kizlar yardim edin

m_eliha_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
17
2
36
38
Merhaba kizlar 5+3 günluk gebeyim ilk tüp bebek denemem tuttu fakat bende Tsh sorunum vardi transfer. Gunum 1.2 olan tsh degerim suan 34 lere cikmis helak oldum yardim edin lutfen euthyrox 50 kullaniyordum doktorumu aradim tatil olmasindan dolayi 125 e cikardi ilaci 1 ay sonra kontrol e gel dedi fakat huzursuzum böyle bir durum ile karsilasan oldumu

Gecmiş olsun saglıcakla kucagına alırsın inşallah
Ben daha transfer olmadım ama tshım 2.4 dtum ilac yazcakmıs sonra
Bu duruma şaşırdım..neden huzursuzsun dra guvenmiyor musun
Tüp bebek drun degil mi?

Gecmiş olsun saglıcakla kucagına alırsın inşallah
Ben daha transfer olmadım ama tshım 2.4 dtum ilac yazcakmıs sonra
Bu duruma şaşırdım..neden huzursuzsun dra guvenmiyor musun
Tüp bebek drun degil mi?
İns sende en kisa zamanda hameli kalirsin ve kucagina alirsin tüp bebek doktoruma degeri söyledim sıkınti yapma ilaclarini al kontrol altina alalim dedi ama endoktrin doktorlari biraz garip geldi iste birden yukselmesi ne olur bebegime etkisi ne olur cok dusunmeye basladimmmm

Canım stresde tshı cok etkiliyormus lütfen sakin ol kötü düşünme Allahın izniyle bişey olmaz ilaclarını aksatma sen

Endişelenme. İlacını düzenli kullandığın sürece bebeğin gerekli olanı alacak ve etkilenmeyecek. Haberin olmasaydı ve ilaç kullanmasaydın sıkıntı olabilirdi bak olabilirdi diyorum hemen bebeğin etkilenecek diye birşey yok. Benimde 2 olan tsh hamile kalınca 6 ya çıkmıştı. Bende aynı ilacın 25 mg başladm sonra 50 mg çıktı. Hala kullanıyorum. Sana tavsiyem sabah saatini 9 a kur baş ucuna 1 bardak su ve ilacını koy hemen iç. Yataktan kalkmana bile gerek yok. Bunu sabah aç karnına alman gerekiyor. Yemeklerden 40 dk önce. Ama dediğim gibi yaparsan en azından 1 ay göreceksin ki hemen düzene girecek. Tamamem ilacı düzenli kullanmanla alakalı. Dediğim gibi ilaç bebeğin ihtiyacını karşılayacak değerinde düzene girecek zamanla. Sağlıklı gebelikler canm.

Canım stresde tshı cok etkiliyormus lütfen sakin ol kötü düşünme Allahın izniyle bişey olmaz ilaclarını aksatma sen
İns canim benim ama endoktrin doktoru uyarmadi artis olur felan diye biliyorduda tup bebek olayini daha kalp atislarinida duymayinca huzursuxluk basti sanirim beni

Tsk ederim cvb icin duzenli sekilde ilacimi kullaniyordum zaten canim ama hasimato hastaligim oldugu icin gebelikte dozun yukseltilmesi gerekiyormus umarim bir sıkınti olmafdan degerim tekrar düser

Sıkıntı yapma canım stres çok etkiler. Benim tüp bebek değil ama gebe kaldigimda 7.50 idi levotiron 100 kullanıyorum ilk günden beri ve düştü normale. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tsk ederim cvb icin duzenli sekilde ilacimi kullaniyordum zaten canim ama hasimato hastaligim oldugu icin gebelikte dozun yukseltilmesi gerekiyormus umarim bir sıkınti olmafdan degerim tekrar düser
Hımm öyle mi. Benimde aynı haşimato. Gebelik öncesi 4-5 lerde geziyo. Gebelik olunca ilaç kullanmama rağmen artmıştı. Kuzeniminde 17 ye yükselmişti ilaç kullanmasına rağmen gebelikte. Allahtan ilaçla düzene girebilecek bişey. Sende dert etme üzme bebişi.

Amin rabbim istayen herkeze tez zamanda versinnnn ins stres yapmamaya caliscam ama iste

Benim transferden once 1.20 lerdeydi canim transferden sonra ogrendigimde 34 olmustuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…