- 7 Haziran 2017
- 2.920
- 3.296
- 133
- Konu Sahibi HayatSevinceGuzel
Terlik yetersiz bence abla sen direkt keleşle gel :):):):):))Yine terliğim nerde diye sorsam çok absürd olmaz demi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Terlik yetersiz bence abla sen direkt keleşle gel :):):):):))Yine terliğim nerde diye sorsam çok absürd olmaz demi.
Terlik yetersiz bence abla sen direkt keleşle gel :):):):):))
kocanda karışamayacaksa kim karışacak kardeşim.
Yani diyosunki onca yazdığın yorunun arasından bu cümleyi kırpar alır lafı yapıştırırm :/ peki.Hiç kimse
Kimse karışmadan da nerede ne giyeceğini bilen kadınlar var.
Çocukken öğreniyoruz çünkü. Tıpkı erkekler gibi![]()
Gerektiği kadar yorum yazdım konuya, bu da son olsun.Evet açılıyor, yırtmaçlı tshirtlerden.
Valla kusura bakmayın ama en azından ben, nerede nasıl ve ne giyeceğime kendim karar verebilen bir insanım.
Bir organizasyon, düğün vb şeylerde gayet dekolte giyerim, avm de de yırtmaçlı tshirtlerim ve taytımla gezerim, aile büyükleri ile görüşüleceği zaman da hat belli etmeyen kıyafetler tercih ederim.
Bunları bana hayatımdaki adam dikte etse, asla yapmam.
Kişiliğime hakaret sayarım sanki beynim yok gibi giydiğime karışılmasını.
Yani diyosunki onca yazdığın yorunun arasından bu cümleyi kırpar alır lafı yapıştırırm :/ peki.
Ayy ammada abarttınız ya...
Oldu olacak şu lafları pankart yapında sokaklarada dökülün :/
Üzerimizde hak iddia etmek falan... Kim üstünde hak ediyor senin yahu alt tarafı hayatım bu kıyafet olmamış diyen bir adama hemen had bildirmeye girişmeyin dedik. Hemen beni bile oturdukları yerden linç ettiler.
Ben kendimi anlatamıyorum galiba.Bu kıyafet olmamışın sebebi üzerinde kötü durması ya da komik durması değil.Erkekler bir kıyafet için olmamış dediklerinde genellikle ''aşırı dar'' ya da ''aşırı açık'' oluyor onun sebebi.Evet bu hak iddia etmek işte.Beden benim bedenim,ister açarım ister kapatırım.İşine gelmeyen adam da defolsun gitsin.
Siz buna ''feminiklik'' deyin,erkek düşmanlığı deyin ne derseniz deyin.Olması gereken budur.Bugün feminizme karşı batıda yükselen nefret çığlıklarında bile böyle saçma argümanı savunan bir erkek göremezsiniz.Çünkü bahsettiğiniz feminizme karşı olmalarının sebebi ''karım benim namusum,açamaz o kadar'' kadar sığ değil.Kimse kimsenin namusu,malı falan değil.Her bireyin bedeni kendisi için.İstediği kadarını gösterir.Yanınızda öyle birini istemiyorsanız o zaman öyle biriyle birlikte olmazsınız.Nokta.
Ben sizin ne demek istediğinizi anladım ama, siz bu konuya da aynı sempati ile yaklaşarak hata ediyorsunuz.Ben kendimi anlatamıyorum galiba.
Bakın hayatınızda size baskı kuracak, hürriyetinizi kısıtlayacak bir adamın olması zaten baştan yanlış. Ben bunu savunmuyorum.
Benim söylediğim şey normalde size saygılı, benliğinizi tanıyan, efendi bir insanın böyle bir isteğine hemen haddini bil diyerek onun kalbini kırmamanız gerektiğidir. Eşiniz ya ne olacak belki kıskandı etti ve değişmeni rica etti. Normaldede düzgün bir insan bu. Sende bi zahmet değiş kıyafeti gönlü olsun. Eşler birbirinden bu kadarınıda isteyebilirsin. Hemen sen kim köpeksin çekmenin manası yok.
Anlatabiliyor muyum?
Yani ben "kafanı yerden kaldırmadan yürü la garı" zihniyetini savunmuyorum.
Kaldıki şu da var, bakın kendiniz diyorsunuz "aşırı dar" yada "aşırı açık" olursa erkekler karşı çıkıyor diye. peki madem eşi rahatsız olacak neden ben evli bir kadın olarak bu kadar aşırı davranıyorum diye kişi kendisine sormuyor? Kocası rahatsız olan bir kadının ben öyle istiyorum diye illaki aşırıya diretmesi doğru bir davranış mı?
Kimse kimsenin namusu değildir sözünüze ise asla katılmıyorum. Eşler birbirinin gayette namusudur. Nacizane tavsiyem sizi namusu olarak görmeyen bir adamdan topuklarınızı totonuza vura vura kaçın.
Ha yine yanlış anlaşılmasın bu namus olayı senin bedenin benim ulennn tarzı bir durum değil. Namus kişinin kendine özgüdür bunu biliyorum. Bahsettiğim şey eş olarak sahipleniş şeklinde olan bir eşim benim namusum olgusudur.
Feminizm konusunda ise konuşmaya gerek yok. O işin cılkı çıkalı çok oldu.
Umarım kendimi açıkça ifade edebildim.
Saygılar, sevgiler...
Benim eşim bile bu güne kadar kıyafet dahil hiç bir şeyime karışmazken,sevgiliye halt yemek düşer.Kızlar erkek arkadaşınız kıyafetlerinize karışır mı?
Biz erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz. Bugün dışardan gelince fotoğraf atmıştım kıyafetimin üst kısmı dardı biraz farkındaydım ama çok kısa bi iş için çıkıp gelmiştim dışarı. Görünce kızdı bidaha böyle dar bi kıyafet giyme diye. Dikkat ederim dedim anlattım hemen gidip geleceğim diye pek önemsemedim diye. Kendisi de görevden gelmişti zaten çok yorgundu uyudu hemencik yarın konuşuruz diye. Huysuzluk yaptı yani birazcık.
Siz napıyorsunuz böyle durumlarda? 
Bugün konuştuk hallettik o da farkına varmış. Ben de demem gerekeni dedim. Teşekkür ederim![]()