kızlar yardım geçmi kaldım acaba:((

brn1987

meleğimi büyütüyoruz
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
389
7
96
İstanbul
:çok üzgünüm: kızlar 23 hafta 1 günlük hamişim 2. düzey usg için geçmi kaldım bilmiyorum geçen hafta için doktorum gün vermişti ama rahatsızlandım çok bulantım oldu doktora ngidecek enerjim olmadı yaptıramadım geç kalmadıysam yarın gitmek istiyorum özel hastaneye gidiyorum hastaneye sormadım çünkü para alcaz diye günü gelmeden yada geçsede yapıyolar bi fikir verin lütfen

canım 2 düzey usg benim bildiğim 18/22 haftalar arası oluyor.benim 21. haftada olmuştu. ama sen doktoruna danış. lacivertcim 2. düzey usg : bebğin iç organlarını, kollarını bacaklarının, parmaklarını, dudak yarıklığı olup olmadığını,beynini falan tamamen inceliyor.

bebeğin ilk muayenesi diyorlar 2. düzey usg ye tüm organlarına, organlarının işleyişine, yüzüne kalbinin odacıklarına beynine faalan bakılıyo ama 22. haftada başlıyo diye biliyorum çünkü organ gelişimi kısmen 22. haftada tamamlanıyo ama son ne zaman yapılıyo bilmiyorum şeker yüklemesi konusunda ise 24. haftadaa 50lik eğer risk çıkarsa 26. haftada 100lük bakıyorlarmış yani senin için erken eğer ailede şeker hikayen varsa hatta sende şeker yüksekliği yada hipoglisemi varsa sende benim gibi evde kendin aç ve tok haftada birkaç kez ölç derim geçmiş olsun

canım 2 düzey usg benim bildiğim 18/22 haftalar arası oluyor.benim 21. haftada olmuştu. ama sen doktoruna danış. lacivertcim 2. düzey usg : bebğin iç organlarını, kollarını bacaklarının, parmaklarını, dudak yarıklığı olup olmadığını,beynini falan tamamen inceliyor.

bide 2. düzey yaptırmış biri olarak sana bişi sormak istiyoruym 24. haftada bebeğin kalp ultrasyonuna bakılıyormuş yaptırdınmı yada gerek yokm u dedi doktorun 2. düzey usg den sonra

detaylı ultrasonografiden bahsediyorsunuz galiba. bana 19. haftada yapıldı. amniyon sıvısı miktarına bakıldı. sırt kemiği ve uyluk kemiği ölçüldü. baş, karın çevresi ölçüldü. vs. vs.

bir an doppler ile karıştırdım. ikiz bebek bekliyorum ve bir şeyleri atlamış olmak beni panikletiyor.

bide 2. düzey yaptırmış biri olarak sana bişi sormak istiyoruym 24. haftada bebeğin kalp ultrasyonuna bakılıyormuş yaptırdınmı yada gerek yokm u dedi doktorun 2. düzey usg den sonra
canım ben her gittiğimde kalbine bakıyor.bu ayriyettenmi yapılıyormuş.

detaylı ultrasonografiden bahsediyorsunuz galiba. bana 19. haftada yapıldı. amniyon sıvısı miktarına bakıldı. sırt kemiği ve uyluk kemiği ölçüldü. baş, karın çevresi ölçüldü. vs. vs.

bir an doppler ile karıştırdım. ikiz bebek bekliyorum ve bir şeyleri atlamış olmak beni panikletiyor.

canım hayırlı olsun evet diğere adı detaylı ultrasonografi sen iki bebek beklediğin için erken bakılmış olabilir normalde 20 haftadan 26. haftaya kadar bakılıyomuş ben 4 boyutlu baktırcaam doktorumu aradım içim rahatladı yanigeç kalmamışım henüz zaten cihaz bu hafta boulmuş pazartesi günü bakabiliriz dediler

canım hayırlı olsun evet diğere adı detaylı ultrasonografi sen iki bebek beklediğin için erken bakılmış olabilir normalde 20 haftadan 26. haftaya kadar bakılıyomuş ben 4 boyutlu baktırcaam doktorumu aradım içim rahatladı yanigeç kalmamışım henüz zaten cihaz bu hafta boulmuş pazartesi günü bakabiliriz dediler

Ben ayrıntılı ultrasona 24. haftada girdim. :)

sanırım ben çok araştırıyorum ondan her detay gözüme batıyo doktorun yapmıyosa demekki gerek görmüyo

Back
X