kızlar yardım eşile aramızda cınsel sogukluk var

Su perisi86

Başlangıç 86.6guncel 77.8 ilkhedef 70
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
7.366
16.727
448
çocuk tedavısıne başladıgımızdan berı bende eşime karşı cınsel ilişkıde sogukluk başladı onu çok sevıyorum ama neden boyle davrandıgımıda bılmıyorum eşim anlayışla karşılıyor da ben uzuluyorum doktoruma gıttıgımde bu konudan bahsetcem psikolojık herhalde kızlar aramızda bunları yaşayan benı anlayan varmı:a015:

çocuk tedavısıne başladıgımızdan berı bende eşime karşı cınsel ilişkıde sogukluk başladı onu çok sevıyorum ama neden boyle davrandıgımıda bılmıyorum eşim anlayışla karşılıyor da ben uzuluyorum doktoruma gıttıgımde bu konudan bahsetcem psikolojık herhalde kızlar aramızda bunları yaşayan benı anlayan varmı:a015:

canım üzülme strestendir bisde 3 yıldır uğraşıyorus bi sürü ilaç kullanıyorus derdimize çare arıyorus ama düselir canını sıkma moralini bozma yani psikolojik olabilir inşallah bebişlerimize bi an önce kavuşuruz da şu sıkıntılarımız biter:ecrin_bebek::Saruboceq:

canım bebek için katlanıyorum ama psikolojık olarak etkılenıyorum allah hepimize sabır versin

üzülme canım kullandğn ilaçların etkisidr ben de de aynı sorun var sanki ev ödeviymş gibi yapyz bu işi artık

canim öncelike gecmis olsun aynisini gecen haftaya kadar bende yasiyodum.esim bana yaklasinca kacacak delik ariyodum.iki ay kardes gibi yasadik diyebilirm.bebek tedavisine basladiktan sonra oldu bendede kullandigim ilaclardan dolayi bide ben eylül ayinda ameliyat oldum laparoskopi.ondan öncede ilac kullandim ve cinsel perhiz uyguladik ameliyattan sonra agrilar oldu hafif, gecti derken hemen pesinden asilama yaptirdik tabiki yine cinsel perhiz.en sonunda asilamanin tutmadigini ögrendik pesinden adet oldum yeni bitti ve simdi eski ben oldum, kadin oldugumu hatirladim.:utangac:geciyo inan hersey psikolojik olarak etkilio böyle bir durumda insani.benimki gecti:teytey:.insallah seninkide gecer.

inşaallah canım ya morelım bozuluyor eşimde çok anlayışlı allahtan

canım benimde eşimde problem vardı ameliyat oldu ve bizim gün aşırı ilişkiye girmemiz gerekiyodu
artık öle bi duruma gelmiştiki zevk için degilde mecburen oldugu için cogu zaman istemeden yapmak zorunda kalıyoduk ama emin ol bu soguklugun tedavin bitince yani inşallah evlat sahibi olunca bitecek çünkü sen isticeksin o zaman birlikte olmayı yani bebek için zorunlu ilişkiye girmek insanda isteksizlik yapıyo

Back
X