- 4 Mayıs 2014
- 77
- 2
- 28
- Konu Sahibi moryesilsari
Kızlar artık dayanamadım ve anlatayım bana yardımcı olabilirsiniz belki diye düşündüm benim daha 6. Sınıfta sevdiğim bir çocuk vardı ve bu çocuk o zamanki en yakın arkadaşlarından biriydi 1 yıl boyunca içimde tuttum arkadaşlığımız bozulmasın diye ama en son 7. Sınıfta ona onu sevdiğimi söyledim ama ne yazıkki o beni arkadaşı olarak gördüğünü söyledi zamanla geçer dedim ama sonradan lisedede aynı okulu kazandık ve şuan 18 yaşındayım 6 yıldır hala unutamadım tam unuttum diyorum yine olmuyor daha bir kaç ay önce çok iyi bir ilişkim vardı yani öyle düşünüyordum doğum günümde onunda gelmesiyle erkek arkadaşımı gerçekten sevmediğimi farkedip daha fazla devam edemeyeceğimi düşünüp ayrıldım bir beklentim yoktu ama başkası yerini alamıyordu ama biraz dengesiz yani çözemiyorum senelerdir ilk defa bu yıl biraz konuşuyoruz ve bir kaç hafta önce bana akşam alkollü bir şekilde seni seviyorum diye mesaj attı ama ben inanmadığım için benimle dalga mı geçiyorsun falan dedim biraz sert çıktım birden arkadaşım yazmış ya falan dedi ama artık çocuk değiliz ki ya 18 yaşında bir çocuk bu yani anlam veremedim geçen günde hiç yapmayacağı bir şeyi yaparak 30-40 tane fotoğrafımı beğenmiş cidden anlam veremiyorum biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi