Kızlar yardım! Erkek arkadaşımla kıyafet sorunu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kocam da böyle tişörtümü pantolonumun içine sokmama bile laf yapar ben sokarım o çıkartır ilk zamanlar çok ağladım sinirden ama alıstım artık Değişmiyolar evde olmadı zamanlar fotoda ister ne giydin diye sanki ben çıplak dolaşıyorum sokaklarda öyle bi muamelesi var çok zorlandım bu zamana kadar şimdi az çok ikna edebiliyorum bişeylere çok değil ama azıcıkk 😭😭
Karşındaki insanın sana davranışları senin izin verdiğin kadardır. Fazlası değil. Sen birey değil misin. Aklın mantığın yok mu ki onun dediğini yapıyorsun. Aklı melekelerin yerinde olmasa anlarım Kadın olarak ilk önce kendinize duruşunuza saygınız olsun sonra gerisi gelir. Altı üstü koca altı üstü erkek çok ta şaapmamak lazım. Biz kadınız ve herşeyin en iyisini biliriz.
(tabi bunu bıraz abartmış olabilirim:olamaz:)

Öff hala kıyafete karışan erkekler var sende ilk başta niye dikkat ederim diyorsun. Ne giyip giymeyeceğini insan bilir o kim ki karışma hakkı buluyor

Karşındaki insanın sana davranışları senin izin verdiğin kadardır. Fazlası değil. Sen birey değil misin. Aklın mantığın yok mu ki onun dediğini yapıyorsun. Aklı melekelerin yerinde olmasa anlarım Kadın olarak ilk önce kendinize duruşunuza saygınız olsun sonra gerisi gelir. Altı üstü koca altı üstü erkek çok ta şaapmamak lazım. Biz kadınız ve herşeyin en iyisini biliriz.
(tabi bunu bıraz abartmış olabilirim:olamaz:)
yok yok abartma yok doğru :D :KK76:

Feminik ? Tip ?
Hiç tarzım değil feminiklik .
Bana illa birinin karışması gerekmiyor , 15 yıldır beraberiz hiçte karışmadı kocam .
Saygısızlıktan bahsetmedim bile zaten ben , ne alaka .
"Karışamaz" diyen siz değil misiniz?
Bu söz yetkisi yok haddi değil anlamında değil mi?
O zaman sadece "karışmaz" diyin.
Yani kendi özgür iradesiyle karışmıyor manasında.
İkisi arasında büyük anlam farkı var.
İnsanları boş yere gazlamayın burada.

Kızlar erkek arkadaşınız kıyafetlerinize karışır mı?

Biz erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz. Bugün dışardan gelince fotoğraf atmıştım kıyafetimin üst kısmı dardı biraz farkındaydım ama çok kısa bi iş için çıkıp gelmiştim dışarı. Görünce kızdı bidaha böyle dar bi kıyafet giyme diye. Dikkat ederim dedim anlattım hemen gidip geleceğim diye pek önemsemedim diye. Kendisi de görevden gelmişti zaten çok yorgundu uyudu hemencik yarın konuşuruz diye. Huysuzluk yaptı yani birazcık.
Siz napıyorsunuz böyle durumlarda? :KK61:
gülüp geçiyorum dar yada değil ne giyeceğime ben karar veririm..

Geçenlerde eşim ‘bu tshirtin yanlardan açılıyor için görünüyor çıkar’ dedi.
‘32 yaşıma gelmişim, 2 çocuğum var anam babam karışmadı sana mı laf ettiririm bu saatten sonra haddini bil’ dedim.
Diyeceğim o ki, eşimi karıştırmam.
Siz nasıl kendinize bu kötülüğü yapıyorsunuz?

"Karışamaz" diyen siz değil misiniz?
Bu söz yetkisi yok haddi değil anlamında değil mi?
O zaman sadece "karışmaz" diyin.
Yani kendi özgür iradesiyle karışmıyor manasında.
İkisi arasında büyük anlam farkı var.
İnsanları boş yere gazlamayın burada.
Karışmadı , karışamaz , karışmaz .
Hepsi birden yani , bunu anlamak zor değil .

6 aylık evliyiz, evet kendince bir yol bulmuş, psikolojik şiddet uyguluyor, huzur bozuyor konuşmuyor bu yüzden aman giymeyim demek zorunda kalıyorum, yurtdışı olsa kızmazmış bu ülkede giyemezmişim, cok üzücü valla, taviz vermeyin, giydiğimiz zaten aşırı değil, ama anlamazlar
Neden kaçan huzuru sadece sen düşünüyorsun. Benim kıyafetim yüzünden huzuru kaçacaksa bırak dağınık kalsın. Biliyor bu tepkiyi verince sana neler yaptıracağını aklınca bezdirme politikası uyguluyor. İstediğini giy çık. Aklın başında evlenecek yaşa gelmiş bir kadının kimsenin izanına yönlendirmesine aklına ve hatta ÇOBANLIĞINA gerek duyma. 3 5 bilemedin 10 kere sonra pes eder. etmezse de kendi sorunu

Bu kadarda abartmasak...
Hadi sevgili tamamda kocanda karışamayacaksa kim karışacak kardeşim. Kocan sonuçta o kadarda söz hakkı olsun.
Gerek yok böyle saçma feminik tiplere.
Evlilik karşılıklı saygıya dayanır evet. Ama eşinizinde bu kıyafet olmamış demesi saygısızlık değildir. O kadarda hakkı olsun bırakında.
Niye bu yaşa kadar ne giymeniz gerektiğini bilmiyor muydunuz da
ohhh şükür artık kocişkom oldu artık ne gitmem gerektiğini onun sayesinde oğreneceğim
yuppiiii doğru yolu bulacağım mı diyorsunuz.
Eee o zaman allah bize neden akıl fikir vermiş. Erkeklere vereymiş hepsini naıl olsa biz güdülmeye alışmışız. Evlilik birinin üstünde hak iddia etmek onun hayatına çöreklenmek değil hayatı paylaşmaktır NOKTA

İkimizde birbirimize karışırız ama kıskançlık anlamında değil. Kombin yapmak açısından yardımcı oluruz bazen. Eşime bazı renkler yakışmıyor mesela bende sürekli spor takılmak istiyorum gibi. Bu tarz karışmalar olur bizde.

Niye bu yaşa kadar ne giymeniz gerektiğini bilmiyor muydunuz da
ohhh şükür artık kocişkom oldu artık ne gitmem gerektiğini onun sayesinde oğreneceğim
yuppiiii doğru yolu bulacağım mı diyorsunuz.
Eee o zaman allah bize neden akıl fikir vermiş. Erkeklere vereymiş hepsini naıl olsa biz güdülmeye alışmışız. Evlilik birinin üstünde hak iddia etmek onun hayatına çöreklenmek değil hayatı paylaşmaktır NOKTA
Yoo anlamıyor anacım , inanamıyor bi adamın üzerimizde hak iddia edemeyeceğini .

Geçenlerde eşim ‘bu tshirtin yanlardan açılıyor için görünüyor çıkar’ dedi.
‘32 yaşıma gelmişim, 2 çocuğum var anam babam karışmadı sana mı laf ettiririm bu saatten sonra haddini bil’ dedim.
Diyeceğim o ki, eşimi karıştırmam.
Siz nasıl kendinize bu kötülüğü yapıyorsunuz?
Tshirtin yanlardan açılmıyordu ama kocanız sırf karışmak için söylediyse haklısınız.
Fakat gerçekten açılıyor ise bırakında o kadar karışma hakkıda olsun.

Yoo anlamıyor anacım , inanamıyor bi adamın üzerimizde hak iddia edemeyeceğini .
Belki de kendi de bu anlamda çok müzdariptir ama yapacak birşeyi yoktur.
Ben hep derim ki bir insan karısını arkadaşını sevgilisini ne kadar çok kıskanıyorsa ne kadar çok hayatını kısıtlıyora kendi o kadar bozuk kişiliktir. Etrafımda eşini hastalık derecesinde kıskanan kısıtlayan kaç kişi varsa hepsi de afedersiniz ahlaksızın önde gideni. aldatmak ahlaksızlık pislik ne ararsan var. Kişi kendinden bilir işi hesabı.

Ayy ammada abarttınız ya...
Oldu olacak şu lafları pankart yapında sokaklarada dökülün :/
Üzerimizde hak iddia etmek falan... Kim üstünde hak ediyor senin yahu alt tarafı hayatım bu kıyafet olmamış diyen bir adama hemen had bildirmeye girişmeyin dedik. Hemen beni bile oturdukları yerden linç ettiler.

Tshirtin yanlardan açılmıyordu ama kocanız sırf karışmak için söylediyse haklısınız.
Fakat gerçekten açılıyor ise bırakında o kadar karışma hakkında olsun.
Açılıp açılmadığını zaten kendi görmüştür. Kendine yakıştırmış ve giymiş.Adı üstünde kendi kendine hak iddia edebilir karışabilir. Belki göbeğini açacak belki dekolte giyecek belki uzun kollu giyecek.Belki ferace giyecek. Bak diyorum ys KENDİ karar verir Kime nee.

Belki de kendi de bu anlamda çok müzdariptir ama yapacak birşeyi yoktur.
Ben hep derim ki bir insan karısını arkadaşını sevgilisini ne kadar çok kıskanıyorsa ne kadar çok hayatını kısıtlıyora kendi o kadar bozuk kişiliktir. Etrafımda eşini hastalık derecesinde kıskanan kısıtlayan kaç kişi varsa hepsi de afedersiniz ahlaksızın önde gideni. aldatmak ahlaksızlık pislik ne ararsan var. Kişi kendinden bilir işi hesabı.
Ay çok muzdaribim sormayııın mağdurumda mağdurum :)
Tövbe tövbe..
Alt tarafı kocanın hayatım bu kıyafet olmamış demeye hakkıda olmalı dedim diye neredeyse feminist bir akım başlattınız.
Üstüne birde ezik ilan edildim.

Ay çok muzdaribim sormayııın mağdurumda mağdurum :)
Tövbe tövbe..
Alt tarafı kocanın hayatım bu kıyafet olmamış demeye hakkıda olmalı dedim diye neredeyse feminist bir akım başlattınız.
Üstüne birde ezik ilan edildim.
Müzdarip derken kötü anlamda birşey demedim istemese de eşi müdehale ediyordur huzursuzluk olmasın diye birşey demiyordur anlamında söyledim. Sizi yermek ezmek yada kırmak için demedim.Kimin haddine. Farklı düşüncede olabiliriz ama kırmak gibi bir düşüncem yoktu

Açılıp açılmadığını zaten kendi görmüştür. Kendine yakıştırmış ve giymiş.Adı üstünde kendi kendine hak iddia edebilir karışabilir. Belki göbeğini açacak belki dekolte giyecek belki uzun kollu giyecek.Belki ferace giyecek. Bak diyorum ys KENDİ karar verir Kime nee.
Kime ne mi? Kocasına mesela?
Kocasının hoşuna gitmeyecekse göbeğini açıp dekoltede giymeyiversin yani ne olur.
Bu kadara gerek yok.
Bu kısıtlama yada üstünde hak iddia etmek değil.
Eşler birbirinin hoşuna gitmeyecek şeyleri yapmasın.
Kocan rahatsız olacaksa dekolte giyme.
Bu kötü bir şey değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X