yerine getirmekle yukumlu zabitayi cagirdim sesi duydular ve zabit tuttular bu hususu 3 kez tekrarladim ve daha sonra tum komsularin tek tek sikayette bulunmalarini rica ettim ve delillerle birlikte sikayet edildi ve konu kokten cozuldu cunku mulk sahibi gayrimenkulunu satip gitti.

yok ya bizim apartmanda bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı var bi üst katındada ev sahibi oturuyo oda onlardan

Bu kadar rahatsizsaniz tasinin. Calisabilir kadin.Kullandigin kelimede hic guzel degil.
Onu okumasaydim daha yapici olabilirdim
Ama siz kimseye okuz diyemezsiniz burda.

Ek iş dediğinize göre o saatlerde yetiştirebiliyor belki.
Sanmam ki kadın da zevkinden 7 de kalkıp evinde ek olarak ses yapıp çalışmak istesin.
Rahatsız edici olabilir anlıyorum ama karşı tarafın imkanlarınıda düşünmek lazım.Kasti bir gürültü değil çünkü bu.
Ve öküz olduğunu da göstermez.

Eğer ki sıradan temzilik sesleri falan olsa gidin hakkınızı arayın derdim..
Ama kadın ek iş yapıyor diyorsunuz, eminim sabahın köründe iş yapmayı oda hiç istemezdi, üstüne üstlük ek bir iş olarak..
Kim bilir oda ne kadar mahçuptur ama sizinle tartışma çıksın istemiyor anladığım kadarıyla..
Rahatsız olmaınızı anlıyorum ama bence çok acımasız davramayın..

Birde öküz diyecek kadar anlayışsız bir komşusu olduğu için kadına acıdım cidden..
Bizim üst komşumuz gece yarılarına kadar misafirleri gitmez, bir gün oslaun şikayet etmedim, öküz demedim..
Kaldı ki sizin komşunun mecburi işi!

hiçbirşey yapamazsınız.. en fazla çıkıp gece belli bir saatten sonra yapmamasını rica edebilirsiniz.. ama bunu "öküz" diyerek yapamazsınız.. biraz daha yapıcı olmayı denerseniz sizin için de komşunuz için de iyi olur..

bakın ben durumu falan yok demedim altın da luks arabası olanın durumu bozuk deil herhalde laftan falan anlamadığı için dedim ben bende evde ekiş yaptım ama kımseyi rahatsız etmedim bunuda düşünmeli insan işleme yapsın makınaya ne gerek var siz napardınız evde sürekli matkap sesi gibi bi ses var durumu bozuk olsa bende ses çıkarmam ama gayet yerinde

Birde öküz diyecek kadar anlayışsız bir komşusu olduğu için kadına acıdım cidden..
Bizim üst komşumuz gece yarılarına kadar misafirleri gitmez, bir gün oslaun şikayet etmedim, öküz demedim..
bu kadının maddı durumu yerınde ben gidiyorum soyluyorum insan bi özür falan diler yok yada söylesin böyle gürültü yapıcam kusura bakmayın desin yok ben gayet kıbar davranıyorum sabah yine sinirlerim zipladi insan o sesle uyanınca zor oluyor bide rahatsızlığım var kaldıramıyorum anlatabildim mi insanları yargılamadan biraz düşünün

hiçbirşey yapamazsınız.. en fazla çıkıp gece belli bir saatten sonra yapmamasını rica edebilirsiniz.. ama bunu "öküz" diyerek yapamazsınız.. biraz daha yapıcı olmayı denerseniz sizin için de komşunuz için de iyi olur..
ya kadının yüzüne söylemedim sabah o gürültüyle uyanınca gittim gayet kıbar bişekilde izah ettim durumu tamam dedi asağıya iner inmez tekrar başladı gülermisin ağlarmisin bende sinirle yazdım foruma

Öküz değil de anlayışsız deseydin keşke :26:
Ev sahibi birşey demiyor ise seni hiç önemsemez zaten.
Sabah o kadar erken saatte başlamasa yetiştiremyordur belki işini.
Eşine eşin söylesin kibarca ama.Belki işe yarar bilemiyorum.

Öküz değil de anlayışsız deseydin keşke :26:
Ev sahibi birşey demiyor ise seni hiç önemsemez zaten.
Sabah o kadar erken saatte başlamasa yetiştiremyordur belki işini.
Eşine eşin söylesin kibarca ama.Belki işe yarar bilemiyorum.
denedik canım olmadı ben öyle kaba saba biri deilim zaten düşünün benim gibi birini çileden çıkardı siz olsanız napardınız sürekli evde matkap sesi gibi bi ses hala devam ediyo alt sığınak boş orda yapsın bi ara orda yaptı şimdi yine çıktı eve yada daha sesiz bişey yapsın

toplum olarak tahammülümüz kalmadı hiç bir şeye..

insan evinde de huzurla uyuyamayacaksa nerde uyuyacak sabahın o saatinde uykunun bölünmesiyle kapı dolap sesi bile sinir ediyor ..
ek iş yapmasını yadırgayamayız ama gürültü olayına tahammül zor. ki siz efendi gibi uyarmışsınız defalarca.. laf anlatamadığınız zamanlarda yasal mercilere başvurmak en doğal hakkınız ya da kulaklarınıza tıpa takın :34:

toplum olarak tahammülümüz kalmadı hiç bir şeye..

tahammülden ziyade saygı kalmadı ben nasıl düşünüyorsam alt komşum rahatsız olmasın diye tedbirli davranıyosam benim üstümdekide o düşüncede olmalı maddi durumu bozuk olsa bende katlanırım ama gayet yerinde ayrıca bir işyerinde çalışabilecek kapasiteside var gidip orda çalışabırır

insan evinde de huzurla uyuyamayacaksa nerde uyuyacak sabahın o saatinde uykunun bölünmesiyle kapı dolap sesi bile sinir ediyor ..
ek iş yapmasını yadırgayamayız ama gürültü olayına tahammül zor. ki siz efendi gibi uyarmışsınız defalarca.. laf anlatamadığınız zamanlarda yasal mercilere başvurmak en doğal hakkınız ya da kulaklarınıza tıpa takın :34:

nihayet beni anlayan biri çıktı başvurmak istemiyorum tatlılıkla halletmeye çalışıyorum ama oda olmuyo napcam bilmiyorum

Back
X