10 aylık bi ilişkim var ama bunun yaklaşık 5 Ayı normal geçti diğer 5 Ayı ise berbat benim ilk sevgilim o ben bugüne kadar hayatıma hiç kimseyi almadım bi tane olsun dedim o da kocam olsun en büyük hayalimdi yani şimdi de yani 5 aydır sürekli karşı taraftan Nişan istiyorum bana evlenmek için geldi ama son 5 aydır bunu istemiyor GiBi geliyor bana bende huzursuzlanıyorum doğal olarak o da bana seninle sevgili olalım daha erken diyor güya işteyken ona tat vermiyormuşum o da benim düzelmemi bekliyormuş Nişan için 3 4 ay sonra da takabilirmiş benden hiç vazgeçmedi beni seviyor ama sonra diyorum ki beni gerçekten sevse Bu kadar kaçamaz gerçekten sevse zaten derki ben bu kızdan Başkasını sevemem o gelir takar bana Nişan beni isteyenlerin OLDUĞUNU bile bile ..Tek sorunumuz bu başka hiç bi sıkıntı. Yok oda buna adım atmıyor bence uzatıyor Süreyi benden yavaş yavaş vazgeçmek için hepsi bu . Gece klubü yasaktı ve 10 ay boyunca hiç gitmemişti dün öğrendim ki benden ayrı kaldığı 3 günde oraya gidebilmiş bence fazla lafa gerek yok vazgeçmek dışında . Sizce