Kızlar yardım edin:((

Aslında her daim bakımlı olmaya özen gösteren bir insanım dış görünüş olarakta zaten bir sıkıntım olduğunu düşünmüyorum ama o kişi pek dış görünüşle ilgilenmiyor malesef

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O zaman muhabbeti artiracaksin yani baska bisey diyemem ben aranzda neler gectigini kisiligini sen benden iyi bilirsn ben erkek olarak genelledm saded

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O zaman muhabbeti artiracaksin yani baska bisey diyemem ben aranzda neler gectigini kisiligini sen benden iyi bilirsn ben erkek olarak genelledm saded

Anladım teşekkür ederim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla hayatta hiçbirşey kafana takmaya değmiyor.sizin durumu bilmiyorum ama o arkadaş ortaokulada konuşmuş en son sonuçta küçüktüler. eğer çok içinde kalıyorsa bir kez daha konuşmaktan bir zarar gelmez. en azından ne yapacağını bilir. hayatına devam eder. madem o kadar içinde kalıyor bir 5 yıl sonra tekrar tüh keşke demektense konuşmaktan bir zarar çıkmaz. ama olumsuz birşey alırsa ben olsam daha da üzerine gitmem artık. hatta önemsemiyor gibi sıradan biriymiş gibi davranmaya devam ederim. yani ne küserim trip yaparım ne de umursadığımı belli edip üstelerim. çünkü 2side onu çok gözünde büyüttüğünü gösterir. ona bu zevki tattırmam bu saatten sonra.. hayırlısı olsunn umarım mutlu bir başlangıç olur :D

yok canım her yaşın bir güzelliği var. benim ilkokulda bile aşık olduğum biri vardı:KK1::KK1: çok normal hepsi. sevgilin olmasıda normal. aklında kalması soru işareti yaratmasıda normal..sana yanıt yazan arkadaşa sadece şu açıdan katılıyorum. yaş ilerledikçe öncelikler ve sorunlar değişiyor. erkeklerde değişiyor aşklarda değişiyor. şuan yaşın gereği erkeklerin geç olgunlaştığınıda varsayarsak beğendiğin kişinin o tavırları normal.erkekler o dönemde kararsız oluyorlar,yaptıkları bazen anlamlı gelmeyebiliyor.:KK1: bizde yaşadık benzerlerini. yaş ilerledikçe erkekler daha ilişkiyi sahiplenici oluyorlar, karakterleri daha fazla oturuyor, düşünceler netleşiyor ve seni daha fazla anlayıp benimseyebiliyorlar. o yüzden üzülme hiçbirşey için. şuanda olmazsa kafana takma. yeni kimler çıkacak karşına. lisede aşkından ölüyorum dediğim çocuk üniversiteye gidince benim için bir anlam ifade etmedi. halbuki hiç unutamam ben diyordum ama öyle olmuyor. hatta şuan gelse kabul etmem bile. çünkü yaş ilerledikçe seçenekler ve istekler değişebiliyor. ve inan dertlerde büyüyor iişkilerdeki. o yüzden yazdıkların çok tatlı çok masum geldi bize.:nazar:

Kızlar bunu söylemeden edemeyeceğim ben bu konuyu açalı aylar oldu şimdi tekrar girip bu konuyu görünce size yazayım dedim çünkü üniversiteye gideceğiz yollarımız ayrılacak demiştim onu gördüm ama Hiçte tahmin ettiğim gibi olmadı ortaokul lise derken şimdide aynı üniversitedeyiz...

Kızlar bunu söylemeden edemeyeceğim ben bu konuyu açalı aylar oldu şimdi tekrar girip bu konuyu görünce size yazayım dedim çünkü üniversiteye gideceğiz yollarımız ayrılacak demiştim onu gördüm ama Hiçte tahmin ettiğim gibi olmadı ortaokul lise derken şimdide aynı üniversitedeyiz...

Konuştunuz mu peki?

aralardan baktım da konu bitmiş gitmiş gibi gözüküyor ama yazmadan edemiycem... artık yaşlarınız büyüdü ve cinsellikler ön planda o yüzden bu çocuk bu saatten sonra seninle birlikte olursa sen istiyorsun diye sadece kullanım amaçlı takılacaktır seninle... yine söylüyorum detayları bilmeden sadece konunu okuyarak yazdım....

Ahh su ergenlik ah :) Deli caglarimi hatirlattin bana. Benim gözlemime gore o çocuktan bir cacik olmaz. Ki üniversiteyi kazan bak neleeeer neler cikacak karsina. Daha çok yolun basindasiniz. Ha illa yok o olsun dersen acik acik sevdiğini soyle sevdiğini söylemekten utanan kizlarimizdan olma. Red ederse yoluna bakarsin, etmezse sevdiğine kavuşursun. Ama yasin daha çok genç bir erkeğe kendini bu denli baglamamani ve büyük tavizler vermemeni tavsiye ederim.

aralardan baktım da konu bitmiş gitmiş gibi gözüküyor ama yazmadan edemiycem... artık yaşlarınız büyüdü ve cinsellikler ön planda o yüzden bu çocuk bu saatten sonra seninle birlikte olursa sen istiyorsun diye sadece kullanım amaçlı takılacaktır seninle... yine söylüyorum detayları bilmeden sadece konunu okuyarak yazdım....
Buna kesinlikle katılmıyorum çünkü her şeyi geçin 8 yıllık bir geçmişten bahsediyorum sırf arkadaşlık için bile olsa onun için değerli olduğuma eminim seviyor Yada benimle olmayı istiyor demiyorum benimle birlikte olmayabilir ama beni öyle bir amaçla asla kullanmaz düşünmez bile

Yuh :D cok saaırdım yahu nasıl aynı üniversite oldu yahu ilkokul ,lise ,ünivesite falan hepsinin aynı olması biraz tuhaf degil mi ya ,bence bırakın kendiligibden olur bu iş zaten :KK49:

Buna kesinlikle katılmıyorum çünkü her şeyi geçin 8 yıllık bir geçmişten bahsediyorum sırf arkadaşlık için bile olsa onun için değerli olduğuma eminim seviyor Yada benimle olmayı istiyor demiyorum benimle birlikte olmayabilir ama beni öyle bir amaçla asla kullanmaz düşünmez bile
o zaman ne güzel işte.... oda sizi istiyorsa tadını çıkartın derim....

Back
X